Пръти и юмруци на протест на привърженици на Тръмп

Поне десет са арестувани при сблъсъците в САЩ
Обновена: 15 ное 2020 14:47 | 15 ное 2020 07:40, Камелия Цветанова
59
Пръти и юмруци на протест на привърженици на Тръмп
Снимка: БГНЕС

Часове след като във Вашингтон десетки хиляди привърженици на президента Доналд Тръмп демонстрираха подкрепата си за президента и протестираха срещу откраднатите според тях избори, се стигна до сблъсъци между тях и контрадемонстранти, съобщи БТА.

На видеозаписи, качени в социалните мрежи, се вижда как след падането на нощта по улиците избухва насилие - води се юмручен бой, използват се пръти.

Вестник "Вашингтон пост" съобщи за един човек, който е бил наръган.

В ранните вечерни часове полицията съобщи за най-малко десет арестувани, от които четирима за притежание на оръжие.

Първите съобщения бяха, че вчерашните протести са минали като цяло мирно с изключение на изолирани случаи на насилие при конфронтация между подкрепящи Тръмп демонстранти и контрапротестиращи.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: протестСАЩBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Президент, изкарайте армията да СМАЧКАТ либерастичните терористи, нападащи истински мирно шествие във Ваша подкрепа. Изкарайте армията да спре настъплението на тези уродливи ВЪШКИ, които нито имат или са имали някога работа, нито знаят како е работа, а знаят само да рушат и унищожават. СМАЧКАЙТЕ ТАЯ И 3МЕТ, г-н Президент.#FourMoreYears
49
0
 
2
 
! Отговори
Фактология преди 3 години
Имало едно време една компания наречена Smartmatic. Тя участвала в преброяването на изборите във Венецуела през 2017 г. Това мило дружество е заловено в манипулиране на най-малко един милион гласа (от общо 8,5 млн. или поне 12% от гласовете ) в полза на комунистическия диктатор Мадуро. Съвсем случайно тази компания е собственост на един от членовете на борда на директорите на Отворено общество, поканен лично от Сорос. Името му е Марк Малок Браун. Някак си пак случайно, на тази компания е възложе
48
1
 
8
 
! Отговори
не на либерализма преди 3 години
Не мога по принцип да разбера как може да има контра протест на протеста, демек едни хора протестират защото други хора използвали правото си да протестират. Изглежда като игра на думи но всъщност не е така. Значи демократите контрапротестират защото републиканците си използвали правото на протест и протестират срещу това че либералите им откраднали победата. Либералите за какво протестират нали победиха. Те протестират срещу правото на републиканците да протестират което е порочен кръг.
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Стига трихте, бе ! Така е вече спечелиха демократите които са либерали и ще трябва да търпим да ни трият и дори да ни бият както и да ни напукат ваксините и прочие неща все от либералната доктрина са.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "фашисти и нацисти" са социалистите и комунистите които зад океана наричат демократи или либералите също така особено неолибералите и финансовата олигархия и филантропите. Републиканците представляват индустриалния или реалния капитал който отваря работни места, плаща данъци и дава работа на хората. Консервативно настроеното общество което предпочита традиционните ценности това са републиканците и не се опитвай да обръщаш нещата ако не ги разбираш просто замълчи....
45
0
 
3
 
! Отговори
до (до 43 /до до 33) преди 3 години
Не мисля, че сравнението ми е елементарно. Напротив, то показва нивото на по-долния ти коментар. Иначе браво на нобелиста, а и на теб, че споделяш с нас изказването му. Понеже и аз мисля така, приемам представяното от масс медиите като опити за оформяне на общественото мнение по дадена тема, а не като достоверен източник на информация. По мое мнение ако всеки чете така новините, то ще заживеем в един по-хубав свят, в който лъжите по-трудно ще завладяват съзнанието ни.
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаше не просто нарушения а система от обмислени и нарочно внедрени нарушения и в този смъсъл изборите са опорочени и трябва да се прегласуват, друго не виждам освен това мисля че протестиращите не просто имат права но имат право защото са от окрадената и онеправданата страна, контра протестиращите именно те се конфронтират защото те за какво протестират че други протестират и те са протест на протеста хайде сега не на нас тия номера, недемократични са.
43
1
 
1
 
! Отговори
До 43/До до 33 преди 3 години
Нелепо и елементарно е сравнението ти млади момко не бъркай географията с реалният достъп и медийните интерпретации.Ако прочетеш че кака ти...........и т.н. ати нямаш такава???,,Не е глупав този който не умее да чете,а онзи който мисли че всичко което прочита е истина"-Иво Андрич-Нобелист!!! А колкото до Австралия-бях през 2000 -служебн.,Кошмарът там беше ,обратното автомобилно движение движение!
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 45, Така ли? Къде са ударли на камък? Баце е в диктат от десетилетие нагоре, фрау Меркел също. Плюс още някоя друга държава, която не се сещам.14195
41
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фашизираната перука няма да даде властта без бой. Диктаторите са така. Руснаците много искаха да въведът путински модел в САЩ и в Запада като цяло, но удариха греда.
40
4
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Време е за Епохата на Лудият Макс" в САЩ!
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 33Как да не го разбираме, нали ако пишеш нещо срещу Бокича те цензурират, разбираме и още как :))) Има един лаф - в Атина са измислили демокрацията в София са я погребали, нищо ново под слънцето :)))
38
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе защо на митингите на Тръмп няма черни и LGBT, а на тези на Байдън са предимно такива?
37
7
 
8
 
! Отговори
До 33 преди 3 години
Да виждам много ,,юнаци" от Люлин и Обеля,от Симитли и Провадия и от цялата страна на които е ясно всичко за случващото се в САЩ,без да са стъпвали и за ден там. Полуграмотни и полуинформирани хора коментират,,убедително и безапелационно" нещо което не познават ,но имат мнение?!?! Смешно е наистина,невръстни радбирачи от Гугъл поколението да обясняват,но........да живее Интернет-територия на човешката слободия и анонимност!
36
7
 
21
 
! Отговори
681 преди 3 години
Левите могат да печелят само с измама или чужди войски, световната история го е доказала. Ние у нас най-добре го знаем.
35
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тоя психопат за награда за 4те му години къде побърка света. .сега Дания да вземе да му подари Гренландия и да го затточат там,че да остави света на мира. :)))
34
4
 
21
 
! Отговори
СС преди 3 години
Достатъчно е да знаеш, че противниците на тръмп са Антифа и друго не ти трябва.
33
6
 
20
 
! Отговори
Наблюдателен преди 3 години
Много любопитен е фактът, че демократите изведнъж смениха твърденията си от не е имало измама на изборите на не е имало широко разпространена измама на избори.
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще затворят ли Гуантанамо бей?СЗО ?Китай ?ЕС ?Договорка с UK?Коронавирус мерки?Израел?Все интересни неща предстои да видим от новия президента на САЩ Камала Харис !
31
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,Вашингтон пост",Ню Йорк таймс" и повечето медии,са яко срещу Тръмп и бълват фалшиви новини..Трудно е да разберат това българите у нас ,който градят мнението си на медийни интерпретации и тълкувания а не на истини чути със собственните им уши.Както казва мой приятел в САЩ чувам и виждам какво говори Тръмп,а на другия ден виждам скалъпена реч поднесена по,съвсем по друг начин!Средният,бял американец го подкрепя но тези ГОЛЕМИТЕ които не могат да му влияят са против него!Той върнаСАЩ на америка