Мелания вече спря да се преструва, тръгна си показно от Тръмп

Тя не спря за снимка при пристигането им във Флорида
22 яну 2021 17:00, Нели Христова
155

За пореден път Мелания Тръмп бе заснета да страни от съпруга си Доналд Тръмп. Когато двамата кацнаха във Флорида, оставаше само час преди Джо Байдън да стане следващият президент на Америка.

Излизайки от самолета, Доналд Тръмп се спря, за да може пресата да му направи снимки, махайки и усмихвайки се. Но Мелания, която бе облечена в красива дизайнерска рокля, само погледна през рамо и продължи да се отдалечава от съпруга си.

Видеото, в което Мелания просто си тръгва от Доналд Тръмп, е гледано милиони пъти, а потребителите в социалните мрежи не пропуснаха да се посмеят на чужд гръб. "Ако "писна ми" беше човек", написаха от The Lincoln Project. Това заключение беше повторено от много други потребители в Twitter, като @FESAUGUSTOS, който озаглави клипа: "Мелания каза: Договорът ми да се преструвам приключи преди 7 минути."

Потребителят @diegoebarros написа: "Мелания вече е приключила със всичко. Тя вече се отказа да позира", докато кореспондентът на GQ Джулия Лофи се пошегува: "Кой знаеше, че Мелания има толкова отлични комичени възможности."

И други клипове и изображения на Мелания Тръмп от сряда предизвикаха раздвижване в социалните медии.

Няколко изображения, на които Доналд Тръмп младши, Ерик Тръмп и Иванка Тръмп са емоционални, докато гледат прощалното обръщение на баща си, бяха споделени в социалните мрежи. А самата Мелания просто се усмихва, докато се качваха на един от ВВС, за да заминат за Флорида.

Потребителят на Twitter @ roflo83 реагира на усмихнатата Тръмп, като написа: "Тя изглежда толкова щастлива", докато @chronicann туитна: "Мелания с истинска усмивка."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О да, вие може би мислите, че не се иска акъл да се докопаш до Доналд Тръмп и да се ожениш за него в най-силните му години? Защото в САЩ манекенки с големи бомби няма, така ли? Не подценявайте тази дама, моля.
63
0
 
0
 
! Отговори
Киро Либерало преди 3 години
То пък на Милото да не би да и личат 80 години!!!
62
43
 
6
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 3 години
Мръшлячка. Тръмп я направи Първа дама, та и това не може да оцени. Че я изтърпя и до края на мандата, за да утвърди още веднъж американските, че и човешки ценности. Са верно да и бие един шут в дръгливия гз и да си намери некоя по-млада.
61
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не и личат 50-те години.
60
11
 
10
 
! Отговори
Др. Нерезанов преди 3 години
До АнонименДа си намери нещо по-младо, а предбрачния договор?Да се надява да не и се налага да сменя памперси, скоро...
59
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Twitter или плюеш по Тръмп или ти трият акаунта, за най-активните клакьори има томбола с награди.
58
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Побутна я да върви все едно е добиче. Хубаво е да си намери нещо по младо, тя си е хубава крайно време е да се махне от тоя ненормалник.
57
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дони се излага с тази стара чанта,време е за нещо по-младо,заслужава някое 20годишно моме да топли старините му! А не се и знае може да стане и следващата първа дама!
56
20
 
9
 
! Отговори
@ преди 3 години
Ей че забавна статия, но не се ли замисляте дали не е по вероятно обратното? Дони просто да прави като повечето млрд и да сменя застарялата си жена с по плад модел, точно както е правил винаги до този момент?Я да видим, кое е по вероятно? : ))))
55
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пълни комунистически глупости от днесбг. естествено на мелания и пада товар от плещите и може да си живее както преди. виж за работохолика тръмп е загуба, но той си има достатъчно бизнес дела
54
9
 
9
 
! Отговори
Тръмпи преди 3 години
Аз съм страхотен .............и ..........Грета също.Като млад обичах кифли с мармалад...сега сам пълня кифлите с мармалад.Позициите се сменят в живота.
53
5
 
54
 
! Отговори
Пурко преди 3 години
Преигравате. Просто той се спря за да си каже репликата.
52
14
 
34
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Все се чудя ако не беше Тръмп ....Мелания колко години трябваше да работи за да си купи тази рокля ? Ама така е ....дай на жената власт и .............всеки знае !
51
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Завиждат му за готината мадама
50
3
 
46
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 3 години
Фантазиите на редакторката *** Христова...тва съвременните журналисти дай им свободни съчинения по картинка да си правят...
49
4
 
45
 
! Отговори
Godlike преди 3 години
Мен пък ме кефи, че е над нещата. Ако не е на кеф да влиза в роли и да лицемерничи why not да си подмине и без това необективните и корумпирани журнсля
48
2
 
25
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Съвсем ясно се вижда, че на втората крачка жената се поколебава дали не трябва все пак и тя да спре и да поздрави. Но след половин секунда размисъл си казва "Е-и му меча" и продължава :)
47
4
 
28
 
! Отговори
баси щуращината преди 3 години
Простаците спиране нямат!
46
2
 
8
 
! Отговори
до сулю пулев преди 3 години
До Анонимен 36Специално ти го каза,че е заради парите,нали!?:))
45
10
 
6
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Анонимен 35За тия снимки си има определен протокол бе, "глупости на търкалета". Естествено, че Тромбона се спря да помаха, протоколът, или поне етикетът, изискваше и тя да го направи. Няма значение, в България сума ти избиратели и избирателки са готови да си легнат до малката гъбка на стабилния гений и богоизбраник, оригващ се на бургери и диетична кола. Със сигурност това ще му е утеха