Временно спря броенето на бюлетини в Пенсилвания, има протести

Разликата между Джо Байдън и Доналд Тръмп е минимална
5 ное 2020 21:51, Петя Славова
43
Временно спря броенето на бюлетини в Пенсилвания, има протести
Снимка: БГНЕС

Напрегнати часове пълни с обрати в Съединените щати. Според временните резултати Джо Байдън води пред сегашния президент Доналд Тръмп. Но различните медии зад океана съобщават различни данни.

Окончателните резултати ще са ясни след края на преброяването в четири ключови щата. Засега разликата между двамата претенденти там е минимална.

Междувременно предизборният щаб на Тръмп заведе дело за спиране на преброяването на гласовете в Пенсилвания, предаде Bulgaria ON AIR.

От там призоваха да се постигне нормално ниво на прозрачност и републиканците да се убедят, че преброяването е открито и е в съответствие със закона.

По-късно стана ясно, че властите в два района на Пенсилвания са спрели преброяването. На места избухнаха протести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В близко бъдеще долара не е заплашен ,а еврото и лева. Няма износ в евро .Европа изостава в технологиите .Брюксел много краде .Заемите в ЕС са дадени без лихва от тия дето печатат парите ,а не от свободния пазар.Това означава че просто са напечатани и излети безцелно.
37
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата свита на тромпета са мошеници . И хората в САЩ се светнаха след 4г нищо правене и увеличаване богатството на уж тея, които тръмп щеше да махне. Хахаха Каква породия е тоя. Добре го шамароса Байдън и до тук свършва филма на левите в сащ.
36
1
 
3
 
! Отговори
*** преди 3 години
До демокраст прав си особено ако противника е либераст.
35
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами той Тръмп няма как да победи в Пенсилвания освен със съдбно решение за спиране на преброяването и обявяване на временния резултат в който Тръмп води с 1% за окончателен. Ако отворят бюлетините дошли по пощата около 750 хиляди то 70% от тях са за Байдън.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом има протести спират и толкоз каква е тази демокрация с това ръчно броене като в нашата страна няма да отиде на добре чини ми се има някакви нередности, нейсе.
33
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави ми впечатление че никой не се радва от евентуалната победа на демократите освен слънчасалото *** либерасче джендърче, *** него кой го брои днеска не се е вясвало дори.
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо ковитодеветнайсе ряпа да яде пред американските избори цяла одесея стана а още сме в началото кой знае какво ще стане на края лошо ни се пише ще ни напукат инжекциите без да им мигне окото, молете се да стане чудо но чудеса както е известно няма и да има вече е късно, мандалото лопна изкъсо и накриво. Няма ли свобода на света няма и живот нищо няма едно плюскане и лъжа много лъжат либералите гадни отровиха ни живота особенно някои медии от сутрин до вечер против Тръмп говореха и злобееха
31
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрели ,за да донесат нова порция бюлетини за Байдън.Не за друго!
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31Шегаджия си голям :) Сега сериозно - единственото разделение трябва да е на полето на идеите, всичко друго е расизъм. Затова и демократите са най-големите расисти, как само атакуват черните и латиносите, които са гласували за Тръмп. Скандално. Спомняте ли си как Байдън беше казал в едно итервю на един млад ченокож нешо от сорта на "ако не гласуваш за мен, значи не си чернокож". Егати наглото расистко деде.
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
голям биг брадър,*** също като нашия,до последно ще ги дели един процент и накрая в последната минута зрителския вот ще реши победителя.То пък един победител-шоумен срещу деменция.Кой да избереш,тоз дето ще си смени мнението два пъти за 5 мин или тоя дето ще забрави в коя страна е президент.Имам чувството,че един човек държи с лявата и дясната ръка двете кукли на конци и играе с тях на избори,и накрая трябва да решат лявата или дясната му ръка да управлява
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да има бяла и черна партия. Всеки да гласува според цвета на кожата си. Белият дом да се боядиса в черно.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Kak moje da prinujdavat amerikancite da glasuvat za izkukurigal starec ?
26
0
 
9
 
! Отговори
Банана Републик преди 3 години
като се напълниш с полу-човеци мигранти от 3-тия свят, ти се превръщаш в 3-тия свят и Бананова Република. Това в момента, което става в САЩ е отвъд и жлавата Барба Ганиос Прави Избори от известната творба на Алеко!
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Републиканци за България" са някаква реакционна антиамериканска партия. Ще вреди много на отношенията САЩ-България. Цецо ще пречии на добрите ни отношения със САЩ."Тръмп общество" ще събира реакционните сили срещу демократичния избор на САЩ. Байдън няма да дава пари на "Тръмп общество". Това вредно НПО ще вреди на отношенията ни със САЩ.
24
2
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Айде сега една малка гражданска войничка!И умрялите да разберат,че със САЩ е свършено...
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големи промени ще настъпят. Цецо ще преименува партията на "Демократи за България". "Тръмп общество" на Борислав Цеков се закрива веднага още на следващия ден след победата на Байдън.
22
5
 
5
 
! Отговори
демокраст преди 3 години
Тръмп ги подцени!И си го получи!Така става като подценяваш противника!
21
1
 
9
 
! Отговори
Бременни с Чували преди 3 години
Бюлетини в Зала Армеец, Цвъки е консултирал Преброяващите в Пенсилвания! В крайна сметка Сталин го е казал - не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете!!
20
3
 
0
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 20 Това не е България. Там всеки следи всеки ... Или може би мислиш, че хората на Тръмп са .. блели ?
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БауКогато става въпрос за пазаруване на избори няма невъзможни неща.