Убитият в САЩ Джордж Флойд е имал коронавирус

COVID-19 обаче не е изиграл роля в смъртта му
4 юни 2020 09:12, Нели Христова
115
Убитият в САЩ Джордж Флойд е имал коронавирус
Снимка: БГНЕС

Според данните от новата аутопсия, публикувана от Окръг Хенепин, Джордж Флойд е бил зараден с коронавирус. Тестът е направен веднага след смъртта му, пишат от CNN.

Още по темата

"Пробата, взета след смъртта му, се оказа "положителна за 2019-nCoV РНК", гласи докладът. Главният съдебен медик на окръга д-р Андрю Бейкър заяви, че видът на теста, който е проведен е PCR. По думите му той може да покаже положителен резултат дори и седмици след края на клиничното заболяване.

В резултат на това д-р Бейкър прави заключението, че тестът отразява асимптоматична, но "съществуваща PCR положителност от предишна инфекция". Това означава, че вирусът не е играл никаква роля в смъртта на Джордж Флойд, който бе задушен от полицай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно е да умреш от коронавирус, друго е със. Не знам какъв е случая на Флойд, но явно не е имал симптоми. В Италия такива ги пишат за умрели от коронавирус. Че даже и по два пъти ги пишат. После хората се чудят защо в Италия има повече умрели от Германия.
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 62 Голям рев за Тръмп , голямо нещо Най -интересното е ,че за хора като Тръмп , Байдън и компания изобщо не им дреме за нас , в частност за теб , а ти си седнал сълзи да рониш .
75
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фактът си е факт . Бил ли е жив Флойд , преди "срещата " му с полицая - бил е. Беше ли убит от него - беше Дано се случи някой честен съдия , и полицаят ще може да посрещне 80-т си рожден ден зад решетките
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 62 ти май идея си нямаш , каква полицейска държава са САЩ . Пребиват те , убиват те - рядко се стига до последствия за полицая Достатъчно е едно - " почувствах се застрашен" и куршумът е вече изстрелян . А защо се е почувствал застрашен , ами човекът се закашлял
73
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Додо 76 Тоест , няма проблем за теб ,ако някой ти притиска врата с коляно . С цялата си тежест от 80 кг примерно . В продължение на 9 минути . Друг ти пристиска едновремемно с това гръдния кош . Би ли се подложил на подобно нещо ?Ако пристискането на врата е безобидно , защо в повечето щати не се прилага . Да не би защото, вероятността да бъде убит човек по този начин, е твърда голяма
72
4
 
8
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Незнам, дали е имал коронавирус, но днес стана известно, че със СИГУРНОСТ е имал в кръвта както Метамфетамини, така и Фентанол. Това е и вероятната причина за смъртта, защото човек не умира от коляно на врата.
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искате ли да се хванем на бас, че тоя ще влезе в графата "умрели от COVID"? Последните няколко месеца никой не е умрял от нещо друго освен COVID. Така са наредили отгоре. Трябва да има паника.
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
+ 900 $ na sedmica kato bezraboten.
69
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
+ 3 vida narkotici .
68
3
 
5
 
! Отговори
... преди 3 години
Значи коляното във врата се явява придружаващото заболяване в случая.
67
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГадовеПари за наркотици има, ама беднотия! Не видя ли на клипа от какъв автомобил го измъкнаха полицайте? И кара дрогиран! Потенциален убиец! Точно пред полицейската кола се строполи без никаква видима причина. Та експеризата в кошчето за ***. Едно от намерените вещесва в кръвта му предизвиква проблеми с дишането! Не бе, ГЕРОЙ на нашето време. Грозна политика и манипулации като за толупи!
66
6
 
5
 
! Отговори
Гадове преди 3 години
Беднотията напредна след тоя вирус.Убиването на хора е фашизъм.
65
0
 
5
 
! Отговори
злобар преди 3 години
Ей га на , Тръмп лепнал на завалийката и коронавирус.
64
3
 
5
 
! Отговори
гееерал Маййтапчийск преди 3 години
Днес имаме един тъммно синумрял от корона вирусЗловещо еНямаше хладилни камиони и го вкарахме в патрулкатаАма той умряял мамисиркки има ли въпроси?казвамНяма да питате!Разсърдих Ви се
63
0
 
12
 
! Отговори
Истината изплува ! преди 3 години
истинската причина за смъртта му е корона вируса !
62
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи мангупата е умряла от вируса. Да освобождават полицая ВЕДНАГА и да му дават медал!
61
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може заради един назобан с наркотици рецидивист да пламне цяла една държава.С Ковид-19 не можаха да свалят Тръмп и включиха втори сценарий - полицията бие и убиват черните!По CNN до деня , в който се раздуха този случай стояха големи надписи с броя на заразените и починалите от Ковид-19. След това изчезнаха и започна насъскване срещу Тръмп заради този безполезен за обществото рецидивист и наркоман.В безсилието си демократите стигнаха до дъното. Тръмп пак ще ги натръмпи тази есен!
60
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи е починал от коронавирус! Освободете полицая!
59
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрете най-после да му показвате снимката в едър план на тоя маймун!То голяма тревога за един умрял наркоман и престъпник! Всеки ден умират хора и без да са надрусани до козирката и болни от грип. На тоя му е дошла в повече комбинацията от стреса, грипа и наркотиците, гътнал се, ами един рецидивист по-малко.Ако беше бял, нямаше да се шуми изобщо по случая, ама нали сега едни хитреци яхнаха вълната за да предизвикват безредици, да трошат и крадат на воля, под предлог че протестират...
58
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може да обвинаваме или оневиняваме полицая,защото не се знае от какво е умрял тоя пич,дали е от токсичните вещества в тялото му,дали чрез облъчване някой му е видял сметката,дали от полицая.Тоя случай е неразгадаем.