Тръмп ще бъде изнесен или с белезници, или с усмирителна риза!

Журналистът Гаспаров: Тръмп оставя като наследство една срамна Америка
7 яну 2021 08:52, Елка Василева
99
Тръмп ще бъде изнесен или с белезници, или с усмирителна риза!
Кадър: БНТ

Доналд Тръмп или ще бъде изнесен до края на седмицата с белезници, или с усмирителна риза. Това коментира българският журналист в САЩ Симеон Гаспаров пред БНТ след безпрецедентното нахлуване на демонстранти в подкрепа на Тръмп в сградата на Американския конгрес.

„За тези 4 години на управление Тръмп успя да изгуби Конгреса, Сената, да срине Републиканската партия, а и да загуби президентството. Той е като Нерон от Древния Рим, който стои и гледа пламъците. Само че Древен Рим и Вашингтон са две много различни неща“, каза Гаспаров.

Този път дори вицепрезидентът Майк Пенс и републиканецът Мич Макконъл доказаха, че Конституцията е над всичко. Щатите, а не депутатите избират президента на САЩ, това се казва в Конституцията, обясни Гаспаров.

Много скоро може да се включи и 25-тата поправка за започване на процедура за отстраняване на президента от власт, обясни журналистът.

Още по темата

Според него събитията от снощи са не само следствие от управлението на Тръмп, а резултат от много дълго натрупване. Средната класа в САЩ изчезва - представете си един пясъчен часовник на много бедни и много богати, който непрекъснато расте, а това по средата - средната класа, се стопява, обясни Гаспаров.

„Тръмп оставя като наследство една срамна Америка,  днес той сложи едно голямо петно дори върху престижа на Америка на световната сцена. Наследството му е позор“, категоричен е журналистът.

Днес демократи и републиканци най-накрая разбраха, че трябва да работят заедно, днес ударихме дъното и дано от тук нататък започнем да се движим нагоре, допълни той.

Според Гаспаров задържаните ще са много, защото в района има камери, а в Капитолия е забранено използването на оръжие.

„Днес се видя, че кралят е гол, че Вашингтон може да бъде превзет. Националната гвардия бе вдигната по тревога, положението наистина е като във филм, но фактът е един - разумът надделя“, каза журналистът.

Според него сега се очаква Джо Байдън да излекува раните в американското общество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГАСПАРОВ ЩЕ БЪДЕ ИЗНЕСЕН С БЕЛЕЗНИЦИ КАТО ХОДОРКОВСКИ
43
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
журналистите не трябва ли просто да отразяват а не да изказват мнение или позиция ??? що за коренсподент ***, дезинформация на квадрат
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този *** къде го намерихте
41
3
 
7
 
! Отговори
кардашиан фам преди 3 години
мръсни интриганти холивуди, хванете се на работа нахали
40
2
 
11
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
Иска им се на демонкратите сатанисти.Разделението е голямо, надявам се до встъпването в длъжност да се организират многомилионни протести против настъпващата левичарска *** власт.
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой вече не иска да гледа бозите на Холивуд и тези започнаха да организират флашмобове и реалитита на живо
38
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гаспаров да си трае. Мръсно глобалистично куче! Иначе той ще се озове в усмирителна риза!
37
9
 
25
 
! Отговори
Чикаго преди 3 години
Този пише точно обратното на това което направи Тръмп.Точно средната класа и работещите американци за зад негоТой върна производства обратно в Америка и създаде нови работни места,.А латиноси,черните,военните и мързеливите които ще строят,,социалистически САЩ"?са за ,,демократичният социалист" Байдън Тръмп е сам и няма лоби сред акулите с интереси,медии ,социални мрежи,вестници,борците за равенство в Холивуд, те виждат равенството ,но без да се пипат техните милиони
36
4
 
12
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
"Само че Древен Рим и Вашингтон са две много различни неща, каза Гаспаров."Ами всъщност са де абсолютно еднакви неща и това изречение ми беше напълно достатъчно за да не чета нататък псевдоинтелектуалните напъни на арменския мисирков сороссоид мимикриращ като журналист.
35
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е руски шахматист, а не български журналист. И на кого се слага така охотно, като е престарял.
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гаспаров ако това беше станало в Пекин или Москва какво щеше да пишеш тогава
33
17
 
11
 
! Отговори
Т. Ръмп преди 3 години
Тръмп спасявал Америка?Вие луууди ли сте?Тоя перчем е една ***.След като сте избрали да го подържате , ами прочетете нещо от биографията му . Например публичния факт че преди да бъде избран за президент е СПОНСОРИРАЛ И РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И ДЕМОКРАТИТЕ.И то доста щедри дарения.Та дано някоя от партиите да го прибере под крилото си.Шанса сега Тръмп да управлява като кандидат на Демократичната партия са били МНОГО ГОЛЕМИ.ТОЯ Е БЕЗПАРТИЕН . Отишъл е където е намерил място.И СЕГА НЕ ПУСКА КОКАЛА .
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За истината отидете на Banned.video
31
10
 
24
 
! Отговори
Tiger преди 3 години
Гаспаров, не Тръмп а ти си срам за България.Скоро всички вие платени журналистчета ще плачите за лошия Тръмп. Когато дядо ви Байдън започне да убива наред и да чипосва населението, тогава ще се събудите от дълбокия си сън- нечистивци такива.
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОРЕДНИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЕКСТРЕМИСТ
29
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тоя *** къде си вре гагата.И той голям американец станал,завалията.
28
3
 
19
 
! Отговори
God преди 3 години
Републиканската партия се беше сринала преди Тръмп. Затова имаха два мандата президент от зоологическата градина. Тръмп вдигна републиканците на крака и техият електорат, но хардлайнерите се оказаха в тесни отношения с комунистите (демократите) и започнаха да бламират Тръмп от ден 1 в президентсвото Общата реакция на сенаторите от двете партии показва пълно срастване на политическите им елити в корупционни схеми. Те на практика не позволяват смяна на властта с някой извън схемата.
27
4
 
32
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Ами тя средната класа в Америка изчезна поради дългото управление на Демократите бе, глупендър! Те тикат напред такива като Безос и стимулират гето последователите на Дж.Флойд. Точно тръмп се опита да даде шанс на средната класа и именно тя го подкрепя. Какви простотии плещиш?
26
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Левски каза ,,Чиста и Свята Република''. Той беше чел ,,Капитала'' на Маркс, и не му хареса.И за това Ататюрк направи държавата си по моделът на Левски.Българите дори незнаят кой е бил Левски. Знаят го като някой който се е борил против турското робство. Истината е друга,и засяга директно Руските апетити към майка Си България.
25
8
 
10
 
! Отговори
ИСТОРИК преди 3 години
Нещо да ви напомня на януарските събития в БГ от 1997 - фалита на държавата при Жан Павиана,обсадата и щурма на Парламента!? *** во главе с " безпартийния комунист" Сендов- тогавашен шеф на Парламента..бяха напълнили гащите,червената Клара Маринова,Орсов текезесаря,Премянов...бяха насядали на пода и пееха шумкарски химни..Е братята янки са понаучили някои похвати и от нас:))