Тръмп очерта апокалипсис при победа на Байдън

Щяло да има срив на пазарите, а градовете ще горят
28 юли 2020 14:12, Ния Христова
68
Тръмп очерта апокалипсис при победа на Байдън
Снимка: БГНЕС
Американският президент Доналд Тръмп обеща САЩ да победят коронавируса и да настъпи "златен век" за страната.
 
В Twitter Тръмп отправи критики към американските медии за необективност при отразяването на протестите в страната, разкритикува протестиращите и нападна най-вероятния си съперник Джо Байдън.
Още по темата
 
Тръмп предупреди, че ако Байдън спечели президентските избори, пазарите ще се сринат, а градовете ще горят.
 
"Фалшивите медии се опитват да представят "протестиращите" в Портланд и Сиатъл като прекрасни, мили и невинни хора, които просто са излезли на разходка. Всъщност те са болни и безумни анархисти и агитатори, които нашите прекрасни мъже и жени от правоохранителните органи лесно контролират, но които унищожават нашите американски градове. И най-лошото, ако Сънливия Джо Байдън, марионетката на левицата, някога спечели пазарите ще рухнат и градовете ще горят. Нашата страна ще страда като никога преди. Ние ще победим вируса скоро и ще влезем в Златна ера - по-добра от всякога", написа Тръмп в Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Байдън спечели, почвайте да ядете и да пиете като за последно, освен ако не сте афро-американци, лгтбицф, ***, вегани, и т.н.т.
31
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп не водел война а? Я какво ще каже Китай по въпроса дали Тръмп не води война? А въпроса с митата на всички не американски стоки?
30
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най великия Президент на САЩ за всички времена!Давай Тръмпи, не им се давай на тези гадове, баш деменцията джо дето се загрижил за черните го интересуват само гласовете им, а хич не му пука за белите че са смачкани и заврени в миша дупка, какво ми предклага тоя *** да нося на гърба си още едни тарикати, те да си пълнят джобчето а аз да бачкам като луд да ги хрантутя.
29
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократите са тумор и целия ЕС е техен слуга, пробутаха си "ценностите" - джендърство, извратен феминизъм -ако някоя се "сети" нещо си преди 40г другарките "феминистки" ни убеждават че трябва да и вярваме и не са нужни доказателства и набедения "насилник" отива в затвора, ако учиш детето си че има само един пол ти го взимат, яд ги е на Тръмп че не води войни,либерастотолерастите са по-страшни от вируса и от всичко зло на земята, лицемерни, лъжци, подли, ако не ги спрем ние изчезваме.
28
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократите не могат да спечелят избори освен с измама, както в БГ герб си плаща с нашите парички на ц'иганските барони за гласове, И цик е техен, с кметовете и много други хватки. Демократите държат целия ЕС чрез Меркел и макрон а нашите само им се надупват. Това е ЕС, това сме ние вечните робски души, затова и такива управници си слагаме.
27
6
 
8
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
И нашиОт се опитва да ни внуши, че ако не е той, ще настъпи едва ли не потоп.Та всички диктатори или кандидат диктатори пеят една и съща песен.
26
6
 
6
 
! Отговори
Д... да им е яко преди 3 години
който ще да е президент. Наскоро в Щатите издадоха новата книга на Томас Фридман, създателя на "Стратфор" - The storm before the calm. Той си е американски шовинист, но обещава на страната си десетилетие на все по-тежки кризи, както и да се напъва елитът. Просто защото всичко е сбъркано и в икономиката, и в управлението, и в културата и съвсем ще се скапе, преди да започне да се оправя. А през последните месеци си пролича, че е прав.
25
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън е пионка на обонго, а той набутва навсякъде само черни,демократите не назначават по образование и квалификация а по цвят и пол. За да ги накарат да гласуват за тях сега им измислят разни програми по които да ги хрантутим, така че да му мисли белия работещ нормален човек.
24
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами те демократите показаха на какво са готови за да вземат властта, демократските кметове нарочно държат "умните и красиви "протестъри", всичко е разбито и разграбено от тези престъпници, черните се трепят едни други, ама сега полицията им била виновна,а че убитите от полицията са много повече не ги интересува. Имат искания само за тях си и не ги интерсуват другите,а бели сбърканяци им "помагат".
23
18
 
9
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи не знам за Байдън, *** сега същия тоя дето твърдеше, че КОРОНА ВИРУС НЯМАЛО НЯМА И НЯМАЛО И ДА ИМА щял да пребори корона вируса! Та не ако Байдън дойде на власт ще е апокалипсис ами ако тоя тръмпа остане на власт ще е апокалисписа! Щото тй се бори с неща които той самия отрича да съществуват! Та не знам колко от двамата тръмп или Байдън по-по-по-най-луд! Ама жокер да дам не е не е Байдън лудия в това уравнение!
22
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
късия и да иска, не може да му помогне вече.
21
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клоун!!!
20
4
 
31
 
! Отговори
За Байдън е прав преди 3 години
За друго не знам, но ако изберат Байдън определено ще има срив на пазарите. Той си каза, че през първите 100 дни (понеже мислел само 1 мандат да кара ако го изберат) от управлението си ще вдигне данъците с 8%, ще наложи екологични данъци и рестрикции на бизнеса и ще даде гражданство на 22 милиона нелегално пребиваващи в щатите латино американци и африканци. Иска и оставане в Афганистан и засилване на военната намеса в Сирия, Либия, Палестина и Венецуела. Байдън е гад от вида на Клинтън.
19
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е преписал някое изявление на ген. Майтапчийски!
18
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На перхидролното недоразумение му останаха по-малко от 100 дена.
17
11
 
11
 
! Отговори
. преди 3 години
Ще настъпи не златен век а кафяв век :)
16
2
 
13
 
! Отговори
Aйде преди 3 години
И при тях почна пропагандната война. Но и тук един каза, че ще се счупи държавата. Разбирам, че навлизат в избори, ама това противопоставяне на народа ми идва прекалено много. Вече са смешни като почнат да чертаят апокалиптични сценарий про победа на един или друг. Всъщност, Тръмп ще победи. Все пак Щатите не са само източно и западно крайбрежие, по средата между тях има много американци.
15
6
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Вземат ли отново властта демократите,Америка няма да рухне веднага,а по-скоро ще запада постепенно.При управление на републиканците има известен шанс за спасение,но за връщане на миналото величие и дума да не става.
14
15
 
6
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 3 години
Бе перука, Честита етническо гражданска война! И да си знаеш перука, Путин е виновен! Смех.
13
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека се разпадат тия колкото са по-зле толкова по-добре.Американски *** тук не щем.