Бившият адвокат на Тръмп: Той е лъжец, измамник, неверник, побойник, расист и хищник

Майкъл Коен разказва за 10-те години на приятелство с президента на САЩ
14 авг 2020 21:15, Нели Христова
111
Бившият адвокат на Тръмп: Той е лъжец, измамник, неверник, побойник, расист и хищник
Снимка: БГНЕС

"Ако изключим децата му, аз познавах Доналд Тръмп по-добре от всеки друг."

Майкъл Коен дълги години работи рамо до рамо с Доналд Тръмп като негов личен адвокат. Именно той е човекът, който настоява милиардерът да се кандидатира за президент още през 2011 г., а след това и през 2015 г. Но след като Тръмп влиза в Белия дом, връзката между двамата се разпада. Сега Майкъл Коен, малко след племенницата на Тръмп, също ще публикува своя книга за истинския човек зад медийния образ. В "Нелояелен" Коен прави множество шокиращи разкрития за настоящия президент на САЩ.

"В някои случаи го познавах по-добре от цялото му семейство, защото съм пряк свидетел на истинския мъж в стриптийз клубове, който организира съмнителни бизнес срещи. Виждал съм всеки момент, в който той е спирал да се преструва и какъв е наистина: лъжец, измамник, неверник, побойник, расист, хищник", разкрива Коен в откъс от книгата си. 

Той твърди, че Тръмп "няма истински приятели" и "не вярва на никого достатъчно, че да разкрие тайните си". "В продължение на десет години той имаше мен, а аз винаги бях зад гърба му и вижте какво се случи с мен след това", пише адвокатът, който бе осъден на три години затвор, тъй като е помагал на Доналд Тръмп да извършва финансови измами по време на кампанията му за президент. Коен не отрича това, напротив - признава го.

"Заплашвал съм хора от негово име, разкарвах бизнес партньорите му, лъжех Мелания, за да прикрия сексуалните му изневери. Обиждах и крещях на всеки, който се опитваше да попречи на Тръмп по пътя му към властта. "От "златни душове" в секс клуб във Вегас, през данъчни измами, до сделки с корумпирани служители от бившия Съветски съюз и залавянето и убийство на конспиратори, както и опитите да заглушат тайните любовници на Тръмп, не бях само свидетел на възхода на президента - аз беше активен и нетърпелив участник", пише Коен.

Адвокатът потвърждава, че Тръмп е използвал помощта на Русия за да спечели изборите през 2016 г., защото "би направил всичко за да победи". "Той беше сключил договорка с руснаците, но не по сложните начини, за които твърдят противниците му. Знам го, защото аз бях този, който координираше сделката и даваше всякаква информация на него и децата му", твърди Коен.

Той също така казва, че е сигурен, че "трупове са били зарявани, защото самият той ги е заравял".

Коен пише от позицията на човек, който в продължение на 10 години е бил първото обаждане на Тръмп сутрин и последното вечер. Президентът на САЩ дори му казал "Ти си семейство". "По дяволите... повярвах му!", ядосва се адвокатът в книгата си и обяснява, че е бил готов да направи всичко за Тръмп, дори и да поеме куршум вместо него.

След като свидетелства срещу него в Конгреса обаче Коен започва да се притеснява за живота си. Той получава стотици смъртни заплахи от поддръжниците на президента, но е категоричен, че рано или късно Тръмп също ще попадне зад решетките, освен ако не остане лидер за цял живот. Нещо, с което президента на САЩ често "се шегувал". "Но той никога не се шегува...", пише Коен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
16
 
! Отговори
Юдейска работа преди 3 години
Ако някой му изтръска джобовете на това еврейче, ще изпопадат доста пари с мирис на друг евреин - Джордж Сорос.
57
7
 
16
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Ама разбира се! Няма как човек с фамилия Коен, при това осъден престъпник, да не казва само истината.... нали така?
56
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 73Да уточним кои американци виждат и кои американци го избраха.Тези от средните щати дето по далече от задният си двор не виждат и по далече от Уалмарт не са ходили.Щатите от двата бряга въобще не мисля че го подкрепят.
55
1
 
