Пръти и юмруци на протест на привърженици на Тръмп

Поне десет са арестувани при сблъсъците в САЩ
Обновена: 15 ное 2020 14:47 | 15 ное 2020 07:40, Камелия Цветанова
59
Пръти и юмруци на протест на привърженици на Тръмп
Снимка: БГНЕС

Часове след като във Вашингтон десетки хиляди привърженици на президента Доналд Тръмп демонстрираха подкрепата си за президента и протестираха срещу откраднатите според тях избори, се стигна до сблъсъци между тях и контрадемонстранти, съобщи БТА.

На видеозаписи, качени в социалните мрежи, се вижда как след падането на нощта по улиците избухва насилие - води се юмручен бой, използват се пръти.

Вестник "Вашингтон пост" съобщи за един човек, който е бил наръган.

В ранните вечерни часове полицията съобщи за най-малко десет арестувани, от които четирима за притежание на оръжие.

Първите съобщения бяха, че вчерашните протести са минали като цяло мирно с изключение на изолирани случаи на насилие при конфронтация между подкрепящи Тръмп демонстранти и контрапротестиращи.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: протестСАЩBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждам по невъздържаните си изказвания че и у нас тръмпистите ги сърби гърба, какво остава за Америка. Човекът на Путин в Белия дом сега има задачата да нахъсва тая група хора белким най-накрая се осъществи вековната руска мечта САЩ да бъдат унищожени. Всичко ще завърши както винаги до сега. Запалените тръмписти ще се побият малко по улиците на Америка и като изядат боя и им мине възбудата ще се приберат в къщи.
9
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нормално, Байден е подкрепен от малцинствата и идеите му са комунистически
8
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тези протести нямаше черни, което само потвърждава факта, че за измамника Байдън са гласвали 92% от черните. Самият факт, че в повечето щати разликата между двамата е под 1% показва, че резулатите са манипулирани в полза на дъртия измамник.
7
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този болен, шизофренични мозък е подготвял това сигурно цял живот, с десетките си конспиративни теории и движения, за да стигне до Белия дом и няма никакво намерение да излиза от там. Лукав и долен манипулатор и милиони му вярват?! Нямало да прави войни, изтеглял военния контингент..ами за какво му е да плаща за хиляди войници, като има нови и модерни методи за война в днешно време и не струват толкова на бюджета.. пусна ли ни Ковид? Не е ли това война, колко хора ще избие така този болен нарци
6
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4: бай ви Дончо се опитва да направи военен преврат.----------------------------------------Ти изнамери ново политинженерно течение. Законен президент се опитвал да направи военен преврат срещу крадците чрез фалшифицирани избори.
5
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп преди 6 месеца предсказа че ще загуби изборите и не виждам зашо подръжниците му протестират. Всякакви хипотези за откраднати избори са само конспиративни теории на болният му мозък. А докато има протести - той си играе голф във Виржиния.
4
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбрахте ли,че бай ви Дончо се опитва да направи военен преврат? Няма никакви фалшификации на вота,той просто доброволно няма да си тръгне. Той е диктатор и иска да превърне страната в такава. Гледайте какво ще стане,ама нашите медии няма да го отразят.
3
13
 
10
 
! Отговори
Ха,ха,ама да... преди 3 години
Между привърженици на Че Гевара и Тръмп,разликата е само в думите. Насилие,неспазване на закона,волунтаризъм....отдавна е ясно ,че крайно десен всъщност крайно ляв....т.е и двете течения са Обратни...
2
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те така и в България БСП като загубят перманентно изборите и се оправдават, че някой им откраднал изборите. Така се стремят да измиват срама от загубата.
1
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хаха преписват от Че ГеРадев :D юмруци