Сенатът на САЩ ще гласува по обвинението срещу Тръмп

Предприел ли е действия, за да спре насилието?
13 фев 2021 10:16, Петя Славова
41
 Сенатът на САЩ ще гласува по обвинението срещу Тръмп
Снимка: БГНЕС

По време на четвъртия ден от процеса за импийчмънт на Доналд Тръмп в Сената на американския Конгрес, защитниците на бившия президент изложиха позициите си в продължение на три часа, след което бяха подложени на разпит от сенаторите, предад БТА, позовавайки се на ДПА.

Демократите се интересуваха от това как необоснованите твърдения на Тръмп за изборни измами са радикализирали неговите привърженици.

Още по темата

Републиканците задаваха въпроси за това дали импийчмънтът е политически спектакъл, целящ да дискредитира Тръмп. Представители и на двете партии питаха дали Тръмп е предприел действия, за да спре насилието на 6 януари.

Тази сутрин местно време Сенатът ще се събере отново и се очаква да се гласува по обвинението в подстрекаване към бунт, повдигнато на Тръмп.

За да бъде призната вината на Тръмп, 17 републиканци трябва да минат на страната на демократите. Досега само няколко умерени сенатори от Републиканската партия казаха, че имат желание да признаят вината на Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
А за Андрю Куома няма ли да напишете какви ги върши с ковида и домовете за стари хора?Ще влиза ли в затвора или?
21
1
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
''Досега само няколко умерени сенатори от Републиканската партия казаха, че имат желание да признаят вината на Тръмп.'' Каква вина бе драги журналистчета? Нали това ще се гласува?
20
7
 
5
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Ттръмп е наи великият президент на - сащ опитват се да го очернят но глобалистките планове ще претърпят неуспехНека има - дезифектанти за всички по светът
19
0
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ПРЕЦЕНКАТА ВИ ПО СЛЕДНИЯ ВЪПРОС Е ЕЛЕМЕНТАРНА : КОИ СА ПО- ГОЛЕМИ НАЦИСТИ --- НЕМСКИТЕ ИЛИ ЕВРЕЙСКИТЕ ИЛИ УКРАИНСКИТЕ ИЛИ СЕМИТО ЦИОНИСТ.КИТЕ В САЩ !?!?!?!?...... ЗА ИЗРАЕЛ 100% ВАКСИНИ - ЕВРЕОФАРМАЦИЯ ИЛИ НАЦИЗЪМ ??????????
18
1
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
СЕМИТИТЕ -ЦИОНИСТИ "ПОБЕДИХА " В САЩ ? ---- " НО СВЕТЪТ Е ГАЛЯМ И ЕВРЕИТЕ ГИ ДЕБНАТ НАВСЯКЪДЕ " !?!?!?!?!?!?
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Представям си ако това бе във Русия то първи Американците, последвани от свойте слуги щяха да ореват цял свят .....а и санкций щеше да има ...!!!
16
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата - Сбирщина на Неограничените Абсурди !!!!!
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва ли ще успеят, тепърва левите *** от дем партията ще отговарят за лъжите си, например куомо за смъртта на хиляди хора в ню йорк, губернатора на калифорния също е пътник. скоро ще разберат какво си избраха ноември
14
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е лудд.
13
10
 
4
 
! Отговори
Бай Дъ Уей... преди 3 години
Ако господарите на Америка искат Тръмп да бъде осъден, той ще бъде осъден . Нито някой в САЩ ще успее да им попречи, нито пък воя на няколккото кремълски тролчета с множество фалшиви акаунти драскащи в българските медии ВЪОБЩЕ пък ще има някакво значение.Яд ли ви е Путински джудженца че китайския Байдън победи на изборите руския Тръмп? Ахахаха.Господаря Путееен място не може да си намери щото дори и "гениалния" план тролчетата му да се правят на "републиканци" ПРОПАДНА.НЯМА копейки за вас.
12
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че демократичния кандидат сам каза след известения резултат 306 на 232 в негова/тяхна полза,че е еднакъв с този от предишните избори за Президент,които бил в полза на републиканския кандидат,че още изборите били манипулирани чрез хакерска атака за която не поискана обосновка,но от чия страна-от тяхна не що тогава за която много се приказваше,що сега,а остана обосновката да търсят противниковата страна заради което те поставиха въпроса с иска за да не остане необоснована тезата как твърдение.
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То точно Тръмп дойде на власт с измами. Крадецът вика 'Дръжте крадеца!'.
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Хората бяха възмутени от изборните измами!"Е къде са тия измами дето само Тръмп ги вижда? Над 60 съдии повечето от които са назначени от Тръмп не видяха нито една изборна измама, само Тръмп и още няколко негови корумпета като Джулиани ги видяха, но не можаха да нито да ги покажат нито да ги докажат.
9
7
 
4
 
! Отговори
ХодорковскиПрезидент преди 3 години
До АнонименХодорковски и Навални станаха ли президенти на Русия?Само Ходорковски , Навални ще си остане в затвора . И без това само разходи с него и никаква полза . А и както са казали старите хора . - Предателя господарите си мени, но нрава никога . Я виж в България що народ дето пееше руски песнички до пресипване и вееше червени знаменца по митингите как сега "искрено" славят Америка и пишат против доскорошните си господари в Кремъл. Че даже и си вярват..... Слуги, Сър !
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10Правилно! Вместо Бял дом ще бъде Черния дом. Или Афроамериканския дом.
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократичните комунисти нямат шансове. Тръмп ще бъде оправдан.
6
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече има нов клоун в белия дом. Между другото трябва да се преименува щото е расистко. Бял дом...Защо ни занимавате с бивш клоун на чужда държава? Малко ли проблеми си имаме тук?Байдън Тръмп Буш.... след Кенеди Сащ нямат истински управляващ Президент. Само слуги и еврейски ***. Губернатори на Израел без никакви права
5
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На доста републикански сенатори които в момента се явяват съдебни заседатели ще им се наложи грубо да потъпкат принципите си и да влезнат в конфликт със съвестта си за да спасят редник Тръмп. Ще бъде спасен, но само благодарение на партизанщина нямаща нищо общо със справедливостта и честността.
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Накрая от зелената планета дадена ни свише ,в опитите си за зелена сделка за много пари ще я превърнете в червена.
3
5
 
9
 
! Отговори
тъй тъй преди 3 години
И сега ще му предложат да излезе от политиката и да си гледа бизнеса!Пък той както иска!