Байдън представи внучката си като... починалия си син

Преди време той забрави името на Доналд Тръмп
Обновена: 4 ное 2020 15:00 | 4 ное 2020 14:55, Нели Христова
235
Байдън представи внучката си като... починалия си син
Снимка: БГНЕС

Точно на последната права на президентските избори в САЩ, по време на посещението си в Пенсилвания - последната му спирка от предизборната кампания, Джо Байдън направи колосална грешка. Той излезе да говори пред множество хора и представи една от своите внучки като... починалият си син Бо Байдън.

"Това е моят син, Бо Байдън, който много от вас помогнаха да влезе в сената на Делауер", заяви той, прегръщайки своята внучка. Усещайки какво е казал, кандидатът за президент на САЩ се поправи и заяви "Това е внучката ми, Натали." Но не, момичето до него далеч не беше Натали, а братовчедка й - Финеган.

16-годишната Натали е дъщеря на покойния Бо Байдън, но 20-годишната Финеган е дете на неговият брат - Хънтър. 

"Не, не, чакайте... Грешната внучка", поправи се най-накрая Джо Байдън и прегърна Натали. Но наблюдателни зрители посочиха и още една грешка - Бо Байдън никога не е бил избиран за част от сената на Делауер, а за главен прокурор.

Това не е първият път, в който Байдън прави подобни грешки. Преди няколко дни той забрави името на човека, срещу когото се изправя на президентските избори в САЩ.

 "Още четири години Джордж, ъ-ъ, Джордж, ъ-ъ, той - ние ще се окажем в положение, че ако Тръмп бъде избран, ние ще живеем в различен свят," каза Байдън в интервю. До него стоеше съпругата му Джил, а камерите я уловиха, как тихо прошепва името на Тръмп за да поправи съпруга й грешката си.

Много хора обаче се питат - дали грешките на Байдън са неволни или има нещо притеснително в здравословното му състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С Байдън САЩ навлизат в епохата "Брежнев"
68
2
 
22
 
! Отговори
Актьор преди 3 години
Президентите на демократите са актьори още от преди Обама.Заучени усмивки, заучени реплики, заучени маниери... и ако някой се развика или се вдигне неочакван шум започват да изпадат в епилептични кризи (Клинтън) или в речеви разстройства (Байдън).Обама поне беше млад и не му личеше толкова, но с толкова възрастни хора, измамата излиза наяве.
67
1
 
31
 
! Отговори
Смотаняци преди 3 години
Има една комедия "***"с Чарли Шийн!Там президента на щатите е представен едно към едно с този Байдън)))
66
1
 
23
 
! Отговори
Брей. преди 3 години
Това не е нормално.
65
2
 
32
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
На всички е ясно, че Джо е пълно кукуригу. И такъв човек иска да управлява света, мамма миа. Не, че Тръмпи е по-добре с акъла, след 3-4 години ще бъде по-зле и от Байдън. Американците избират между Сцила и Харибда в тези изборни дни.
64
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изтреляйте ракетата земя въздух към Германия. След време се сетил че е направил грешка - ех трябваше да е към Китай ама айде другия път. *** смешника е тоя.
63
6
 
10
 
! Отговори
Бай Банкяньо преди 3 години
Балканския Ел Чапо, бай Боко Банкянски се е скрил в дупката и трепере да не преизберат бай Тръмп Американски, че ще изкара старините си при бай Ставри Софийски.
62
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 49Може, там винаги си е завързано, що се отнася за шоуто :) Дали дядо Тръмпи ще победи, или дядо Джо все ми е тая :))
61
8
 
8
 
! Отговори
Бай Банкяньо преди 3 години
Българския Ел Чапо, бай Банкяньо сега пикае газ, да не преизберат бай Дончо, че ако стане това, ще изкара старините си при бай Ставри.
60
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът е в ранна фаза на деменция... Ако стане президент, няма да е президент за дълго. Беше грешният кандидат на демократите, но те нямаха други, освен грешни.
59
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този ако го изберат, Путин ще се забавлява доста..
58
0
 
10
 
! Отговори
Трябваше преди 3 години
Внучките му да се кандидатират. За всеки сезон по една.
57
0
 
22
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Байдън нещо не е на център?
56
8
 
12
 
! Отговори
Истински Случай преди 3 години
Отишъл Бай *** българина да посреща новата посланничка на САЩ. Решил да я заприказва, па рекал:"Ей! Херо, ела тука! Ела тука, ***! Гъц гъц гъц. Ела седни в джипката да ти покажа колко съм важен. Чучи до мене, Херо. Ся ща повоза."The End
55
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плановете са изпълнител на заповедите да е Камала,но пропускат факта,че никой не е гласувал за тази зловеща двойка,снилното старче,и молатката,и хората ще си защитят живота,бъдещето и демокрацията. Иначе ги чакат много лоши дни.
54
0
 
4
 
! Отговори
Нищо му нема преди 3 години
Накрая го стегнал гипсът и хванал пътя за кръчмата.Скочила веднага бабата да види какво е гледал цяла седмица.Взела огледалото и се плеснала по челото:- Въъх, че тоя дъртия не стига, че деменция, ами и любовница си имал. Хаха, *** тя пък да мяза барем на нещо. На,гледай. Жив урунгел.
53
0
 
27
 
! Отговори
тръмпо преди 3 години
Джо е изкукал отдавна. На тая възраст трябва само с внуците да се занимава - току-виж ги запомнил.
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 55Ами пишат защото са към една централа. Камала ще е президент, не се лу усещате?
51
0
 
25
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Той и на дебатите заекваше и пелтечеше. Още тогава ми направи впечатление, че нещо не е както трябва.
50
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-накрая в бг медия да се напише,че Байдън е болен явно има деменция,или Алцхаймер,и не може да бъде прзидент. Обидно е за америкнаския народ,че демократите извадиха такъв кандидат. Явно някакви хора в сянка ще управляват,вместо него. Американците това го видяха и масово гласувта за Тръмп.