Байдън "елиминира лошата миграционна политика" на Тръмп

Целта е да съберат децата и родителите, разделени по южната граница
3 фев 2021 22:46, Елка Василева
43
Байдън "елиминира лошата миграционна политика" на Тръмп
Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Джо Байдън подписа директиви за промяна в имиграционната политика на САЩ. Байдън заяви, че не създава нови закони, а „елиминира лоша политика“, предаде БНР.

Байдън каза, че имиграционната политика на предишната администрация не е била отражение на Америка. Той също описа указите на бившия президент Доналд Тръмп като контрапродуктивни за сигурността.

Сегашните действия целят да съберат децата и родителите, които бяха разделени по южната граница. За целта ще се създаде работна група.

Още по темата

Не се знае с точност колко деца в момента са отделени от семействата си, но според официално лице от администрацията броят им може да достигне 1000. Не се знае и дали сега децата ще получат разрешение да останат с родителите си легално в САЩ.

„Ние ще работим в посока отмяна на моралния позор на предишната администрация“, каза президентът.

По-рано на брифинг говорителят на Белия дом Джен Саки подчерта, че целта е да се създаде процес с човешко отношение към имигрантите.

Байдън също поиска преразглеждане на политиката, която накара търсещи в убежище да останат в Мексико, докато върви разглеждането на молбите им и преразглеждане на политика, която правеше по-трудно вземането на разрешение за постоянно пребиваване на по-бедни имигранти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
21
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Джо Робинет Байдън...Президент на САЩ по волята на Народа на САЩ е справедлив и човеколюбив...САЩ са човешката мечта...мечтата на милиарди способни и талантливи човешки същества...политиката и парите,"съюзниците" прецакват САЩ,ЕСССР политиците са зависими от путин...няма ценности...няма бог...прочетох заплахи и сравнения с Кенеди...направете го герой...предизвикайте ни..Бог да пази САЩ!
13
3
 
34
 
! Отговори
Мусулман ибнМусулман преди 3 години
Правилно- така трябва да бъде! Поздравявам Байдън! Аз сега чакам четирите си жени, тридесет и двете си деца, сестра ми с нейните осем, и искаме в Германия за социални помощи- да си работят белите европейци, защото политическата коректност изисква да се разкаят за белите си привилегии и колониалното си минало!
12
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо Байдън е ПРЕДАТЕЛ като поп Кръстьо и Стефан Стамболов... Заобиколил се с всякакви Оли.го.френи- Нарко- траф.иканти, Крадци, Арабско- нег.ър.ски и китайски ШПИОНИ..Един друг САЩ президент- Джон Кенеди се правеше на силен пред руснаците, и казали че ще ги унищожи, ако доближат САЩ. А в същото време, Кенеди пуснал не.гри.те - ***.йм.уни да завземат САЩ. И затова са го уб.или.. Същото трябва да стане и с Джо Байдън.
11
1
 
1
 
! Отговори
Марсел Попов преди 3 години
Йееееееее беее!
10
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
как? като позволява на наркодиълри и престъпници да взимат под ръка едно дете и да го завличат с тях защото ако си с дете можеш да влизаш като през ханджийски порти.. Тоя мрътвец не знае що е там, ама как хубаво му лижете ташмите е не е истина...
9
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ,че децата са отделени от семействата си или от единят родител ,САЩ нямат вина!Като искат да са заедно ,родителите да се върнат от там от където са дошли!
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради товарищ Байдън южните щати ще вдигнат ръце от каравани с нелеглни. Явно иска да надмине другарката Меркел.
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Политиката по миграцията не е била отражение на Америка"Напротив политиката на Тръмп е проамериканска ,защото през 18 век и по-голямата част от 19век в Америка са се заселвали само европейци !Не е имало наплив на тарамбуки по южните граници на САЩ,а негRите са довлечени на сила.Нещо повече по времето на президент Монро една част са върнати обратно в Африка в днешна Либерия!
6
23
 
7
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Да има една нормална държава, където хората да спасяват животите си от родните диктатори по света. Да живее Байдън !
5
1
 
26
 
! Отговори
Вечна власт преди 3 години
Това е целта на "добрата" имиграционна политика на демократите. Вкарваш още няколко милиона *** мигри, даваш гражданство на вече дошлите незаконно, отменяш Електоралната колегия и с мощната изборна подкрепа на цветното мнозинство, което си създал насила в Щатите, властваш безкрайно.И едни други в Германия през 1933 г. щяха да правят Хилядолетен райх, ама каква стана тя...
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократическата партия си осигурява гласоподаватели за следващите избори. Фактите са, че повечето бели гласуват за републиканците, а повечето латиноамериканци за демократите. Така че целта е да се бетонира властта на една партия чрез етнически вот.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байгън вече от тов.
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Соро..соид!Идеология на демократите!С Меркел са в едно гърне.....
1
7
 
32
 
! Отговори
Анкета преди 3 години
Рептил ли е Байдън?Палец нагоре - даПалец надолу - не