Книгата на Барак Обама се продаде в рекорден тираж

"Обетована земя" изпревари и мемоарите на Мишел Обама
19 ное 2020 17:00,
54
Книгата на Барак Обама се продаде в рекорден тираж
Снимка: БГНЕС

"Обетована земя" - първият том от новата книга на бившия президент на САЩ Барак Обама, отбеляза рекордни продажби.

Само в Канада и САЩ книгата се е продала в 887 хиляди екземпляра. Това число обхваща всички формати на изданието - печатни, аудио и цифрови. Това я направи най-успешният дебют на книга за издателството "Пенгуин Рандъм хаус".

Книгата на Обама изпревари по тираж и мемоарите на неговата съпруга Мишел, публикувани под заглавието "Моята история". В първия ден от излизането си през 2018 година тя се разпродаде в тираж от над 725 хиляди екземпляра.

Първият том на "Обетована земя" съдържа 768 страници и е преведен на 28 езика. Издателството "Пенгуин Рандъм хаус" получи правата за публикация през 2017 година. Сумата на сделката по някои оценки надвишала 60 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
15
 
! Отговори
Насакото Яката преди 3 години
Това май е някакъв начин да се заплащат услугите на президентите. Все пак трябва да се оправдаят и осчетоводят значителни суми. Преди беше с лекции тук и там, които се плащат по 200 бона за час-два, примерно. Клинтънови така се хвалеха, че са спечелили доста милиони. Сега са го измислили по-лесно и ефективно. Никой не може да им хване спатиите на Мишелката и Барак кой какво е писал, кой е купил.
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние си чакаме новата книга на Трумпи....:))))
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пише ли на Майкъл колко му е голям?
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бих се учудил ако прават някакви трикове като например издателската къща да купува голяма част от книгите, за да създава впечатление, че се търси. Американската корпорация Дисни прави подобен номер като изкупува места в киносалоните за прожекциите на своите филми.
15
0
 
10
 
! Отговори
до Бау преди 3 години
Отиди в някой склад да им се подиграеш, че си изкарват честно парите. Най-богатите не си изкарват парите честно, в това число влиза и Обама. Милиарди се правят по мръсен начин с нараняването на други хора. Наивно дете като теб разбира се живее в илюзия. Има не малко милиардери, които са сата.нисти и педо.фили. Ти вероятно би се превърнал в травестит ако ти бутнат някое левче? Веднага ще си направиш операция, рокля, прашки, перука, грим и ще си готов да им ***? Нали цениш само големите пари?
14
0
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
До БауЕ и Кой си е купил книгата му
13
9
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 18Проблемът е, че не си го постигнал ти това, че си бял. Трябва да благодариш на родителите си, че са решили да правят нещо....
12
0
 
11
 
! Отговори
до 14 преди 3 години
предпочитам да съм Бедняк, отколкото Черен - ДНК с пари не се купува!!
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки по-виновен за световната ситуация днес след края на Тръмп се решава да лъже наново.Обама като основен виновник не прави изключение.Но тези либерали са провалени и го знаят добре.Те обаче не отстъпват и не изчезват,а само претърпяват поредна метамофроза и с нова лъжа продължават напред.
10
17
 
8
 
! Отговори
Бау преди 3 години
*** злобее. Бил черен, бил глупав, бил слязъл от дърво ... Човека е най-вероятно е милионер и беше два мандата президент на САЩ, а вие сигурно работите в склад. Расистите са голям майтап :D
9
4
 
11
 
! Отговори
Историк преди 3 години
Даааа, Обама сигурно е описал как е стигнал до Обетованата земя , след като е слязъл от клона в Конго.
8
4
 
8
 
! Отговори
Писател преди 3 години
Скоро очакваме книгата на Корнелия Нинова -"Как от *** станах комунист и пръв крадец на републиката " .
7
1
 
12
 
! Отговори
Екскурзиант преди 3 години
Книгата на Обонго върви с 2 кг банани!
6
0
 
12
 
! Отговори
Киро Бокса №2 преди 3 години
Обама спечели нобела за мир след като при неговата администрация се избиха рекорден брой хора чрез дрон атаки. Говорим за десетки хиляди, ако не и повече. Мнозинството цивилни. САЩ водеха военни конфликти в седем различни държави, когато го обявиха за миротворец. Всичко е една илюзия, в която вярват само глупаците. Това, че тяхната фамилия още има сериозна подкрепи говори красноречиво за интелект на много хамериканци.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
""Обетована земя" изпревари и мемоарите на Мишел Обама"Заглавието на мемоарите трябва да ви подсказва на кого е слуга.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя докато излизе на пазара и се продаде :)Голяма реклама на Обонго. Какъвто борец за мир, такъв и писател.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Ха, преди няколко дни и аз така прогнозирах в една новина. Нали трябва да осребри пред данъчните помощта за Байдън.
2
0
 
8
 
! Отговори
Киро Бокса преди 3 години
И подкаста на жена му също беше номер едно поради някаква безумна причина. Вероятно маркетингова измама. Има блестящи подкаст канали, които са градяли имената си с години, а тези завзеха индустрията още преди да кажат и копче. В САЩ са царе на измамата и триковете все пак. Още си спомням колко черни американци си казаха в прав тескт, че гласуват за Обама само заради цвета на кожата му. Няма какво да коментираме повече. Там много скоро ще се млатят на расова основа.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Аха Ясно!Те и рисунките на симпатичната Коко се продаваха за баснословни суми :)