Джо Байдън уверено крачи към заветните 270 гласа

Според Доналд Тръмп това е манипулация
5 ное 2020 19:15, Петя Славова
65

Резултатите от президентските избори в Америка вървят по ръба на бръснача. Засега дeмократът Джо Байдън води с 243 електорски гласа пред Доналд Тръмп, който има 214.

Няколко щата, където гласовете все още се броят, ще определят кой ще излезе победител от битката за Белия дом. На места разликата между двамата е почти стопена, предава Bulgaria ON AIR.

А неизвестните от изхода на вота доведоха до страх, гняв и дори напрежение сред поддръжниците на двамата кандидати.

Още по темата

След поредна дълга нощ на броене и очакване, американците отново ще трябва да проявят търпение преди да разберат кой ще бъде следващият им президент. Кандидатът на демократите Джо Байдън все по-уверено се приближава до 270-те гласа, които ще му гарантират президентския пост.  Самият той също изрази увереност, че Белият дом е негов.

Ясно е, че печелим в достатъчно щати, за да достигнем до 270 електорски гласа. Не съм тук, за да обявя, че сме победили. Но съм тук да съобщя, че вярвам, че когато броенето приключи, ние ще сме победителите", заяви Байдън.

Развръзката на оспорваната битка между Тръмп и Байдън сега зависи от няколко ключови щата. На места като Джордия и Невада разликата в резултатите е минимална, което допълнително покачва напрежението.

За Доналд Тръмп обаче преднината на демократите се дължи само на едно - изборни измами и манипулации. Щабът му дори заведе искове, с които поиска повторно преброяване на гласовете в Уисконсин и спиране на обработването на бюлетините в Пенсилвания и Джорджия.

"Нито един републиканец не е допуснат до види тези бюлетини от пощите. Те могат да са от Марс или да са от щаба на демократите", каза Руди Джулиани.

Привържениците му също са убедени в наличието на нередности при преброяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
5
 
! Отговори
другата седмица преди 3 години
байдън разгромява тръмп с огромна преднина, още една седмица ще гледаме оранжавия клоун
27
2
 
6
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Ами гладуването по пощата може да удари обратно Байдън. При фалшивите обвинения за руска намеса разтакаваха Тръмп 2 години. Сега една фалшива бюлетина фса намерят на Байфсън ще му предявят тежки обвинения.
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Тръмп бие, пишете колкото си искате, той има един скрит коз в ръкава, който пази съвсем за накрая, казва се Путин, мислете му какво могат двамата заедно."Ха-ха-ха-ха-ха..............Скритият коз днес се умилкваше на Байдън, че Русия започва непримирима борба срещу глобалното затопляне.
25
4
 
7
 
! Отговори
ЛаптопитеНаБайдънови преди 3 години
Байдънови са за Затвора! Както и Килъри!!
24
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
американофенчета несе вживявайте толкова много че да неви стане нещо,после няма кой да на разсмива тука
23
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп бие, пишете колкото си искате, той има един скрит коз в ръкава, който пази съвсем за накрая, казва се Путин, мислете му какво могат двамата заедно
22
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Недоразумението Тръмп си заминава. По-точно ще си укрива от правосъдието.
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре се забавлявахме с бай Дончо ...Но никой не е вечен
20
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДъФиксИсИнЧе то по-голям комунист (изпечен лъжец и мошеник) от Доналд Тръмп има ли?
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко е до 02 2020г датата е тайна- да се мъ4и мутрата!!Роднините да му мислят- народа не прощава!
18
10
 
9
 
! Отговори
ДъФиксИсИн преди 3 години
в момента в САЩ се извършва Държавен Преврат - в Пенсилвания, местният съд нареди външни наблюдатели да присъстван на броенето - местният Шериф отказва да ги допусне, т.е. Комунистическата Революция финансирана от Пекин е в ход!
17
4
 
9
 
! Отговори
Нига в Алабама преди 3 години
Белите да ходят да се млатят аз ще возя русите гърли по три на кожената шпага.
16
9
 
13
 
! Отговори
Бял Мъж с Пушка преди 3 години
Алцхаймерът Джо Никога, Повтарям Никога, Няма да бъде Моят Президент! Още по-малко Камилата, като Джо пукне на 2-рият месец!!
15
3
 
0
 
! Отговори
Петров преди 3 години
До КАРАКАЧАНОВ....Какъв Баце те бие по главата? Избори в БГ след зимата. И Борсов сам каза , че ще се оттегли.
14
5
 
12
 
! Отговори
Математик преди 3 години
Че има фалшификации на всеки е ясно. Едва ли съда ще подкрепи Тръмп, така че Байдън е 100% президент.Истината е, че черните там масово гласуваха за Байдън защото им обещаха 14 трилиона долара компенсации за робството. Тръмпи им обеща работа, ама на американците ВЕЧЕ не им се работи. Те предпочитат да правят войни (СЪВСЕМ ОСЪЗНАТО ДАЖЕ от чepнилките), но не и да бачкат. Те предпочитат да ни убиват за да грабят ресурсите.Дано това раково образование на планетата наречно САЩ да се затрие по-бърз
13
8
 
1
 
! Отговори
Кара Айдьн Пашаолу преди 3 години
Днес може да се каже че в турция е празник! Джо. Б. Айдьн е победител в щатите, както наш сьнародник Борис Джонсьн бе победител в Британия на 24 юли 2019! Чок яша г-н Айдьн.
12
14
 
9
 
! Отговори
CHANGE преди 3 години
Тръшнете се от яд бе тръмпери, Злото е победено
11
2
 
22
 
! Отговори
до ДемонКрантите преди 3 години
Да, видях кривата на гласуването, Двамата се движат успоредно като Тръмп има стабилна преднина и изведнъж кривата на Байдън се превръща в права линия нагоре, приближавяйки го рязко до Тръмп. Изведнъж се вливат няколко стотин хиляди гласа при Байдън и нито един глас за Тръмп или някой от останалите кандидати. И това е в няколко щата, не само в един.
10
3
 
21
 
! Отговори
ДемонКратите преди 3 години
много се уляха с Фалшификацията - към Момента за Джо Дементи са Гласували повече хоро отколкото за който и да е друг кандидат през цялата история на САЩ. Вече имаме общини, където 102% от избирателите са гласували за Джо (даже и в Северна Корея за Ким го докарват макс до 99%). В Мичиган - близо 2 час след приключване на броенето за деня, в системата са вкарани 130 000 гласа всичките за Джо - нито една невалидна бюлетина или глас за друг кандидат за същия период (освен Тръмп има и 3-ти независим)
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди малко гледах в youtube видео на някакъв румънец, който заяви, че тазгодишните избори в САЩ се провеждат по същия начин както и изборите в Източна Европа. Хахахах не можеше да се каже по-точно.