Judicial Watch: 1,8 млн. мъртъвци гласували на изборите в САЩ

В Алабама бюлетините били с 30% повече от избирателите
10 ное 2020 07:10, Анисия Иванова
163
Judicial Watch: 1,8 млн. мъртъвци гласували на изборите в САЩ
Снимка: БГНЕС

1,8 милиона души, които се водят гласували на изборите за президент на САЩ миналия вторник, са мъртъв­ци. Това твърди организацията Judicial Watch в иск, подаден до Върховния съд на САЩ, съобщава "Труд".

Въпросните гласували мъртъв­ци са пръснати в 353 отделни окръга.

Още по темата

Друг установен проблем на тези избори е фактът, че на много места има повече гласували, отколкото са избирателите по списък - и живи, и мъртви. Рекордьор била една от селищните системи в Алабама, където подадените бюлетини са с 30% над регистрираните гласоподаватели.

По тази причина адвокатите на президента Доналд Тръмп изиск­ват от властите да вадят несъществуващи електорални единици.

В окръг Антрим, щата Мичиган, където резултатът бе спорен между Тръмп и опонента му от демократите Джо Байдън (който набра вече повече от нужните му за победа гласове), софтуеърт на машините за гласуване допуснал "грешка” и надписал 6000 гласа за Байдън. Затова първоначално той бил обявен за победител в този окръг. Но след разкриване на грешката, резултатът бил коригиран и окончателно победител в окръга е Тръмп.

Естонският вътрешен министър Март Хелме подаде вчера оставка, след като предизвика скандал с обиди по адрес на Джо Байдън. В съботно радиошоу той нарече Байдън „корумпирана стара чанта”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижда се че сатаните правят всичко да вземат и сената и да прокарат светкавично техни закончета.1-то е да осигурят продажбата в световен мащаб на гейтовските ваксини.В сащ лесно ще ги задължат чрез работа, училища, университети, вече "осигуриха и за Европа благодарение на надупените ни избранници, със сигурност ще платим и за бедните в африка и индия и това е заради, което идват на власт - да напълнят джоба на гейтс и банда.
96
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погледнах "новия" кабинет на байдън- целия Обонгов кабинет се връща,както предвидих байдън е обонгов проект, който се финансира от шайката милиардери -гейтс,бъфет,сорос,бесос и т.н. и се изпълнява от "дълбоката държава", която работи за тях.Те не само подмениха вота на републиканците, те подмениха вота и на байдънистите защото вкараха Обонго, а лицето ще бъде Камала.Те нямат доблест да влязат честно през парадната врата,а през задния вход,така и управляват подло,зад гърба,с измами и лъжи.Това е открит държавен преврат чрез подмяна на изборите, типично за демократите..
95
7
 
3
 
! Отговори
Кви ги пишете преди 3 години
В Мичиган разликата в момента е 145 хиляди в полза на Байдън.
94
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
при избирателна активност обикновено не повече от 60-65% да имаш над 100% това е свръхизмама. Всички вече видяха какво представляват либерастите. Вече започва ерата на тръмпизма-борба срещу лукавите сатани демонкрастите, неолиберастите. Защото няма значение кой ще победии но трябва да е честно.Измамниците да отиват в *** ***, това е най гнусната част на обществото.Тръмп завинаги! заради смелостта да се изправи срещу тази чума на 21-ви век.
93
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите изглеждат като селски бандичета пред хамериканските комунисти.
92
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп победи още в 1 през нощта,спряха броенето без причина и след това точно в тия щати на Тръмп дето им трябваха на демократите да стигнат 270 започнаха да "идват" гласове,та 3 дена и 3 нощи,и дойдха точно толкова колкото им трябваше да минат Тръмп- в Уискансин водеше със 150000 гласа и дойдоха за байдън с 20000 повече а за Тръмп извъднъж спряха да идват,в Пенсилвания водеше с 800000 и разбира се пристигнаха повече от 800000,как пък не дойдоха с 1000 по-малко например. И защо в "спечелените" от байдън приключиха в 1 и там нищо не идваше, ни закъснели,ни проблеми.Поне целия свят видя огромнат
91
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друг установен проблем на тези избори е фактът, че на много места има повече гласували, отколкото са избирателите по списък - и живи, и мъртви. Рекордьор била една от селищните системи в Алабама, КЪДЕТО ТРЪМП ВОДИ С 1.43 МИЛ -63% ПРЕД БАЙДЪН - О.83МИЛ - 36% . подадените бюлетини са с 30% над регистрираните гласоподаватели.Не ровете в Алабама , щото може да се окаже че умрелите там масово са гласували за Тръмп след като той има там 2 ПЪТИ повече гласове от Байдън . Че ша са размирише.....
90
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ехееее,у нас това откогаааа се практикува.Питайте Мишо Константинов,той най-добре го знае.,
89
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мъртъвци а ,,починали'' се казва.Ама като не ставате за журналисти,това е.
88
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България на последните избори (общински) гласуваха 400 000 мъртъвци.Тодор Колев питаше как ще ги стигнем американците, а ето, че те ни стигнаха.
87
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Янките яко се издъниха и станаха за смях. Лошото е, че след този избор е ни доведат до плач.
86
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Патриот"Тепърва се почва с истинскатас битка,"Истинската битка вече приключи. Само неграмотниците още не са го разбрали.
85
1
 
1
 
! Отговори
Иван преди 3 години
До Иванпревеждат...
84
9
 
1
 
! Отговори
Иван преди 3 години
на две-три години я вадят тая партенка за радост на братушките които бързат да я препечатат, а наши неграмотници бързо я прежеждат...
83
2
 
2
 
! Отговори
ВластелинътНаАсансьо преди 3 години
ако в бегето едно цеце е достатъчно за спечелване на изборите, там при 100 мильона избиратели колко цецета биха били нужни за да постигнат бегейския изборен резултат.
82
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туй без намесата на проф. Мишо няма ка да е станало. Той събужда мътъвци и ги кара да гласуват правилно. Има и друг номер - само с поглед прави действителната бюлетина в недействителна!
81
3
 
30
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Тепърва се почва с истинскатас битка,това беше чист преврат ,не избори с медйната пропагандна подкрепа и всичкото му там!Явно всички цветни революции по света са били генерални репетиции за тази във ФАЩ!
80
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега остава и да го докажат.
79
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 77Че "корумпирана стара чанта" обида ли е?Чиста истина си е!!!
78
8
 
4
 
! Отговори
cft преди 3 години
Тоя шизофреник няма да спре с лъжите и манипулациите си.