Ваксинираните в САЩ без маска, без физическа дистанция

Маски обаче се изискват в самолетите и обществения транспорт
14 май 2021 09:18, Елка Василева
53
Ваксинираните в САЩ без маска, без физическа дистанция
Снимка: БГНЕС

Ваксинираните в САЩ вече могат да са без маска на закрито и за тях отпада изискването да спазват физическа дистанция.

Още по темата
Решението е на американските центрове за контрол и профилактика на заболяванията. То се базира на натрупване на данни, които показват изключително високата ефективност на ваксините, предаде БНТ.

Маски ще се изискват обаче в самолети и обществения транспорт, както и на летища и гари.

Пристигащите в Съединените щати, които са напълно ваксинирани, ще бъдат тествани в рамките на три дни. Друга възможност е да докажат, че са се възстановили след прекаран COVID-19 през последните три месеца.

Президентът Джо Байдън нарече велик ден за Америка решението за отпадането на ограниченията. Байдън и вицепрезидентът Камала Харис също се появиха без маски в розовата градина на Белия дом.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Земи тея конспирации и погазване на човешки права.
10
3
 
32
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПРЕКАРВАНЕТО НА КОВИД , ДАВА МНОГО ПО-ТРАЕН И ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН ИМУНИТЕТ ОТ КОЯТО И ДА БИЛО ВАКСИНА!-----------------------ЦЕЛТА НА ХИТРИЯ ДЖО Е ДА НАКАРА ВСИЧКИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ЩОТО ТАКА НЯМАЛО ДА НОСЯТ МАСКИ!
9
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо пък само през последните три месеца? Ааааа да, сетих се - естествения имунитет е лош, защото е безплатен. Платеният е хубав и траен, ако, че е само срещу едно единствено шипче. Жалки са!
8
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Експериментите продължават с пълна сила. То няма ваксина, а експериментален препарат, сега ще гледат набучилите си го психари и хипохиндрици, дали ще *** от нещо друго, освен от отровата. Бетер наркомани са. Първа игла, втора игла, може и херца да си нашият.
7
0
 
46
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
И това ако не е дискриминация към НЕваксинираните........!
6
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 3Че то и не ваксинираните прекарват ковд като грип.
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се появят Байдън и Камала харис без маски си е голяма новина.В някой щати вече са отменини напълно изискванията за носене на маска.
4
12
 
4
 
! Отговори
развит преди 2 години
В развитите демократични страни като САЩ и България се носят маски. В дивите азиатски и африкански страни като Русия и Китай не се носят маски.
3
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашите епидемиолози и лекари заявиха, че ваксинираните могат да се заразят, но ще прекарат ковид като обикновен грип. Ваксинираните, могат да пренасят заразата. Така, че кое е истина, обърквам се.
2
3
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
САМО ПРЕКАРАЛИТЕ ВИРУСА МОГАТ ДА СА БЕЗ МАСКИ , ЗАЩОТО ПОЛУЧАВАТ ШИРОКОСПЕКТЪРНА ЗАЩИТА И СРЕЩУ НОВИ ЩАМОВЕ! ОБЯВЕНО ОТ БРИТАНСКИ УЧЕНИ И ТОЗИ ИМУНИТЕТ ТРАЕ С ГОДИНИ!ВАКСИНИРАНИ МОГАТ ДА СЕ ЗАРАЗЯВАТ С НОВИТЕ ЩАМОВЕ, ДАЖЕ ДА УМИРАТ ОТ ТЯХ!!!ВИРУСОЛОГ КАЗА , ЧЕ ГРИПНИТЕ ВАКСИНИТЕ СА НАЙ-МНОГО 30% ЕФЕКТИВНИ СРЕЩУ НОВИ ЩАМОВЕ
1
2
 
39
 
! Отговори
Муриканец преди 2 години
Щото ваксинираните не могат да разпръскват бацила, ей *** народ