Байдън с план за справяне с пандемията през първите му 100 дни

За това време може да се промени развитието на болестта
9 дек 2020 08:28, Елка Василева
29
Байдън с план за справяне с пандемията през първите му 100 дни
Снимка: архив, БГНЕС

Избраният за президент на САЩ Джо Байдън представи своя план за справяне с коронавирусната пандемия в първите си сто дни като президент.

Трите му основни цели са: носене на маски във федералните сгради и в транспорта, извършване на най-малко 100 милиона ваксинации срещу COVID-19, отваряне на повечето училища.

Още по темата

"Първите ми 100 дни няма да премахнат вируса, който причинява COVID-19, не мога да ви обещая това", каза Байдън в реч от щата Делауер.

"Но съм абсолютно убеден, че за 100 дни можем да променим развитието на болестта и да променим към по-добро живота в Америка", подчерта той.

Демократът призова Конгреса да приеме новия спасителен икономически пакет, разговорите по който от месеци са в застой, и да покрие всички разходи по разпространението на ваксините, за да няма риск ваксинирането на американците да се забави с месеци, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че бавноразвиващия има план ...
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като са нефелни и дори няма какво да търсят в политиката демократите винаги имат планове срещу пандемиите, диктаторите и руснаците. Във краен случай ще са извънземните кли климатичните промени, които ни заплашват и те ни спасяват от тях.
2
3
 
9
 
! Отговори
V преди 3 години
Аз като гледам фалитите на шистовите компании и милиардите загуби за банките си мисля че вируса му е най малкия проблем на тоя .май се задава нова вълна от банкови фалити ;)
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този като нашия ,не е на власт но прави планове и стратегии.