Тръмп за думите на Байдън: Страда от деменция

Настоящият президент заяви, че протръмп движението е опасно
2 сеп 2022 19:15, Нели Христова
40
Тръмп за думите на Байдън: Страда от деменция
Снимка: БГНЕС

Бившият президент Доналд Тръмп обвини Байдън, че страда от деменция, след като човекът, който го победи през 2020 г., определи протръмп течението в републиканската политика като заплаха за демокрацията.

Още по темата

В реч от Филаделфия, произнесена в праймтайма, късно в четвъртък Байдън заяви, че предстоящите междинни избори са битка за "душата на Америка" и че Тръмп и движението "Да направим Америка отново велика" са заплаха за върховенството на закона, глобалния авторитет и гражданските права на страната.

"Някой трябва да обясни на Джо Байдън, бавно, но страстно, че MAGA означава, толкова силно, колкото могат да бъдат само думите, MAKE AMERICA GREAT AGAIN! Ако той не иска да направи Америка отново велика, което чрез думи, действия и мисли не прави, то той със сигурност не трябва да представлява Съединените американски щати!" Г-н Тръмп написа в Truth Social, платформата, която стартира, след като беше изгонен от Twitter.

По време на речта си г-н Байдън обвини така наречените "MAGA републиканци", че отказват да признаят свободни и честни избори, говорят за насилие в отговор на политическите политики, които не харесват, и работят за осуетяване на "волята на народа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
19
 
24
 
! Отговори
Байдънта ковидова преди 1 година
След целенасоченото разрушаване на американското общество, държава и икономика от този deep state,сега сенилния памперс се сети че ножа опира до кокала. След демоН-Ратския ТЕРОР над целия свят, им светна на либерастите че дебелия край е дошъл при тях. Без да откраднете и опорочите изборите ПАК, нямате НИКАКЪВ шанс за каквато и власт, третополови деггенеррати!
9
2
 
0
 
! Отговори
До 10 преди 1 година
И аз. Също така се надявам да се доживееш годината. Хехехехех
8
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Байдън, Тръмп, Путин - изпаткали старци със сла боумни фенове. Да вървят по дяволите всички изперкали пенсии и овчите им последователи беееее беееее
7
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Байдън души малките момиченца, вижте в Ютюб! Доста гнусно!
6
22
 
7
 
! Отговори
Препоръчвам преди 1 година
на Байдън да го осъди за тези думи!
5
6
 
10
 
! Отговори
Зеленката да му даде преди 1 година
отнеговите илачи за опресняване на пачетта и мозъка. Вижте го какъв е свеж винаги. Никаква деменция не го гони. Единствено понякога забравя да спомене за офшорните си сметки и позабравя по някоя реплика от сюзета даден му от Американското посолство, но това са човешки неща. Готов е за президент на ГАЩ. Даже и за Вог се снима напоследък. Демократите да го вербуват за изборите веднага. Няма какво да му мислят.
4
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Байдън не помни какво е казал преди малко какво остава за вчера или завчера.
3
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От двамата на Тръмп по-може да му се вярва.
2
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Тръмп и републиканците е последната надежда за този свят.
1
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цял Свят го знае това, че страда от деменция , сега дано и американците го разберат !