Полицаи застреляха убиеца на 4 деца в Тексас

Гонсало Лопес е бил в неизвестност от 12 май
Обновена: 3 юни 2022 23:12 | 3 юни 2022 23:12, Йоана Цонева
25
Полицаи застреляха убиеца на 4 деца в Тексас
Снимка: БГНЕС

Осъден убиец, който бяга от затворнически автобус миналия месец, е бил прострелян смъртоносно от органите на реда в Тексас, след като е убил петима членове на едно и също семейство, включително четири деца, и е откраднал камион от селската им хижа през уикенда, съобщиха официални лица.

46-годишният Гонсало Лопес загива в престрелка с полицията късно в четвъртък в Юрдантън, на около 55 км южно от Сан Антонио, след като е управлявал пикапа на повече от 200 км от хижата, заяви Джейсън Кларк, говорител на Тексаския департамент по наказателно правосъдие. Той е в неизвестност, откакто на 12 май наръга с нож шофьор на затворнически автобус, съобщава "Асошиейтед прес".

Още по темата
Когато Лопес е бил застрелян, в него са намерени пушка тип AR-15 и пистолет, които според властите може да са били взети от хижата, каза Кларк.

Убиецът е излежавал доживотна присъда за убийство на мъж на границата между Тексас и Мексико през 2006 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В САЩ се говори за гражданска война.Хората са изнервени.Ще има и още,защото са под стрес.Има заплаха от ядрено оръжие откъм Русия заради Украйна,а сега от Китай заради Тайланд.В главите им е как две страни са насочили ядрено оръжие към тях и не им е добре.Как търпят Бай Дрън още не знам.
16
2
 
2
 
! Отговори
хоп преди 1 година
На тези война с външен враг не им трябва, те сами ще се изтребят.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гонсало Лопес? Този ще да е от електората на Байдън.
14
8
 
9
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Народопсихология. В Щатите е индивидуално - щом някой иска да освободи напрежението , търрр , убива 5-10-20 човека. В Русия пък, щом Путин иска да освободи напрежението, своето и на народа, повежда война срещу някоя съседна страна, избива хиляди, губи хиляди и накрая всички са щастливи. Народопсихология. Убийците са навсякъде.
13
4
 
11
 
! Отговори
уважаам САЩ преди 1 година
Абе що се гърмят тия?Избиха си учителите и съучениците???Кво става ФЪФ тая Америка?Ами нали добре живеят,що убиват приятелите си съученици?Убиват девойките,които са гушкали??? Защо???
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как да коментираме убийство на убиец? Невинен, до доказваме на противното, или...
11
6
 
9
 
! Отговори
SS преди 1 година
Според мен всеки българин в Бг който не е луд и не е осъждан трябва да притежава оръжие ! А не бивши шапкари и големи бизнесмени които си плащат ! А в малките населени места да ограбват и изнасилват възрасни хора !
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Там се трепят за удовоствие. Никой не му дреме.
9
6
 
16
 
! Отговори
САЩ преди 1 година
Там се стрелят всеки ден.Ужас,но демократичен?Не. Не искам САЩ да ни натрапват такава"демокрация".Не разбирам как ученик може да изпозастреля съучениците и учителите си, а държавата да му плаща 250 000 за да си смени пола...
8
5
 
12
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
тези стават скучни вече ние си знаем дневно по няколко стотин калпака падат там без война тя гражданската не е спирала !Дивашка наркоманска нацийка са с комплекс за малоценост от всички и ги избива на лудост и агресия!
7
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми тАка е в Страната на "Неограничените Възможности!!!".... На 16г караш кола, а на 18г. купуваш свободно картечен пистолет.... Особено в Тексас.
6
3
 
9
 
! Отговори
Киро Х преди 1 година
Aко беше в Ганьовистан, щеше да си плати и да излежи присъдата си като изгнаник в Белград или Дубай, както нашите тежки криминални престъпници Василев и Божков-Черепа. НО, в САЩ има правосъдие - за тежките криминални престъпници - куршум и два метра под земята!
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама вие сте ограничени и гледате смо страната на бандитите, понеже не са ви градбили, но после ще започнат.
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Куи сте Херо Мустафа иска всички да са без оръжия за самозащита за да могат да ви ограбват както си искат. В САЩ полицията не може да откликне на всички сигнали и остават мъртви зони в които хората могат да бъдат грабени от престъпниците понеже нямат оръжия за да защитят тяхната собственост и живот.
3
3
 
15
 
! Отговори
Радо преди 1 година
Всеки ден някой полудява в тази държава и избива други.Към това ли вървим.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не отидат да стрелят в община в която дори учителите имат законни оръжия, а само в такива без?
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега да кажат, как заради няколко ненормалникаа всички нормални трябва да са беззащитни без оръжия.