Хиляди посрещнаха 2022 г. в Ню Йорк на "Таймс скуеър"

Здравни специалисти предупредиха, че това е опасно предвид Омикрон
Обновена: 1 яну 2022 11:34 | 1 яну 2022 09:40, Красимир Ангелов
19
Хиляди посрещнаха 2022 г. в Ню Йорк на "Таймс скуеър"
Снимка: БГНЕС

Ню Йорк посрещна новата 2022 година с традиционното спускане на кристалната топка на "Таймс скуеър", предаде Асошиейтед прес.

Хиляди хора стояха един до друг на прочутия площад и отброяваха секундите до спускането на 6-тонната топка, което става точно в полунощ местно време и ознаменува свършека на миналата и началото на новата година.

Присъстващите на събитието бяха около 15 хиляди, много по-малко от десетките хиляди, които обикновено се събират, за да наблюдават емблематичното спускане, отбелязва Асошиейтед прес.

Топката се спусна в момент, в който американската нация се опитва да се зареди с оптимизъм, че най-тежките дни от коронавирусната пандемия вече са в миналото. Вчера здравни специалисти предупредиха, че тържествата с прекалено много хора по случай настъпването на Новата година не са добра идея предвид бързото разпространение на варианта Омикрон на коронавируса.

На миналогодишното спускане на кристалната топка на "Таймс скуер" заради пандемията не бяха допуснати хора, припомня Асошиейтед прес.

Макар броят на присъстващите на събитието тази година да бе по-малък, на него присъстваха много хора, като част от тях са дошли от далечни населени места, за да го наблюдават.

Местните власти настояха спускането на кристалната топка на "Таймс скуеър", който е едно от най-популярните места на света, да бъде проведено с участието на хора, за да бъде показана решимостта на Ню Йорк да се възстанови от коронавируса, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Ell преди 2 години
С всяка изминала година става все по-тъпо и по-тъпо...
12
0
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 13 === Ами като не те интересува пиши на съветски де :))) Какво е това "sorry"? Напиши "Извините меня" :)))
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно не ме интересува New York, sorry, не ме привлича. Като спрат с войните ще говорим.
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички българи на запад като отидат там и веднага ппъвят българският флаг и почват да пишат в български форуми щото на ьапяд са никои инпонеже не говорят езика като местните то не е и възможно се крият дя не ги бият.Така в немски автобус бяха били една че разпознали по акцента че не е германка.Турците в Германия бият българите щото не говорят немски.Тежка е емигрантската про ститутска съдба
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано паднат визите за Америка повече крака ми нема да стъпи в тоя руски свинарник бг- ru
8
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
5 тичкай за зашеметителната Америка слънце. Като е толкова яко *** при приятеля си. Вероятно си мега умен и ще те искат поне 100 свръх богати компании за изпълнителен директор. Какво стоиш тука и дишаш отровния въздух с нас? Тичай в зашеметяващия свят на стрелби, дискриминация и нулева човещина. Щом брейн уошинга ти си струва зашеметяващ, значи наистина нямаш място в БГ! Успех с визата.
7
7
 
4
 
! Отговори
А рушките каскети преди 2 години
отровиха ли се от пиене?
6
2
 
1
 
! Отговори
Ахмед преди 2 години
Не ви интересуват.
5
3
 
17
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Искаме зарята от Брюксел ко ни интересува ФАЩ
4
24
 
13
 
! Отговори
2022 преди 2 години
приятел ми изпрати от хотел на Таймс скуеър клип там сега купонясват! било е зашеметително, прекрасно...и всички на улицата са ги пускали само ваксинирани, навсякъде по хотели, ресторанти. Но се забавляват и купонясват. Ние разбирачите антиваксари по къщите мрънкащи или най-много къщи за гости - битов алкохолизъм.
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В кравария дали съобщават как ние сме посрещнали новата година?
2
2
 
20
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Урсула пусна ли някоя пиратка тя е нашия вожд :)))
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е да отменят новата година заради ковидо. Завинаги в 2022