Байдън се срещна с външните и военните министри на САЩ и Украйна

Това стана в хотел във Варшава
26 мар 2022 16:52, Красимир Ангелов
37
Байдън се срещна с външните и военните министри на САЩ и Украйна
Снимка: БГНЕС

Участието на американския президент Джо Байдън в срещата на ръководителите на външната политика и военните ведомства на САЩ и Украйна в хотел Warsaw Marriott продължи 41 минути, съобщи пред репортери представител на Белия дом, придружаващ Байдън по време на посещението му в Полша.

Според предоставената от него информация участието на президента "започна в 11:40 и приключи в 12:21 централноевропейско време. Американската страна все още не е предоставила информация за съдържанието и резултатите от тези преговори.

Срещата на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен и шефа на Пентагона Лойд Остин с украинските външни министри и министри на отбраната Дмитрий Кулеба и Алексей Резников се състоя в столицата на Полша като част от посещението на Байдън и неговата делегация.

След срещата украинският външен министър казва, че е получил по-категорични уверения от САЩ в сферата на сигурността.

"Наистина получихме допълнителни обещания от САЩ за това как ще еволюира нашето сътрудничество в сферата на отбраната", посочи пред журналисти Дмитро Кулеба след украинско-американска среща във формат министри на външните работи и на отбраната с участието на американския президент Джо Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
САЩ е номер едно по всичко. Щастливи сме че сме с тях в НАТО.
27
2
 
8
 
! Отговори
Явно преди 2 години
Цялото правителство на Окраина е абдикирало и е в Полша. Понепвече си признапа, ме ръководят странати си от хотели в чужбина. А хората ще се изпотрепатпзаради тях. Лицемери!
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължили са да лъжат украинците.
25
2
 
9
 
! Отговори
Калашников преди 2 години
А бе СкЛЕРИ , кой беше касапин във Виетнам , Ирак , Афганистан и къде ли още не ! Итивай при мумиите в Египед ! А , и там искат памперси !
24
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАТО в САЩ
23
3
 
16
 
! Отговори
Do 50 преди 2 години
Тая мумия жива ли е още
22
4
 
19
 
! Отговори
Ф-16 преди 2 години
хубави американски изтребители, но само на хартия.............кой *** подписа договора и ще има ли неустойки за забавяне на доставката на тия самолети??Има ли прокуратура в тая държава да се само сезира??Е.........сетих се, БГ-прокурори за 30 години само лежат и вземат тлъсти заплати, за 5 стотинки работа не са свършили, защото са мързеливи, некадърни и корумпирани!!!
21
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя дементния е неадекватен,по видеоматериалите,всички страняха от него в Брюксел,не можеше да се съсредоточи,дезориентиран,неадекватен,Алцхаймер с Деменция е 100% инвалидност и ограничена дееспособност.
20
3
 
20
 
! Отговори
Американците преди 2 години
пак ни прецакаха............изтребителите Ф -16 ще ги получим към 2030 година.........ако изобщо ги получим...........защото някой тъ.пак плати милиони предварително за да се нагуши с една тлъста комисионна!!Типично по американски като каубои от времето на дивия Запад...........вземаш парите и бягат!!!
19
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
41 минутна среща. Не стигат на Байден нито да се наспи, нито да напълни памперса.
18
4
 
10
 
! Отговори
Мунтьо преди 2 години
Байдън раздаде сандвичи втора уптреба на министрите
17
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хора ще спечелят от тая война.........масони, търговци на оръжия и смърт, банкери, които ще заробят Украйна за следвоенното й възстановяване, глобалисти, журналисти, писачи на дезинформация и заработващи по някое евро или долар, политици, професори-разбирачи, аналитици, бизнесмени...........жалко, че много хора ще умрат!!
16
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Западняците, ако искаха край на войната, нямаше да въоръжават Украйна, а щяха да са посредници за мирни преговори..........толкова за "добрия" Запад!!!
15
5
 
12
 
! Отговори
бай Байдън преди 2 години
.... днес ще обсъждаме аааа .... как се казваше ? ... Аха, Путин , който имаше наглоста да нападне Русия и да застраши тамм нашите ирански приятели ...... ааахахахахаха. Имам нещо топло в памперсаааа.
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурен съм, че въпросите към него са били предварително подготвени...........и е нямало нито един неудобен въпрос!!!
13
2
 
16
 
! Отговори
Ламята преди 2 години
Жив пример,как с 200 думи,може да не кажеш нищо.
12
3
 
26
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Не вили прави впечатление че запада и САЩ изобщо не говорят че искат мир и за мир а само за оръжия?това значи че вече е решено ,запада ще воюва с Русия до последният Украйнец.
11
4
 
21
 
! Отговори
Факт преди 2 години
САЩ и запада дават на Украйна оръжие и смърт а Русия храни и помага на освободените Украйнци
10
4
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Байдън, днес каза на американските войници* Украинците са смел народ, като отидете там и вие ще ги видите, ще видите колко са смели *, Сега Цял свят се чуди - американската армия в Украйна ли ще влезе ??? ХА-ХА-ХА-ХААААААААА
9
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След Байдън, в Еропа ще пламне войната. На нас, българите ни е отредена ролята на острие, заедно с Полша, разбира се. Наш Кирчо е българският Зеленски. Защо източноевропейците трябва да платят с живота си интересите на САЩ?