Кание Уест иска да управлява Америка като измислената държава Уаканда

Идеята на рапъра да се кандидатира за президент дошла под душа
8 юли 2020 22:00, Нели Христова
99
Кание Уест иска да управлява Америка като измислената държава Уаканда
Снимка: БГНЕС

"С това интервю окончателно свалям червената шапка", заяви Кание Уест пред Forbеs и по този начин обяви, че вече не вярва в Доналд Тръмп. Червената шашка стана популярна по време на кампанията на Тръмп, а слоуганът и гласеше "Нека направим Америка велика отново".

Още по темата

"Като всичко, което правя в живота си, предприемам това, за да победя", заяви Уест, който в Деня на независимостта на САЩ обяви, че ще се кандидатира за президент на изборите през 2020 година. В интервюто си пред Forbes той обяснява, че вече не е на страната на Тръмп и ще се включи в изборите като републиканец, ако той се откаже, или като независим кандидат.

Уест заяви, че ще се подвизава под нов банер - Birthday Party, защото "когато спечелел, всички щели да се чувстват все едно имат рожден ден". Той също така бе категоричен, че кандидатурата му не е ПР ход и че не се меси в изборите за да намали подкрепата на опонента на Доналд Тръмп, Джо Байдън, и да помогне на настоящия президент да спечели втори мандат.

"Не казвам, че Тръмп е прав, но е част от пътя. Но Джо Байдън? Моля ви! Знаете ли - Обама е специален. Тръмп е специален. Казваме, че Кание Уест е специален. Америка има нужда да бъде водена от специални хора. Бил Клинтън? И той е специален. Но Джо Байдън не е специален", коментира Уест.

Рапърът призна, че не е гласувал никога през живота си, но вече има идея как ще управлява Белия дом. В интервюто, което продължава близо четири часа, той заявява, че неговият модел на управление ще е базиран на този в измислената тайна държава Уаканда от филма на "Марвъл" - "Черната пантера".  "Ще имате Кание Уест - един от най-могъщите хора. Казвам един, защото у нас има много извънземни способности, които просто трябва да отключим", казва рапърът.

Естествено, Уест нямаше как да не коментира и COVID-19. Според него, именно вирусът ще му помогне да се кандидатира, макар да е закъснял с подаването на документите. Той твърди, че се е заразил с коронавируса през феврураи, въпреки че не става ясно дали е бил тестван още тогава или му е направен тест за антитела. Въпреки че се е заразил, рапърът не е сигурен, че ваксините са решението на проблема.

"Молим се за лекарство. Молим се за свобода", казва той, но обяснява, че е сигурен в това, че ваксините водят до увреждания на децата и са "дело на дявола". "За това, когато казват, че само ваксината ще ни спаси, аз подхождам с известно съмнение. Те искат да сложат чипове вътре в нас, искат да направят всичко възможно за да не можем да минем през портите на рая", казва Уест.

Според рапъра, Бог е пратил коронавируса, за да подскаже на хората да спрат да правят неща, които го ядосват. Заради вярата си в Бог, Уест е и против абортите и именно заради него е бил почитател на Тръмп - "защото той е президент, който позволява на Бог да е част от разговора".

Що се отнася до външната политика, той все още не е измислил такава, защото "иска първо да се фокусира върху Америка".

Навярно се чудите как човек с толкова интересни възгледи за живота е решил да се кандидатира за президент на една от най-могъщите световни сили? Кание Уест отговаря и на този въпрос - идеята се появила под душа.

"Докато се къпех, започнах да се смея истерично и тогава ме удари", коментира рапърът.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудно какво точно е правил под душа, та му е дошла такава блестяща идея........ *** пък май по-добре да не знаем гнусни подробности...
85
0
 
8
 
! Отговори
Кокунумбо Уестибуло преди 3 години
Както си сапунисвал ташуунките под душа , изведнъж започнал да се смее много силно и решил да стане президент на САЩ ....... Браво бе .
84
1
 
10
 
! Отговори
Rapper преди 3 години
Това е много хитър ход на републиканците. Целта на този е да отлюспи част от чернокожите гласоподаватели, които по традиция са абонирани за демократите.
83
3
 
8
 
! Отговори
wild horse преди 3 години
Страхотно удоволствие е да наблюдаваш пътя на тази държава към треторазрядна бананова република.Това ли е идолът,пред който се прекланяше половината свят,кадрите,които изплуваха там приличат на току що пуснати от институция за хора с ментални проблеми. Но както тук,така и там,всеки народ си заслужава управниците
82
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Категорично съм съгласна и подържам 5.САЩ постепенно се самоунищожава с тези маймуни,издигаща ги на постове,свързани с ръководството на държавата.Същото става и в Западна Европа.Всичко цивилизовано се унищожава от юдо-масоните.Въпрос на време е това да стане и в Източна Европа.Няма да се изненадам от избор на министър председател на България на някоя нашенска печка.
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали ще вземе и 100к гласа , съмнявам се. По му подхожда да беше привърженик на Тръмп.
80
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано го изберат, поне да е ясно, че са олиго-та. Както във Великобритания си избраха клоуна БоДжо, така и САЩ да си имат един пореден клоун (защото Тръмп е не по-малък такъв).
79
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От както свърши студената война САЩ вървят само надолу...
78
0
 
6
 
! Отговори
Слоугън преди 3 години
Шашка, слоугънът е яко нещо. Пийте кафе преди да пишете, никой не бърза да ви чете :D
77
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Малииии, тоя ако стане президент, Кардашиянката ще стане президентша и всеки ден ще трябва да четем за нея!
76
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С този господин преходът на САЩ от Демокрация в Идиокрация ще завърши
75
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубави зъбки, зайко.
74
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кажи му брикет и не го обиждай повече
73
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя американския Светльо Витков ли е
72
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е гласувал досега, но вече няма да гласува за Тръмп.Сега Тръмп трябва да плаче
71
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бай/шебек се размечта...Прибирайте го у тях в зоологическата градина.
70
5
 
5
 
! Отговори
NewYorker преди 3 години
Всички ге.й, мултикулти, мултиетно транс създания ще гласуват за него. Честит ви нов Уест президент.
69
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Канада няма нищо против САЩ да се казват Уаканада.
68
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сюжетът на филма "Идиокрация" е вече в ход.
67
4
 
15
 
! Отговори
Много точно преди 3 години
име е измислил, САЩ отдавна са Уакана държава, вече вони и ч.ернилките ще я завладеят. Тогава ще си ц.епят бели *** на воля!