В САЩ бият тревога: Нещо не е наред със здравето на Байдън

Американският президент бърка думите, спъна се три пъти на стъпалата
29 мар 2021 13:40, Елка Василева
603
В САЩ бият тревога: Нещо не е наред със здравето на Байдън
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият личен лекар на американските президенти Рони Джаксън е сериозно притеснен заради физическото и психическото състояние на президента Джо Байдън и смята, че истината за здравословното му състояние се крие от американците. За това съобщава американското списание Washington Examiner. Рони Джаксън беше личен лекар на Обама и Доналд Тръмп, а сега е член на Камарата на представителите на САЩ, пише Денис Юрганов в zavtra.ru.

Говорейки за това, че нещо не е наред със 78-годишния политик, той коментира видеокадрите, на които Байдън се спъва три пъти по стълбата на самолета, Джонсън отбелязва, че това е ясен сигнал за здравословни проблеми на ръководителя на САЩ. Отбелязва се, че Байдън вече беше вицепрезидент в продължение на 8 години, така че вече много пъти се е изкачвал по тези стъпала и има опит в „подобни въпроси“.

Още по темата

Кадри с падането на Байдън по стъпалата се появиха на 19 март. Белият дом комично обвини вятъра за гафа на Байдън, но тъжният образ на 78-годишния човек, който се спъва безпомощно пред включените камери, породи много шум. А от друга страна вече имаше подозрения, че е влошено здравето на държавния глава на САЩ, като журналистите неведнъж бяха свидетели на това как Байдън бърка думите.

Рони Джаксън е убеден, че Байдън трябва да премине тест за оценка на умствените си способности, като тази препоръка лекарят направи още през февруари 2020 г. „Като лекар в Белия дом аз видях каква физическа и психическа форма е необходима за изпълнението на тези задължения. В момента мога да ви кажа, че това как Байдън се крие от обществеността, е червен сигнален флаг. Нещо не е наред!“, написа в Twitter Джаксън. Струва си да се подчертае, че журналистите от Washington Examiner поискаха от пресслужбата на Белия дом да коментират изявлението на Джаксън, но запитването на медията не получи отговор.

Джаксън не е единственият лекар, който изразява загриженост за психическото и физическото здраве на Байдън. Той само потвърди опасенията на д-р Дейвид Шайнер, който беше личен лекар на Барак Обама в продължение на 22 години. След като се запозна с медицинското досие на Байдън за 2019 г., Шайнер заключи, че американският президент е „нездрав човек“.

По същия начин д-р Марк Сийгъл каза пред Fox News миналата седмица, че очевидно влошеното когнитивно здраве на Байдън би трябвало да предизвиква безпокойство . „Не съм единственият, който повдига въпроса, че той няма пресконференции, както и за това, че той нарече вицепрезидента Харис „президент Харис“. И това се случва вече няколко пъти”, каза Сийгъл.

Реакцията на американците на шегата на Байдън, че Камала Харис интелектуално го превъзхожда, не беше добре приета от тях и те виждат в нея своеобразно пророчество. Според тях президентът Байдън ще подаде оставка в близко бъдеще заради здравословното си състояние. Съгласно  Конституцията на САЩ президентският пост в САЩ ще бъде зает от неговия заместник, тоест от настоящия вицепрезидент Камала Харис.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


603
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
342
3
 
15
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
До Смех 386Читавия Президент го извадиха и на миналите избори и на тези избори. И на два пъти спечели, като втория път дори още по-убедително. Но подцениха марксическите методи на глобалната мафия начело с силикон вали и ККП
341
0
 
4
 
! Отговори
Злобно старче преди 3 години
И то доста. Злобичката ще го закрепи...
340
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пише Денис Юрганов в zavtra.ru.-Ха-ха-ха-ха....авторката само руски ли знае че научава новината от руски медии, а не може да я научи директно от Washington Examiner или други американски медии???Или просто нарочно използва хитрината: Щом руска медиия го е писала- замислете се. И шараните гълтат кукичката, а?
339
1
 
13
 
! Отговори
Горкия преди 3 години
Старец, той не знае какво прави, ама хиените около него много добре знаят.
338
0
 
7
 
! Отговори
Дядото преди 3 години
Там горе няма никой в къщи.
337
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядката с болното его стана ракета носител и ще изпълни мечтата на феминистите там.Лошо няма и ЕС го мачкат жени или гейовe.
336
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камилата чака на старта.
335
3
 
7
 
! Отговори
Винету преди 3 години
На бледоликия му е направена магия и затова ходи като несвестен. Хармерика залязва...факт.
334
0
 
13
 
! Отговори
ПЕТРОС ГАЙТАНИС преди 3 години
ГЪРЦИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛИСУГЕРИ ВЪВ ЕВРОПА !!!
333
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то това си беше явно още преди изборите... Използваха го като ракета носител и сега Камала ще поеме така случайно диригентската палка. Почвам да си мисля, че американците като нация са много зле (имат много кадърни хора но цялото надделява). Голям зор да си издигнат дядовци за президенти - сега каква я мислихме каква стана. Харчат милиарди за кампании а 20 милиона човека са на купони за храна. 900 милиарда за войската, а хора не могат да си платят ипотеките и са без дом. Има нещо сбъркано...
332
6
 
2
 
! Отговори
Nikos Petros преди 3 години
БАЙ ГЪН (ТОП ГЪН) СИ Е МНООГГОО ДОБРЕ....ДАДЕ НА МАЙКА ГЪРЦИЯ --- 40 НОВИ ХЕЛЛИКОПТЕРОС АПАЧИ + 30 БЛЕК ХОУК !В АЛЕКСАНДРУПОЛИ ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА САЩ..И ТУРКИЯ ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА.'ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ...ГЪРЦИЯ Е ПРИЗНАТЕЛНА НА ПРЕЗИДЕН БАЙДЕН .
331
0
 
8
 
! Отговори
KOй КОЙ преди 3 години
Това ще им е последната грешка ! Нашият ще ги затрие въобще като нация !
330
1
 
13
 
! Отговори
Смех преди 3 години
От 400 милиона не можаха да извадят един читав за президент... Глобалистки изпълнения.
329
3
 
5
 
! Отговори
Обнадежден преди 3 години
А дано да вземат нашия празидент...
328
0
 
8
 
! Отговори
Gringo преди 3 години
А Байдънът не можа ли да загрее че зад привидното пожелание ,, Да е жив и здрав ,, реално Путин го прокле по-скоро да замине при Свети Петър @?!
327
1
 
7
 
! Отговори
Ъ - ер голям преди 3 години
Хармерика ще види един ер голям по време на това управлебие.
326
1
 
13
 
! Отговори
Бай Дън преди 3 години
Скоро ще каже бай бай на управлението и ще го замени оная вицето...преметнаха ги хармериканците...
325
1
 
20
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Не е добре човечеца, то си е видно и че не той управлява...
324
0
 
8
 
! Отговори
Хиларито преди 3 години
Го е плювнала и се е натровил и сега и се подчинява безпрекословно...хахаха
323
0
 
7
 
! Отговори
Мария Магдалена преди 3 години
Щом zavtra.ru го цитира големия жълт таблоид на един щат , требва да е голема истина.