Семейството на Джордж Флойд с 27 млн. долара обезщетение

С рекордната сума беше приключено гражданското дело
13 мар 2021 22:16, Анисия Иванова
111

Семейството на убития при арест афроамериканец Джордж Флойд ще получи 27 милиона долара обезщетение от американския град Минеаполис.
Още по темата


С рекордната сума беше уредено гражданското дело, което близките на Флойд заведоха. Половин милион долара от обезщетението ще отидат за квартала, където Флойд беше задушен от полицая Дерек Шовин, съобщи Bulgaria ON AIR.

Случаят предизвика мащабни протести в Съединените щати срещу полицейското насилие и в защита на правата на афроамериканците в страната. Малко след избухването на демонстрациите полицаят Дерек Шовин беше арестуван и обвинен в убийство. Ако той бъде признат за виновен, може да получи максимална присъда от 65 години затвор.

По-късно тази година се очаква да започнат и съдебните дела срещу останалите трима униформени, замесени в случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоталитарните системи създават хора.Демокрацията създава престъпници.Когато няма Бог властва животинското.Бог е човек,сатаната е животно.
57
30
 
7
 
! Отговори
azz преди 3 години
Флойд може да е престъпник, но това не дава право на куката да го убие ей така. Двамата са се и познавали, така че нещата са сложни
56
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демокрацията превръща хората в животни.
55
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Атеизмът е религията на сатаната.Капитализмът не обича религии и и е мафия.Демокрацията е политическата система на сатанизма.Чрез мнозинството можеш от държава да превърнеш всичко в джунгла.
54
2
 
31
 
! Отговори
Падащият от Марс преди 3 години
На демократите не им трябват гласоподаватели, те си имат Доминион и могат да вземат които си искат избори,както на 3ти ноември 2020 година.Байдън отвори границите,за да влизат цветнокожите и да претопят белите за няколко десетилетия.На Сорос му трябва неграмотно стадо,което да стриже,докато му разказва приказката за климатичните промени и расизма.
53
1
 
18
 
! Отговори
Падащият от Марс преди 3 години
Тези,които влизат сега в Тексас,последната им мисъл е да останат там,защото все още е консервативен щат.Всички заминават за Калифорния,Илинойс и Ню Йорк.Там е лапачката на помощи,там е анархията и липса на ред.
52
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Столицата на САЩ в момента е превърната във военна база и направо шокиращо,как медиите мълчат!Слуги на глобалистите!Представете си София цялата с огради,вишки и хиляди войници с автомати по улиците.Ще става нещо голямо,това,което се случва не е безмислено или случайно.
51
1
 
18
 
! Отговори
До 61: преди 3 години
Ти да не падаш от Марс?Байдън ще узакони нелегалните емигранти и по този начин печели още един ключов щат като Тексас + още два по-малки.Това значи, че Демократическата Партия ще печели изборите безабсолютно никакви проблеми.А тези $27 Милиона черните ще ги пръснат за 1-2 години и ще отидатпак в джобовете на тарикатите, които дърпат конците.Майк Тайсън пръсна повече от $600 милиона, които на сегашни парисигурно са 6 милиарда.
50
1
 
32
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Не знаете какви щастливци сте.Ако повечето от тези коментари бяха в някоя от медиите на САЩ или дори някоя от социалните мрежи щяха да бъдат моментално изтрити и дори разследвани като вашата работа, спокойствие и бъдеще щяхада бъдат под въпрос. В САЩ за такива приказки изхвърчате от работа като много трудно ще синамерите друга, обвинения от прокуратурата за омраза и расизъм.Естествено това се прави за да де печелят гласовете на чернокожите илатиното от демократическата партия
49
3
 
6
 
! Отговори
Мими преди 3 години
Голям го е вадил този Флойд.
48
0
 
23
 
! Отговори
до 64 преди 3 години
И не само там. Защо и в родната ни страна и най-вече докога ромите ще са жертви, при все че най-тежките престъпления се извършват от тях? Каква е разликата с американските роми? Какво още трябва да се случи, за да се разбере, че ромовете са зло, без значение в коя държава са и как се наричат?
47
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...офффффф, чак не знам какво да кажа вече от погнуса!Ще го кажа тогава без заобикалки. Защо вечно черните са жертви, при положение, че статистиките показват, че белите са жертви на черните от гетата!?Как се спира обезумял черняк без сила!?Безпричинно ли хората се страхуват от черните!?Докога белите ще бъдат заклеймявани в расизъм!?Нима това не е черен расизъм!?Писна ми от чернииииииии, писна мииииииииии!!!!!!!!!!
46
0
 
18
 
! Отговори
Тръмп беше прав преди 3 години
Те не идват за мен,а за Вас!Аз съм само на техния път!
45
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ сега няма нищо общо със САЩ преди 20 години.Байдън премахна границите и в момента нахлуват стотици хиляди неграмотни и гладни.Но строи телени огради с бодлива тел във Вашингтон и 30 хилядна армия патрулира въоръжена ди зъби.Днес Антифа и БЛМ запалиха главния съд на Сиатъл,а полицаите бяха мажоретки и няма нито един арестуван!
44
0
 
14
 
! Отговори
Уау преди 3 години
Ще има доста дрога за байдънясълите!
43
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже черните не се харесват че са черни, но... иначе са много наперени че са черни в америка. То дори и да не си расист ще ти омръзне да им слушаш глупостите, които ръсят от векове както правят и ромале по нашите земи. Омръзнало им е на всички от тях и от ромовете и няма как това напрежение да бъде държано под контрол.Всъщност всичко е много просто.
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много лицемерно и неистинско!Пуснаха го за стръв за да предизвикат тази трагична развръзка и след това стимулираха вандалските безобразия и съсипване на бизнеси.Фалш!И колко знаменитости платиха милиони!Фалш!
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЦитати от заглавия:Тъмни сделки: Monsanto купува Blackwater, а Бил Гейтс си купува земяБил Гейтс стана най-големият земевладелец в САЩ: какво ...Тези от Монсанто са чудовища,ще им съсипят природата и ще ги превърнат в зелени пустини с ГМО и напоени с химия територии,разсипват цялата планета и променят организмите,природата.
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като дете си служех и с двете ръце еднакво.Сега започвам да разбирам,защо майка ми казваше да не си служа с лявата ръка,защото била "ръката на дявола".Сега постепенно започвам да разбирам.Тези са си измислили схема - дясното да е бог,а лявото да е дявол и с тази измислена от фантазиите им схема си управляват,като едните избиват другите и обратно,докато населението страда или умира от тези фантасмагории , ужас!
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Американска мечтаБлизо 50 % от населението на САЩ е афро има дании след 20-30 години да стигне до 70-80 %.Всички знаем колко са работливи много начетени и съвестни граждани и само чакат от белия да снесе помощите....абе сещате се като нашите тъмнокожи шведи 1 към 1-Мислиш ли,че едната шепа хора,които управляват,ги интересува това? И дали ги интересува населението и качеството им на живот?А ако няма помощи,ще е още по-зле,тогава престъпленията ще скочат неимоверно и пак ще страдат невинни