Байдън уверен в победата, Тръмп: Не бързай, почват дела

Удържали сме убедителна победа, смята Джо Байдън
196
Байдън уверен в победата, Тръмп: Не бързай, почват дела
Снимка: БГНЕС

Кандидат-президентът на Демократическата партия Джо Байдън е на прага на победа в изборната битка над своя съперник - президента Доналд Тръмп.

Той се обърна към американците тази сутрин с призив да запазят спокойствие и да проявят търпение след напрегната предизборна борба и отново изрази увереност, че ще спечели президентските избори.

Цифрите показват, че ние сме удържали ясна и убедителна победа, подчерта Байдън, като посочи и последните щати, където битката все още не е приключила - Пенсилвания, Джорджия, Аризона и Невада, но където броят на гласувалите за тандема на демократите все повече и необратимо расте.

Още по темата
Доналд Тръмп пък предупреди своя съперник в президентските избори в САЩ Джо Байдън да не твърди, че е победил, докато продължават съдебните процедури, оспорващи изборните процедури и резултата.

"Джо Байдън не трябва неправомерно да претендира, че вече е избран за за президент. Аз също мога да предявя такава претенция. Юридическият процес едва сега започва", написа Тръмп в Twitter.

Президентът не изключи, че в резултат на заведените от републиканците съдебни дела ще си върне лидиращите позиции в изборите в редица щати.

"Аз имах толкова голяма преднина във всички тези щати вечерта на изборния ден, а после тази преднина загадъчно изчезна след няколко дни. Възможно е, че тази преднина ще бъде възстановена с оглед на развитието на започнатите от нас съдебни процеси", опълни Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
1
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
Не е толкова интересно кой ще влезне в "Белия дом" по интересно е че колкото и пъти демократите бяха на "власт" нищо не се променяше нито във външната политика,нито във вътрешната. Републиканци или Демократи не можеш да им различиш изобщо политиката,все си е едно!!! А и този Байден,някак си много ми прилича на Плевнелиев...
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле какъв вой за Тръмп, не е истина. Някои неща си проличават колкото и да се прикриват.
151
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тежко и на България - колко самолета още ще трябват за да омилостивим Байден
150
0
 
0
 
! Отговори
D преди 3 години
До АнонименОбикновена поща. За пазлика от електронната.
149
0
 
0
 
! Отговори
D. преди 3 години
n обикновената поща (за разлика от електронната)До Анонимеn
148
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Trump+Putin is over !
147
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп ще ходи в затвора за пране на пари, бъдете сигурни. Това което може да го спаси е бягство в Русия при другия държавен предател Сноудън. Тръмп успя да отврати хората от републиканската партия и гласовете които събра са основно на хора расисти като него. Републиканска партия я имаше докато го нямаше Тръмп, след него ще настане потоп в тая партия. Последният истински републиканец си замина заедно с Джон Маккейн.
146
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 162Точно твоят човек Тръмп направи това за което ревеш, при него милиардерите станаха трилионери а малкия и среден бизнес загина. Уточни си понятията и тогава пиши глупости. Републиканската партия стана олигархична партия в която има стотина души от елита и тайно ходеха в Москва и правеха непочтени сделки с руските олигарси, а руските олигарси по времето на Тръмп купува имоти за стотици милиони долари в САЩ като плащаха в брой а Тръмп ги прикриваше. Такова пране на пари не е имало.
145
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът на Народа изгуби битката с финансовите акули.Тези фалшиви бюлетини които се намериха на няколко места,няма да променят нищо.Гласът на народа е като пясък в зъбчат механизъм,и пречи на финансовата система да разиграва конят си както си иска.Малкият и среден бизнес загиват,а корпоративният бизнес ще укропни всички отрасли и ще имаме една нова Америка която ще напомня непрекъснато за заората на създаването на СССР.Демократите погабиха Демокрацията,и вече едва ли някой би им повярвал отново.
144
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп по-добре да се откаже. На левицата се пада отговорността за Голямото Нулиране и Агенда 2021. Ще разберат какво значи пирова победа.
143
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е ясно още преди време казаха че елитната класа няма да допусне отново да е президент Тръмп независимо какво мисли по въпроса народа, Тръмп не получи подкрепа на никой от елита а само от обикновени хора , ясно е че няма как да спечели само от подкрепата на обикновените американци такава е системата.Този сблъсък обаче създаде друг проблем, отдавна известен но прикрит че обикновените хора не правят избор, а елита е този които избира, но досега не е имало такова противоречие между тях.
142
30
 
8
 
! Отговори
Ивайло преди 3 години
Този ТРЪМП няма достойнство! Като губиш ,губиш. Застани като мъж (какъвто казваш че си) и признай че губиш. Иначе ставаш смешен и жалък. Язък ти за милиардите където ги имаш....
141
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До emigrantДемократите побеждават защото повечето американци не понасят повече лъжливият, *** и измамник Тръмп.
140
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръм като нашите социалисти. Не признавам, газ до дупка, не признавам. Всичко е шашма, всичко е измама... щом Аз не побеждавам.
139
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Отказ от F-16"Няма проблем. Може да се откажете, но ще трябва да платите още милиард и триста милиона евро компенсации."Но пак ще останат 4.7 милиарда, за тогава, когато са ни НАЙ-НУЖНИ! С или без самолети, ще умрем от глад в идващата криза, освен ако не нападнем някоя слаба стана за ресурсри, но е малко вероятно ...
138
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АбеКакво е snailmail?
137
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 152Защото не е комунизъм ...
136
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Досега нито един президент на сащ не предприе национализация на ФЕД.
135
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо Бидона ще победи
134
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократите са ходили от къща на къща да "помагат" за попълване на бюлетините и са ги изпращали по пощата, каза Каролев. Мноого още има да се учим от номерцата на американските батковци:)))