20
 
! Отговори
Аноним преди 3 години
Г-н Коен, ама ти отиде в затвора за не плащане на такси! Кой е мошеника сага ?! Ти !!!!
54
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами то там в САЩ ако не мачкаш ще те смачкат! Бай Тръмп ми харесва защото изтегля войските и не прави войни в чужди държави както правеха предишните президенти на САЩ.Американците виждат това и затова ще го изберат пак.
53
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега още повече харесвам Тръмп! Изиграл е адвокат, при това евреин. Набързо е пропяло канарчето.
52
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До KAG2020Не Байдъна не е истиският лидер но поне е способен да състави кабинет/борд или както искаш там го казвай за да може да изведе страната от дупката в която Тръмп е навря.САЩ създадоха Китай на практика (икономически имам напредвид не политически) и мислиш ли че сега със търговски санкции ще върнат работните места. Прочети малко за да разбереш че връщане на работни места няма. Апъл се опита да върне производството на Мак Пто и не можаха да намерят кой да прави болчета и гайки в САЩ.
51
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
63, Добре де, като има ПРЕКИ доказателства че Клинтън е бил на самолета И на острова, и сега излезе и наяве жертви които Клинтън е "обучавал" на острова (тогава непълнолетни, може и малолетни), и намериха портрет на Клинтън в апартамента на Епстайн, облечен в рокля, къде са делата с/у Клинтън, къде са новините които трябваше да ГРЪМНАТ след тези разкрития? Защо новината че жертва обвинява Клинтън в сексуално насилие тогава на острова не е на всички либерастични медии, по цял ден?
50
0
 
12
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
62, и кой е тоя "истински лидер" ве, байдЪна ли? Не ме карай да се смея. Всъщност, Тръмп е истинския лидер за който милееш, нямало е такъв президент от Рейгън насам. Истинки лидер който стои зад страната си, който изправи Америка след опустошителното управление на либерастите. Без Тръмп Америка щеше още да е подчинена на оризия, нямаше да има толкова нови работни места отворени, нито сток маркета щеше да е във възход. Тръмп сложи на място и ЕС и бюрократичните корумпирани хрантутници от СЗО.
49
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позасилил се е малко този адвокат, но е прав, че перчемът е откачалка.Даже с просто око и отвън му личи.
48
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав си че няма преки доказателства да е бил на острова но пук има за това че в бил на самолета му. А къде са ходили - това е друг въпрос. И има доказателства че е бил със малолетни. А също така има доказателства че хора от обкръжението му са били на острова. Всичко един ден ще излезе наяве.
47
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 54Истината (поне според мен) е че на последните избори се избираше по-малкото зло което в случая беше Тръмп. Не искам и да си помисля какво щеше да бъде ако Хилари беше спечелила. Другата истина е че в САЩ изборите се решават от 6-8 щата (изключение беше 2000 г. когато се решиха от Флорида). Така че време е Трумп да си ходи. При сегашната обстановка САЩ имат нужда от истински лидер а той не е такъв. Tой е просто един актьор. Всички около него или избягаха или са в затвора.
46
0
 
5
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
46, Това е специалитета на Клинтън и холивудските "знаменитости".Бъркаш ги нещо. Тръмп дори преди да стане президент беше казал че тоя остров е "помийна яма". Свери си фактите.
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Терсенето 47Мухльовци смеете ли да скочите на евреин ако не сте петтима?Загорял скача на всичко! :))))))))))))))))))))
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А той щото Буш беше ангел! Хахаха... Ами Хилари как ви се струва? Ами Клинтън? Всички политици са луди! Вкл. нашите психопати!
43
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 55Много подценяваш българите и мнооого надценяваш янките приятелю........Човекът явно има адекватни причини и лични наблюдения. Аз съм на неговото мнение, достатъчно е да сравним Америка и дереликт България и ти става ясно на 100%!
42
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много подценяваш българите и мнооого надценяваш янките приятелю
41
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това което тоя адвокат казва за Трумпета се вижда от пръв поглед.Как е възможно в САЩ да има толкова много прости хора които да изберат тоя главанак за президент.В Бг е същият случай но тук никога не е имало умни хора така че Боко-тиквата е логичен избор от *** народ.Но в САЩ .... не ми го побира главата.
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байден/Харис и немедлени санкции на блатная
39
1
 
8
 
! Отговори
Хърбел и щърбел преди 3 години
Хвани единия, та удари другия. И денем с фенер да ходиш, дето викал един древен философ, пак няма да намериш свестен човек в голямата политика. Затова имат материал колкото щеш да се оплюват взаимно.