Доналд Тръмп най-накрая се реши: Кандидатира се за президент през 2024 година

Сега той се чуди кога да започне кампанията си
Обновена: 15 юли 2022 09:25 | 15 юли 2022 08:37, Нели Христова
32
Доналд Тръмп най-накрая се реши: Кандидатира се за президент през 2024 година
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза в ново интервю, че е решил да се кандидатира на изборите за държавен глава през 2024 г. и в момента обмисля кога да стартира кампанията си, предаде ДПА.

"Голямото ми решение ще е дали да стартирам преди или след (междинните избори), каза Тръмп в интервю за седмичното списание "Ню Йорк", публикувано вчера, съобщава БТА.

Запитан направо дали ще се кандидатира за Белия дом, Тръмп каза, че "вече е взел това решение".

В друга медийна публикация - във в. "Вашингтон пост", се казва, че Тръмп ще се впусне в надпреварата през септември, за да сплоти привържениците си преди междинните избори, в които републиканците се надяват да си върнат контрола върху Конгреса.

Наблюдател определи шансовете като по-добри от 2:1 Тръмп да започне кампанията си преди междинните избори.

Тръмп може би смята, че колкото по-рано започне активната си кампания, толкова по-лесно ще му бъде да изпревари потенциални съперници в Републиканската партия, особено губернатора на Флорида Рон ДеСантис, който набира популярност според допитванията.

Мисля, че мнозина не биха се кандидатирали, ако аз го направя, защото, ако погледнете допитванията, те дори не отчитат присъствието им, каза Тръмп в интервюто за "Ню Йорк".

Тръмп освен това може би вярва, че за прокуратурата ще е по-трудно да му повдигна обвинения по наказателни дела заради опита му да отмени изборните резултати през 2020 г., ако той е в процес на активна кампания, отбелязва ДПА.

Повечето лидери на републиканците са казвали, че предпочитат Тръмп да изчака произвеждането на междинните избори, преди да прави каквото и да било обявяване за възможна своя кандидатура за Белия дом.

Републиканската партия смята, че има голямо предимство с наближаването на есенната кампания, ако заложи на това, че президентът Джо Байдън управлява лошо икономиката. Включването на Тръмп може да активира редовите демократи и да отклони вниманието от раздразнението, което избирателите изпитват в бензиностанциите и супермаркетите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
САЩ - Страната на ДЪРТОкрацията .
25
0
 
1
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
78 годишния младеж Тръмп ще замени 81 годишния старец Байдън ..... Ахахахаха. Тоя Бял Дом трябва да го преименуват на Старческия Дом ..... Явно в Страната на Демокрацията тече надпревара кой ще първия Президент-столетник на САЩ .
24
0
 
0
 
! Отговори
д преди 1 година
Те ще го арестуват дотогава
23
2
 
9
 
! Отговори
Ние сме с теб преди 1 година
Давай Дон, бий всички либерални зелени еко ***..и т.н. Прайдове ! Един истински бизнесмен. С него Америка само може да спечели. Той би се разбрал с Путин (за ужас на Еврогейовете). И всички имат интерес това да стане по скоро..иначе. Жална ни майка !
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държава с 330 милиона население а в политиката все едни и същи некадърници се въртят. Голяма демокрация няма що. Не могат едни нормални способни управници да си изберат. Лошо че и ние станахме същите щото им подражаваме и вземаме всичко лошо от тях.
21
1
 
9
 
! Отговори
Давай преди 1 година
Бай Доньо идвай, че тия съсипаха целия свят !
20
0
 
8
 
! Отговори
ех преди 1 година
Друго си е Байдън. След като дойде на власт и война почна, и американски газ дойде и какво ли не. Той, Байдън, още през 2014, два месеца след "евромайдана" инсталира сина си Хънтър в борда на украинската газова компания Бурисма и изнудваше украинците, че ако не уволнят разследващият я главен прокурор, ще им задържи 1 милиард долара гаранции за заем. Гледа си империализма човека, а и личния бизнес с газа. А Тръмп сега пак ще почнат да го хулят Холивуд, масмедиите и т.н. Богат е. Не слуша явно.
19
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РУБЛЯЦИ, ВАДЕТЕ ВАЗЕЛИНА, ТРЪМП СЕ ВРЪЩА!
18
4
 
1
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен14 Не знам какво е искал да изреже Тръмп, но това, което направи в Иран е под всякаква критика - никой не може да каже на другия как да живее! Ако Иран иска ще си направи две атомни бомби и никой не може да им каже "копче"!Не бих се изненадала ако някой човек в самата САЩ си направи своя атомна бомба, Тръмп е седнал да се разпорежда какво да правят другите - само ги предизвикателства и това води до война, а арабите отдавна дебнат САЩ заради Израел и нещо малко може да прелее чашата
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До баба мара.. Защото им трябват хора зрели и дето да работят, а не само за красота - като у нас..
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Kino is back bois, лоши туитове и мкдоналдс за всички. Бай Тръм е най-големия, а след Биден победата му е вързана.
15
7
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
при толкова милиона население не могат да намерят млад човек необременен спрос-то-тиите на старите бизнесмени политици къде ги намират само демен-циикак може всички в конгреса да станат прави и да ръкопляскат на нар-ко-мана отукраина цялата им система е пропита от бизнес интереси и печалби
14
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп искаше да изреже глобалните пипала на американската дълбока държава по света, защото разбра че те повличат САЩ към гибел. Единственото спасение за САЩ е да се превърне в една регионална сила, но самодостатъчна, жизнена и силна.
13
3
 
3
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
CNN са поставили условие пред екипа на Байдън за следващия дебат. Коркова тапа. Няма как иначе. Другия вариант е маркуч за отвеждане на газовете. Третия вариант е да се правят дебатите не открити стадиони, което ноември м деца не е опция.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха
11
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спасителя на бялата раса, ех и ние да имахме такъв политик а не само тея.
10
15
 
8
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен4 Къде го видя този велик лидер, бе, см.еш.ко?! Непрекъснато подсмърча и се оплаква - този това направил, онзи така направил..Не можа една стена да издигне за 5 години, даде Палестина на евтреите, успя така да се конфронтира с всички и всичко, а с Иран едва ли не стигна до война..Този човек не е политик, той иска да покаже, че всеки може да бъде политик и така да провокира политическите таланти в САЩ, но всъщност прави само бели и отблъсква всеки, разбиращ горе-долу от политика..
9
4
 
33
 
! Отговори
Вито преди 1 година
След Байдъна всеки е със 100 процентов шанс да спечели!
8
5
 
3
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Тръмп отдавна е решил да се кандидатира отново за Президент - той всъщност никога не си е помислял,че може да не се кандидатира въпреки мнението на семейството си..Отдавна разпрати писма до привържениците си от предишните избори с молба за дарения, като най-малката сума,която определя там е $37,но изрично подчертава, че за предпочитане е по-висока сума,някъде къмто $1000, значи..В това писмо обяснява, че бил много доволен от агенцията, организирала предишното му представяне и ги иска пак,но $
7
21
 
12
 
! Отговори
2+2=4 преди 1 година
Прави впечатление, че феновете на военнопрестъпника Туплер 1-1 подкрепят Тръмп.