В САЩ бият тревога: Нещо не е наред със здравето на Байдън

Американският президент бърка думите, спъна се три пъти на стъпалата
29 мар 2021 13:40, Елка Василева
603
В САЩ бият тревога: Нещо не е наред със здравето на Байдън
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият личен лекар на американските президенти Рони Джаксън е сериозно притеснен заради физическото и психическото състояние на президента Джо Байдън и смята, че истината за здравословното му състояние се крие от американците. За това съобщава американското списание Washington Examiner. Рони Джаксън беше личен лекар на Обама и Доналд Тръмп, а сега е член на Камарата на представителите на САЩ, пише Денис Юрганов в zavtra.ru.

Говорейки за това, че нещо не е наред със 78-годишния политик, той коментира видеокадрите, на които Байдън се спъва три пъти по стълбата на самолета, Джонсън отбелязва, че това е ясен сигнал за здравословни проблеми на ръководителя на САЩ. Отбелязва се, че Байдън вече беше вицепрезидент в продължение на 8 години, така че вече много пъти се е изкачвал по тези стъпала и има опит в „подобни въпроси“.

Още по темата

Кадри с падането на Байдън по стъпалата се появиха на 19 март. Белият дом комично обвини вятъра за гафа на Байдън, но тъжният образ на 78-годишния човек, който се спъва безпомощно пред включените камери, породи много шум. А от друга страна вече имаше подозрения, че е влошено здравето на държавния глава на САЩ, като журналистите неведнъж бяха свидетели на това как Байдън бърка думите.

Рони Джаксън е убеден, че Байдън трябва да премине тест за оценка на умствените си способности, като тази препоръка лекарят направи още през февруари 2020 г. „Като лекар в Белия дом аз видях каква физическа и психическа форма е необходима за изпълнението на тези задължения. В момента мога да ви кажа, че това как Байдън се крие от обществеността, е червен сигнален флаг. Нещо не е наред!“, написа в Twitter Джаксън. Струва си да се подчертае, че журналистите от Washington Examiner поискаха от пресслужбата на Белия дом да коментират изявлението на Джаксън, но запитването на медията не получи отговор.

Джаксън не е единственият лекар, който изразява загриженост за психическото и физическото здраве на Байдън. Той само потвърди опасенията на д-р Дейвид Шайнер, който беше личен лекар на Барак Обама в продължение на 22 години. След като се запозна с медицинското досие на Байдън за 2019 г., Шайнер заключи, че американският президент е „нездрав човек“.

По същия начин д-р Марк Сийгъл каза пред Fox News миналата седмица, че очевидно влошеното когнитивно здраве на Байдън би трябвало да предизвиква безпокойство . „Не съм единственият, който повдига въпроса, че той няма пресконференции, както и за това, че той нарече вицепрезидента Харис „президент Харис“. И това се случва вече няколко пъти”, каза Сийгъл.

Реакцията на американците на шегата на Байдън, че Камала Харис интелектуално го превъзхожда, не беше добре приета от тях и те виждат в нея своеобразно пророчество. Според тях президентът Байдън ще подаде оставка в близко бъдеще заради здравословното си състояние. Съгласно  Конституцията на САЩ президентският пост в САЩ ще бъде зает от неговия заместник, тоест от настоящия вицепрезидент Камала Харис.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


