Американците отказват да говорят със социологическите агенции

Все повече граждани не искат да общуват с анкетьорите
5 юни 2020 22:22,
11

Протестите за смъртта на Джордж Флойд в САЩ ескалират всеки ден. Бяха регистрирани и нови случаи на полицейско насилие.
Още по темата

Политологът Любомир Стефанов заяви пред "Денят ON AIR", че действията са се превърнали в катализатор на политическа кампания. По думите му президентът Доналд Тръмп иска да покаже, че не се подава на влияние, за да може да запази авторитета си.

"Тръмп не прави нищо активно, което да свали напрежението в Щатите. Сякаш намира удоволствие да налива масло в огъня и вместо да действа за деескалация, той участва във всичко това", коментира политологът.

Стефанов посочи, че предварителните резултати в надпреварата за президентското място не са реални. А причината за това е феномен, който до сега не се е случвал.

"В Америка се случва феномен по отношение на общественото доверие в социологическите агенции. Все повече граждани не искат да общуват с анкетьорите и за това резултатите са такива", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

Расовата дискриминация в САЩ не е от вчера, според Любомир Стефанов. Този път обаче федералните власти са реагирали светкавично и полицаят, причинил смъртта на Флойд, е арестуван и обвинен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Истинска история преди 3 години
Заради бруталната отмъстителност на комунист-демократите и медиите им, а и жестокоста на зобитата им, хората не смеят да кажат мнението си и за кого ще гласуват при телефонните допитвания. И дори дават неверни отговори.Но в урните ще си пуснат гласа . Пък нека сега Байдън им води в социологическите им смешки.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Всичко тече, всичко се изменя"... Расова дискриминация в САЩ има, но днес тя е насочена срещу белите, особено към белите мъже. Достатъчно е да се прочетат обявите за конкурси за академични длъжности в американски университети, където открито си пише, че са добре дошли кандидатурите на жени, а също така, кандидати-афроамериканци и кандидати, чийто роден език е испански. Ако беше жив, днес Мартин Лутър Кинг щеше да се бори срещу истинската расова дискриминация.
9
9
 
10
 
! Отговори
dmx преди 3 години
Ние преминахме и преминаваме през доста тежки кризи, но американците май ще се окажат и по-нецивилизовани, психопатизирани, несъмнено по-жестоки и нетърпими от нас, въпреки цялото им високомерно говорене за ценности като търпимост, толерантност, права и т.н.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Далеч не всички афроамериканци искат да живеят по закона на джунглата, особено след като запалиха първо техните коли и ограбиха техните магазини. Ще видите на следващите избори за президент, че е така.
7
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да вярват на лъжците социолози и журналисти, които защитават и прикриват черните престъпници и расисти.
6
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позицията на Тръмп е провилна, трябва да се действа максимално твърдо с отре пкити по улиците. Работещите американци са основата на америка и те го подкрепят. Наркоманите и безделниците няма да управляват точка
5
6
 
16
 
! Отговори
Anon преди 3 години
А най обичам някой дето е виждал Америка само на екскурзия да ми обяснява кое как. Тоз несретник не се погледне че не може да си оправи живота тръгнал да тълкува американците ...
4
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Стефанов е типичния секта либераст - лъжи на макс, свободни съчинения и от цялото това оливане шизофренно противечие. Хем федералните власти реагирали светкавично при случая Флойд, хем Тръмп нищо не правел, хем наливал масло в огъня, И разбира се, щом социологическите проучвания показват, че Тръмп е фаворит на изборите, се оказва че всъщност никой не искал да си каже мнението - класика.
3
1
 
21
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Никакви контакти със стъкмистиката,само така.
2
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е партийният лидер на републиканците?Американците трябва да се откажат от мажоритарната избирателна система.
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Под американците се има предвид двамата, дето са отказали да говорят с тоя, че като са му Чили акцента, са до помислили, че е от Windows Tech Support, ама тоя в Мумбай ...