САЩ спират инвестициите за Русия

Страната планира общи действия със своите партньори
6 апр 2022 20:00, Росен Стойчев
55
САЩ спират инвестициите за Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ и техните партньори работят по нов пакет от ограничения за Русия, съобщи Гардиън.

Очакват се нови решения за институциите и държавните предприятия в страната. Вероятно ще бъде обърнато внимание и на руски правителствени служители.

Още по темата
"Новите решения ще бъдат обявени скоро. Те са съгласувани с Г7 и ЕС. Действията ще доведат до допълнително изпращане на руската държава в сферата на икономическата изолация. Важното е да ограничим руската държавна власт", обяви говорителят на Белия дом Джен Псаки.

Очаква се да бъдат забранени новите инвестиции към Русия. Всички решения трябва да бъдат обявени днес. Те ще са координирани с тези на европейските правителства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: САЩРусияинвестиции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
0
 
! Отговори
... преди 2 години
Епа надявам се руснаците да са го очаквали това! Но то ще засегне главно руските граждани няма да засегне олигарсите и васалите на путин! В момента русия се превръща в нищо повече от ресурсен склад! Т,е, казано с други думи има ресурси които други държави да купуват! Главно китай! това ще направи китай далеч далеч далеч далеч далеч далеч далеч по-могъщ отколкото русия е била някога! Надявам се путин да го е помислил това! ха дано ама ...
44
3
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ега ти!....Тия освен че са най-големите терористи ВЪВ ВОЕНЕН АСПЕКТ на планетата в съвремието,но и упорито вървят към СОБСТВЕНОТО си унищожение!..Ще спират инвестициите в Русия?!?!...С каква цел?...Целта на всяка инвестиция е да ПОЛУЧАВА ПРИХОДИ от нея!!...Тия шамандури обаче викат:-"Не щем приходи от Русия,нема да инвестираме!"...Точно като шопо:-"Я не сакам мене да е добре,сакам Вуте да му е зле"../"Когато Господ реши да прибере някого,първо му взема акъла"..-народна мъдрост../
43
1
 
7
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 2 години
САЩ и НАТО са най големите пирати на новото време !!!! Бомбиха , разрушиха и ОГРАБИХА половината свят , без никаква причина !!!! Ама сега са големи борци за мир и демокрация ???????
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Репресии срещу руския капитализъм и империализъм. Къде са седесарите, Демократична България, Боко да протестират срещу национализацията и конфискацията без съд и присъда?
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното било да изолират и ограничат руската държавна власт. Те затова склоняват Индонезия да не допусне участието на Президента Путин на предстоящата среща на Г20.
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Репресираме богатите кулаци и техните семейства и деца. Национализираме и конфискуваме неприкосновената частна собственост.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, и какво от това? А в Аляска 2 трети са руснаци. Да си я вземат ли?
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ репресират богатите и семействата и децата на руските фашисти и богаташи. Нашите псевдодемократи не протестират. САЩ репресират елитът на нацията, семействата им, конфискуват неприкосновената частна собственост. Комунистите САЩ правят като комунистите след 9-ти септември 1944 година. Къде е Бойко комунофашиста да протестира?
37
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това е чудестна новина, сега ако са точни ще насочат инвестицийте на балканите и прибалтика, турция също за може и ердоганя да втвърди позицията, япония, австралия, юкорея и тайван трябва да отворят източният фронт а франция да натисне в либия
36
5
 
2
 
! Отговори
Ъ. преди 2 години
Тая на снимката е страхотно парче! Секс-символ на цяло поколение!
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да живее национализацията на бизнеса и конфискацията на собствеността на богаташите, кулаците, бизнесмените. Народен съд за враговете на народа в Хага. Борба с олигарсите кулаци, борба с руския капитализъм и империализъм!
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега, когато Русия си вземе Украйната накъдето вървят нещата, въпреки усилената пропаганда, ние оставаме в устата на лъва. От една страна Турцшя, от друга-Сърбия. Скоро ще разберем кон боб яде ли.
33
2
 
3
 
! Отговори
аноним преди 2 години
ПИСНА МИ. Няма ли нещо като туристическа обиколка близо до копчето.
32
8
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 2 години
Според масивно Днк!!! изследване - голам % от руснаците НЕ СА СЛАВЯНИ. ЗА РАЗЛИКА ЖТ УКРАИНЦИТЕ.
31
1
 
11
 
! Отговори
. преди 2 години
Колко са щастливи! Само да не им секне изведнъж усмивката...
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая горката е много куха. През 2014-та лъсна на обща снимка с Лавров и Захарова, ухилена до уши с руска шапка със сърп и чук подарена й от Захарова ахахах
29
14
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Китай няма никакъв интерес нито да бута долара, нито да вдига юана. И двете ще доведат до отлив на инвеститори. Рубладжиите хал хабер си нямате от икономика.
28
2
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Джен Псаки е като PR Sevi калинката на Тиквата :)))
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи американските НПО в Русия остават на сухо.
26
3
 
12
 
! Отговори
Асан преди 2 години
И Русия спира инвестициите за ФАЩ :)))