Байдън все по-близо до Белия дом, Тръмп: Преднината ми "магически" изчезна

Демократът с голям шанс да спечели в Мичиган, Невада и Пенсилвания
Обновена: 4 ное 2020 19:17 | 4 ное 2020 19:00, Красимир Ангелов
203
Байдън все по-близо до Белия дом, Тръмп: Преднината ми "магически" изчезна
Снимка: БГНЕС

Предизборният щаб на кандидата на демократите за президент на САЩ Джо Байдън обяви,  че бившият вицепрезидент е напът да спечели президентските избори срещу настоящия държавен глава Доналд Тръмп, като се очаква той да победи в колебаещите се щати Мичиган, Уисконсин и Пенсилвания, предаде Ройтерс.

Ръководителката на щаба на Байдън - Дженифър О'Мали Дилън каза, че очаква по-късно днес Байдън да събере над 270 електорални гласа.

Още по темата
О'Мали Дилън заяви пред журналисти, че според нея Байдън вече е спечелил Уисконсин (10 електорални гласа) и се очаква да спечели в Мичиган, Невада и Пенсилвания, предаде ТАСС.

Същевременно кандидатът на републиканците и настоящ президент Доналд Тръмп заяви, без да представи доказателства в подкрепа на твърденията си, че преднината, която е имал в няколко ключови щати, "магически" е изчезнала през нощта, предаде ДПА.

"Снощи (бел. ред. американско време) водех, често убедително, в много ключови щати, почти всички управлявани и контролирани от демократите. После, един по един, те започнаха магически да изчезват, когато бяха преброени внезапно появили се бюлетини. Много странно, а анкетьорите, които правеха екзит пол, представиха всичко напълно неправилно", написа Тръмп в Туитър, цитиран от БТА.

Това е първият туит на Тръмп, след изявлението му през нощта, когато каза, че е спечелил изборите и обяви, без да привежда доказателства, че е налице "огромна измама", като заплаши да прехвърли битката за спечелване на изборите в съда.

Почти по същото време, когато се появи туитът на Тръмп, кандидатът на демократите Джо Байдън призова за търпение и написа в Туитър "Няма да спрем докато всеки глас не бъде преброен".

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
0
 
! Отговори
za USA преди 3 години
Доналд Тръмп да обжалва изборите.......................тоя Байдън ще запали целия свят с войни.........................но 80 % от американците са толкова ***, искат само да ядат и да пият и си продават гласа за 50 долара в гетата!!
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
da
160
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактиКато са такив елитни и висши, що не са богати?
159
1
 
3
 
! Отговори
Факти преди 3 години
Тръмп е подкрепен от-най богатите,необразованите бели,най бедните,евангелистите и евреите.Байдън от- вишисти,интелигенцията, чернокожите,културният елит на нацията. Тръмп е арогантен и лъжлив нарцис,а Байдън склеротизирал ***.
158
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кралят е мъртъв, да живее кралят!
157
4
 
7
 
! Отговори
Стига глупости преди 3 години
Блумбърг, Зукърбърг,Безос и известния ционист Бил Гейтс- как ви звучат тея имена и дали не направиха всичко за да махнат Тръмп и да сложат тоя послушко Байдън.
156
0
 
1
 
! Отговори
до номер 150 преди 3 години
АБсолютно сте прав, колега, дано повече хора Ви прочетат коментара, доста е информативен и синтезиран, точно, ясно и кратко!!!!ДА БЪДЕ ВОЛЯТА БОЖИЯ!!! АМИН!!!ДА ДОЙДИ, ГОСПОДИ ИИСУСЕ ХРИСТЕ!!!!+
155
0
 
1
 
! Отговори
до 160 преди 3 години
ВИЙ явно сте от ЦРУ, щом таквизи тайни знайте, колега:))))САМО БОГ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ!!!!!!АМИН!!!!!
154
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмпи броенето не е магия, баце.....знам, че дезифектанта не ти помогна много, ама обикновено като обявиш победа при под 40% преброени гласове и паднеш при 100% не е магия...проста математика, за 1ви клас...
153
8
 
7
 
! Отговори
До 161: преди 3 години
Тръмп е милиардер. Колко трябва да му се плати за да разбие държавата, в която е направил милиардите си, в която е изгледал децата си? Или ще кажеш, че ще му дадат трилиони и той барабар с децата си ще живее на необитаем остров.Вие всичко мерите в пари и сте първични и елементарни.Колкото до САЩ, те се разпадат, Байдън ще ускори процеса, дано да не въвлекат света в някоя ядрена война.
152
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 151Големите компании започнаха вече да връщат производството но не защото това беше в плана на Доналд (той план всъщност няма сега както и преди 4 години) а защото разбраха че им крадат технологиите от Китай и други Азиатски държави.
151
4
 
10
 
! Отговори
Ей преди 3 години
Събориха го тия глу паци ! Сега ще съжаляват горчиво, и не само те !
150
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега гледайте сеир. Тромпета му го набиват очаквано, но той подава жалба в съда, където ония ден сложи една овца от неговите и станаха мнозинство. И съда анулира изборите. Съответно става гражданска война и САЩ се разпадат на отделни независими щати. Това е планът на бай ви ***. За което разбира се е платена съответната сума на Тромпетов.
149
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдънчо победи байдончо.
148
1
 
15
 
! Отговори
Бай Байдън преди 3 години
Ей, много благодаря, не помня за какво...
147
2
 
7
 
! Отговори
Доналд Дък преди 3 години
Ооо, аз пък пък живях в Бевърли Хилс, обаче реших да си продам 8-стайната къща. Купувачът беше Уил Смит, много готин човек. Там всичките ми приятели бяха млади, красиви и умни хора, всичките мултимилионери и важни личности. Иначе, браво на тия от Сан Франциско и Остин, Тексас! Останете със здраве!
146
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Светът обича САЩ с Тръмп, но мрази САЩ с Байдън. Елементарно е.
145
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 152Ето твоя коментар е американската мечта - някой да ги води 7 пъти на кръчма, но този път ще гризнат дървото.
144
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахааааа, печеля голям бас в офиса! Сабале докато тренда беше за Тръмп, се хванах на бас със 7 колеги, че Байдън ще спечели. Охаааааааа.... Ще има тежки кръчми! Ако бях загубил трееше да ги водя седмината на кръчма, а сега те ще ме водят 7 пъти. Давай Джо!
143
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Противоречията в САЩ са икономически, а не съревновнование на двама дъртака.В момента САЩ произвежда 25% от ресурсите на планетата, а консумира около 40%.Тръмп и кръга около него искаше да върне индустрията в САЩ за да се доработи излишъка към тези 40%.Глобалистите искат всичко да продължава - създавай хаос в света и управлявай хоаса за да ограбиш тези 40% дори на цената на войни.Скоро ни чака прелом - аз съм вярващ човек и не ме е страх от смъртта. Може да ги е страх само слугите на дявола.