25 дела за тероризъм в САЩ заради щурма на Капитолия

Има данни за заплахи около встъпването в длъжност на Байдън
11 яну 2021 08:02, Елка Василева
50
25 дела за тероризъм в САЩ заради щурма на Капитолия
Снимка: архив, БГНЕС

Заведени са най-малко 25 дела за вътрешен тероризъм заради щурма на Капитолия от привърженици на президента Доналд Тръмп на 6 януари. Това заяви демократът Джейсън Кроу, който е член на Комисията за въоръжените сили на Камарата на представителите.

Кроу се позова на информация на секретаря на армията Райън Макарти.

Още по темата

Според Макарти Пентагонът  има данни за възможни заплахи от потенциални терористи в дните преди и по време на встъпването в длъжност на Джо Байдън, предаде БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж казаха въстание,бунт как известни и близки до революцията,която била завършека им или в силов вариант завършваща с узурпация на властта как централна,а коя е централната при тези разделения между трите по административни права определени им от договора между общество и власт избрана и назначена от обществото или може да се каже договора вътре в обществото,а изкараха някакъв вътрешен тероризъм как неизвестен и заплаха,че нещо като вътрешно стълбищен тип,а другия външно стълбищен,който бе видян
21
2
 
4
 
! Отговори
6 преди 3 години
Ако са последователни ,следва да притиснат и нашите управници да съдят нападналите българския парламент през 87-*** година ! Те се знаят кои са -лесно ще ги открият тези "демократи" ,откогото започна разрухата на България!Престъпници!Трябва да отговарят пред съда !Няма давност !А също и за палежа на Партийния дом.Не сме забравили , не сме ви забравили , разбойници и крадци !И не сме ви простили!Демократичните норми са за всички!
20
7
 
2
 
! Отговори
казан и мръвки преди 3 години
Сега има да ги разкарват и съдят до дупка тези нещастници, а Тръмпи ще продължава да си е богат.
19
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ще си получи според делата в това число и Тръмп.
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако атакуващите Капитоля бяха чернокожи, щеше да има поне 1000 мъртви, от които поне половината взривени с томахоук и от танкове.
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Я кажете защо има струпвания на военни във Вашингтон"===============================Написано е: Пентагонът има данни за възможни заплахи от потенциални терористи в дните преди и по време на встъпването в длъжност на байДжо. За по-сигурно встъпването в длъжност на байДжо ще се реализира под дулата на автоматите. Демокрация в условията на военно положение или реален пълномащабен държавен преврат?
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сирия и Ирак са готови с войски да подпомогнат демократично настроения Тръмп да си върне обратно властта.
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БумЗабелязахте, че пентагонът е възбудил най-малко 25 дела за Вътрешен тероризъм.За пръв път четем формулировката Вътрешен тероризъм.Щом имат формулировка вътрешен тероризъм, значи имат и Външен.Чували ли сте някога за възбудени от пентагона дела за Външен тероризъм?
14
4
 
7
 
! Отговори
Веско преди 3 години
A обвинения за употреба на прекомерна сила от полицията с четирима убити има ли вече?
13
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 15Не на Тръмп и Путин, а на всичките откачалници, които не могат да приемат, че светът е трудно да се обясни и си попълват празнините с конспиративна паралелна действителност. И понеже всяко вярване се нуждае от идолизиране, Тръмп и Путин бяха "провъзгласени" за идоли, а за някои дори за божества.
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИнтересноИма още един въпрос, който никой не забелязва или не задава. Как така през миналата година, след убийството на един криминално проявен чepнoкoж, се надигна вълнА от протестни действия по цялата страна, в хода на която палеха , разбиваха магазини, грабеха и целуваха краката на цветнокожите, а днес, при наличието на четирима убити бели при щурма, всичко е тихо и спокойно. Няма протестиращи.Няма издигащи глас, че белите имат право на живот.
11
4
 
10
 
! Отговори
Бум преди 3 години
САЩ са създатели на много терористи който използват срещу "не послушни" държави, това е нация от убиици който са опасни за човечеството.
10
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо допуснаха да се проникне толкова лесно в една от най-добре охраняваните сгради в САЩ. Всичко е постановка. Значи някой просто е искал щурма да изпълни предназначението си. Да послужи като претекст за нещо друго.
9
4
 
10
 
! Отговори
8 преди 3 години
А полицаите,които подканяха протестиращите да влизат ще ги съдят ли?
8
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най накрая реалити шоуто МАГА свърши. 4 години стигат.
7
1
 
16
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Е сега ще видиме що е то тоталитаризъм и има ли почва в САЩ. Държа пуканките наблизо и чакам.
6
6
 
8
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Моите демократични любимци - джо баиден и лукашенкоКога ще има дела срещу терористите в - беларус, струва ми се, че - лукашенко не остоява докраи демократичните ценности, за разлика от своя колега - баиден
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я кажете защо има струпвания на военни във Вашингтон
4
2
 
5
 
! Отговори
V преди 3 години
Айде почна се .Едните ще съдят другите.После другите едните ..!!! Това е нещо като народния съд ;) Ако свърши зеленото ще става все по зле .А вечноцелените вече не са частни пари и това ще намали цената им.
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо чудно демократите да взривят нещо за да обвинят Тръмп в тероризъм.