Появиха се опасения от "Конвой на свободата" и в САЩ

Очаква се протестите да започнат там на 13 февруари
12 фев 2022 13:01, Елка Василева
78
Появиха се опасения от "Конвой на свободата" и в САЩ
Снимка: архив, БГНЕС

Очаква се протестите на т.нар. Конвой на свободата в Отава, където трансграничните шофьори на камиони настояват за прекратяване на  изискването на правителството за ваксина срещу коронавирус, да имат  продължение и подкрепа и в много американски градове, предаде БНР.

От Министерството на вътрешната сигурност на САЩ предупреждават, че протести срещу изискванията за шофьорите да бъдат ваксинирани има вероятност да започнат в страната на 13 февруари, а конвой от камиони може да създаде огромни задръствания в района на Лос Анджелис и да  блокира движението и доставките, където ще се играе популярният в Супербоул.

Според говорителката на Белия дом Джен Саки Министерството на вътрешната сигурност има 500 служители и „набира допълнителен персонал“ в координация с полицейските сили в Калифорния, за да предотврати проблеми с провеждането на Супербоул.

Коментарите на Саки идват, след като президентът Джо Байдън е проведе разговор с канадския премиер Джъстин Трюдо във връзка с  двуседмичните протести на конвои от камиони, който нарушиха  транспортните връзки и доставките между САЩ и Канада.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахах, навсякъде протести, хората се репчат, само ние българите си пийваме ракийка с мезе и не се бием с никого - просто не спазваме никакви правила! Не знам кога ще ни стигнат.
60
0
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 2 години
....nauchete imeto na Jen PSAKI !!! Tia e primer za blondinka....vapreki ,che e chervenokosa !!!
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
67, в грешка си. Точно от Америка ще тръгне пак свободата. В Америка много повече хора са нормални, отколкото психичноболните изкуфели либерасти. Ако стане една гражданска война, либерастичните от пад ъ ци няма да сварят да се наврат в дупките си достатъчно бързо. Знаеш ли че за 0 време истинските патриоти ще прочистят тая марксистка изззмметтт и ще ги пратят в небитието?!
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е за закриването на Америка.
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Появиха се опасения от "Конвой на свободата" и в САЩ"________ Мда, и за това Бай Дън и умниците около него ръгнаха рязко да подклаждат война в Украйна. И си мислят, завалиите, че ще им се размине.
56
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Това е поредната московска пропаганда. Не може да има ''конвой на свободата'', защото САЩ е най свободната страна в света.".............. .............. ............. ехее хе хе... посмях се от сърце... Като провокация на ***, е добро. Ако, обаче, има някой с дотолкова куха лейка, че искрено да вярва в това, няма какво да кажа. Дето се вика, коментарът е излишен.
55
1
 
14
 
! Отговори
До мдаа.... преди 2 години
Това казано от последовател на най-новото сектантско движение в света "последователите на зеления фалшификат" ми звучи като комплимент.
54
26
 
1
 
! Отговори
мдаа.... преди 2 години
"конвой на свободата"?! По-скоро конвой на ултрарелигиозните и психично-несталбилните еднокнижници... Като видите какви точно хора участват, набързо ще ви светне за какво е цялата дандания от това малцинство, което тормози населението в сума ти държави.
53
3
 
27
 
! Отговори
Пещерняк от Своге преди 2 години
Навсякъде по света протестите срещу самозабравилата се фармаМафия се наричат "Конвой на Свободата" ... само в България ако бъдат организирани СЪЩИТЕ такива протести ще бъдат наречени " Конвой на байГанювщината и пещерното мислене" ..... според самозабравилите се ваксъри . Цял свят спира ограниченията , премахва "зеленясалия" сертификат и прави ваксинацията да е по желание ... само в Пещерна България все още изискваме сертификати, ограничения и ругаем антиваксърите ...
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Калеко Алеко .... .. тъй, зер! все чакаме някой друг да дойте да ни оправи! а ние после да го оплюем...
51
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Министерството на вътрешната сигурност на САЩ предупреждават, че протести срещу изискванията за шофьорите да бъдат ваксинирани има вероятност да започнат в страната на 13 февруари, а конвой от камиони може да създаде огромни задръствания в района на Лос Анджелис и да блокира движението и доставките, където ще се играе популярният в Супербоул. СПОРЕД СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ, ТОВА Е ХИБРИДНА ВОЙНА ОТ СТРАНА НА РУСИЯ! ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ ОТГОВОРИ С НОВИ САНКЦИИ!
50
7
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами дано като тръгне от Канада и Щатите, Конвоят на свободата да дойде и до нас, да натовари обитателят на "Дондуков 2" и тези нанесли се на "Дондуков 1" и да ги конвоира до някое общежитие от затворен тип, на държавна издръжка с домакин Бай Ставри ... !!!
49
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срещу кой фашизъм ще се обединяват? Ами те фашисти и десни екстремисти организират протестите! Ха ха ха, наивници!
48
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
V USA 90 MIOLIONA SA SVOBODNI DA SPQT POD MOSTA I 250 PODCHETATA ZA JIVOT SVOBODA OTKYM PARI
47
2
 
11
 
! Отговори
В. преди 2 години
Малкият проблем е че колкото и да вземат, няма откъде да финансират роботизацията. Това иска огромно инфраструктура, която да се изгради от индустриално общество, а не финансови машинации.
46
1
 
19
 
! Отговори
До В. преди 2 години
Съгласен съм с теб сегашният икономически модел пее лебедовата си песен и няма бъдеще пред него, вървим към нещо като световен комунизъм и колкото по-лесно се примирим с него толкова по-малко свобода ще има за нас и нашите деца занапред.
45
4
 
20
 
! Отговори
В. преди 2 години
Е. Здравейте, новият световен ред няма да има работещи, а ще дават пенсия на всички. Ще работят роботи. Няма да има лични автомобили, домове. Ще се хранят хората с изкуствени храни. Това щебъде постигнато чрез пропаганда по медиите, еко истерия, климатична истерия, сезонна грипна истерия като се въведат подходящи имотни данъци и цени на монополните стоки, които да разорят цялото население.
44
3
 
12
 
! Отговори
До 49 преди 2 години
Явно си обсебен от Москва, какви ли не опорки слушаме последните години за да се измести фокуса от реалните проблеми на хората, реално погледнато нито Москва, нито Вашингтон или Брюксел имат нужда от свободомислещи хора със собствено мнение и се прехвърля топката от едната страна на другата.
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахса дроги ти не си добре САЩ най свободни аахасх ами да свободни да от свобода
42
2
 
25
 
! Отговори
Дядото преди 2 години
Що е свобода и има ли изобщо почва в САЩ??????