603
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
362
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
421 Тръмп точно нищо не направи. Тръгна да води търговска война с китайците но нищо не се получи. Дори напротив, търговският дефицит на сащисаните с Китай се увеличи още повече. Рева че имало фейк нюз. Ами да ги беше затворил по някакъв начин тези медии. Ама се оказа че не е толкова просто, октопода на онзи "филантроп" така се е сраснал навсякъде, че почнаха да вдигат черни бунтове и да се цепят едва ли не. САЩ са пътник и единствено им остава да се зъбят и зверят и даже с въртиопашките тук.
361
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 420Че си комунист е ясно и без моите коментари. Твоите са достатъчни.
360
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 416 АнонименТръмп ги направи велики. И то само като ги остави да се докажат сами. И не подценявай американците . Нито Тръмп. А това че маркситите там тропосаха тоя изветрял Бадън, няма нищо общо със САЩ, а по скоро с Китай и глобалистите. Защо мислиш че Вашингтон след откраднатите избори и до сега е под военна обсада?
359
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
417 колко очаквано. "който не е съгласен с мен е комунист, кой не скача е червен." нали бе *** смешен. Сащисаните имат постоянна миграция глупчо,най вече през войните са дошли умни хора там, ама вече ги няма, в началото както и сега е шлака. Ти се кланяш на пъф дади, онези там пеят че живеят в гангстерски рай и защо се самонараняват, ама никога не си си го превеждал. Има статистика че без миграцията сащ ще е с отрицателен прираст.Убийствата са ежедневие. Над милион са на хероин.
358
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп ми беше по-харизматичен, широко скроен и подходящ за президент.Още на изборите се видя, че тоя старец не е с всичкия си, но явно е удобна маша в ръцете на дадени олигарси и задкулисието в САЩ. Все пак се видя, че на лъжата краката са къси.
357
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ са пътник, не разбирам какво се напъват няколко трола. Тръмп не ги направи велики, камо ли склерозата Байдън. Помпео беше унижен пред пуделското му ООН за Венецуела. Онзи се принуди да се опитва да им заповядва директно и пак не му мина номера. И това Венецуела. За какъв Китай бълнуват американизираните, еле пък Русия.
356
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толупа е много здрав.С големо шкембе ,едвам се побира в джипката.Ръси глупости и се прави на велик Асфалт Паша.
355
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББОтносно *провинция на Китай*- раша закъсня вече. САЩ изпревариха чрез Чайна Джо.
354
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
403 ти явно история не си учил. Местните са почти напълно унищожени, оцелелите са били изолирани в резервати, една част даже изтласкани към Канада. Тези, сегашните с казината са смески метиси и нямат общо с корените жители отдавна. Ама като гледам и сегашните именца тука Робърт Силвестър Никол със сигурност са родени нестинари. Аман от ревизии на празноглави.
353
2
 
4
 
! Отговори
Бол ме фара преди 3 години
За здравето на Бай Дън
352
2
 
7
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
До Има нещо гнилоДа има нещо много гнило. И Тръмп го видя. И американския народ го вижда. Затова два пъти гласува за Тръмп, втория път дори още по-убедително.И си прав че гнилото не е само дядката, - той е само 'върха на сладоледа'
351
3
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Прозрачноти от 30 г. Доган те учи да мааш манета...скоро и турският задължителен...за индианци те грижа...децата ви молят да могат да простотуират в САЩ и ЕС...не в Русия...САЩ опитва да ви каже,че може да живеят достойно не да ги е.ат руси и китайци...ама сте свободни...избирайте
350
1
 
7
 
! Отговори
Психично болен преди 3 години
БайДънът вече е прочетен вестник , а Камилата е готова за скок ....
349
2
 
6
 
! Отговори
Княз Лихтенщайн преди 3 години
Дядо Джо не знае на кой свят е! Ще сътвори някоя гигантска глупост и ще си иде, без да разбере каква е свършил!
348
7
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
и последната новина от рАша...горди сме ,че сме новата провинция на китай!!!...безплатни учебници на китайски,ще се наложи на русите да бачкат повече от китайците и да живеят още "по-добре"прилепи за еДене има раши
347
2
 
7
 
! Отговори
Прозрачно преди 3 години
Че то на всички беше ясно, че всъщност си избраха Камала Харис ... След индийката трябва да дойде мексиканец, а защо не и виетнамец / китаец или трансджендър. *** работа.
346
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БАЙизДЪНМестните в Америка си бяха смачкани още преди да дойдат европейците. Сега получават държавни помощи до живот - чиято продължителност се е удвоола. Дори и коне са нямали преди това, защото и конете са дошли от европа. С сега карат карат коли и цъкат на смартфони
345
7
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
толкова ниско сте паднали...нищо ново...убивате милиарди невинни по света за власт и пари,фалшивите новини произвеждани от кгб,лансирани в държави като българия от политическата и икономическа класа държаща медии,репресивни органи...путин предаде Армения...та вас ли...плющете минуси и произвеждайте фалшиви...милиардите по-света са деца на Бог...следват ценностите Му...нямате шанс убийци!!!Бог да пази САЩ!!!
344
2
 
7
 
! Отговори
Има нещо гнило преди 3 години
Всички го виждат...и не е само дядката.
343
4
 
13
 
! Отговори
БАЙизДЪН преди 3 години
Господ забавя, но не забравя!Преди над 200 години отрепките на Европа завладяха един континент, смачвайки местните.По времето на световните войни тез забогатяха на гърба на Европа. После приобщиха цвета на фашистката инженерна мисъл и създадоха 4-тия Райх. 9/11 бе апотеоз на убийство на 3000 американци от службите,а перманентните войни-печатница за $.US лаборатория в Ухан разпусна Смъртта.В US отстрелват сънародници.Детройт е мъртъв,а Мъск мошенничества.Умиращата империя търси врагове!