Джо Байдън: Никой не се е**** с мен

Президентът на САЩ няколко пъти е хващан да ругае
7 окт 2022 17:00, Нели Христова
52
Джо Байдън: Никой не се е**** с мен
Снимка: БГНЕС

Президентът Байдън бе чут да казва No one f***s with a Biden (Никой не се e***а с Байдън) по време на пътуване до Флорида, за да проучи щетите от урагана в щата.

Президентът отговаряше на въпроси от пресата заедно с Рей Мърфи, кмет на Форт Майерс Бийч. Градът бе ударен директно от урагана Иън, който причини опустошение по югозападното крайбрежие на Флорида с ветрове, достигащи скорост от 240 км/ч миналата седмица.

След като разговаряха с репортери, Байдън и Мърфи продължиха да разговарят, като приглушеният им разговор беше уловен от микрофон, който все още не бе изключен. Кметът благодари на президента за неговата подкрепа и Байдън каза на Мърфи "да запази вярата". Докато се ръкуваха, президентът добави: "Никой не се е***а с Байдън". Мърфи отговори, смеейки се: "Да, дяволски си прав."

Броят на загиналите от урагана Иън надхвърли 100, а хиляди хора са в неизвестност, след като бурята остави следа от разрушения в няколко щата. Повечето от жертвите са се удавили, след като вълни с височина до 5 метра се разби в крайбрежните градове. Бурята е най-смъртоносната, ударила Флорида от 1935 г.

"Днес имаме една и само една работа и тя е да гарантираме, че хората във Флорида получават всичко необходимо, за да се възстановят напълно", каза Байдън, докато обикаляше района на бедствието заедно с Рон ДеСантис, републиканския губернатор на Флорида.

ДеСантис е яростен критик на правителството на Байдън и се смята за потенциален съперник за Белия дом през 2024 г., но двамата излязоха на единен фронт, докато посетиха засегнатите общности и се срещнаха с оцелели вчера. "Днес сме тук, защото искахме да ви кажем лично, че мислим за вас и няма да си тръгнем", добави Байдън.

Дългата кариера на Байдън в политиката включва ругатни, гафове и солени конфронтации с пресата и обществеността. Тази година той беше хванагт да нарича Питър Дуси, кореспондент на Fox News, "глупав кучи син", когато репортерът го разпита за растящата инфлация.

Като вицепрезидент на Барак Обама, Байдън бе чут да приветства приемането на Закона за достъпни грижи през 2010 г. като "голяма работа". Разпитан от гласоподавател от Айова относно умствената му годност за президентския пост през 2019 г., Байдън го предизвика на тест за интелигентност и състезание за преса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
3
 
! Отговори
Xcййй преди 1 година
Бай Дън просто говори насън, сенилния старец, а едно дърто раково жуженце се крие в бункера в Урал с надеждата да му се размине след като Европката се изпари.
37
2
 
7
 
! Отговори
Дядо Боби преди 1 година
Изперкал дърт куку
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как никой бре? Само момичета под 10 годишна възраст.>>>>> Хайде сега тъпчовци цъкайте минуси на моят коментар и така ще промените реалността че дядо Байдън е педофил и винаги е бил сред своите приятели зиониста и защитата от Лигата Против Поругаването - ADL която е 100% финансирана от зионистите. <<<<<
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо го няма коментарът на "Маце"? Той беше най на място.
34
0
 
8
 
! Отговори
Пиян залян преди 1 година
Пълен склеротик !
33
0
 
12
 
! Отговори
Джо Бидона преди 1 година
Пак напълних памперса!
32
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Джо! Никой не може да се е***а с теб. Мачкай ги без милост подред! Велик си, само напред!
31
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе много им отива на Краварите такъв лидер,оглуупял склеротик който рядко идва в съзнание!Баш добре им пасва на имперската политика-кукла на конци!
30
0
 
20
 
! Отговори
Битцент преди 1 година
Егаси урагана, как смее да се егава с байДън
29
1
 
13
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Ха - Ха - Ха Ха. Милия
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОПЕК+ прави въртели на Байдън понеже намали добивът на петрол с 2 милиона барела на ден, а на демократите им трябва евтино гориво за междинните за конгес на САЩ през ноември, американците гласуват с портвейлите и резервоарите си.
27
1
 
6
 
! Отговори
Кръстьо преди 1 година
Децата му от кого са ?
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя ще ми остане любимеца за президент. Дори Дончо не правеше такива гафове като тоя. Първо се загуби на некъв конгрес, после се ръкува с невидими хора, после пада от велосипеди. А го избраха едва миналата година. За три години, ако оживее, какво ли още ни е приготвил?
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дементиии Склеротиков не знае имената на своите роднини,ама иначе псувните не ги забравя!Велика страна като САЩ,никога не са имали начело такова посмешище!
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Б бисексуален ли е?
23
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На дедо Байдън цял живот са му викали "Джо гафа'', което не му пречи да направи 50 г. успешна кариера по върховете на политиката... Гони го склерозата и деменцията вече, но администрацията му си върши работата и следи да не кривне от правия път.. Ноооо, колкото и да е заспал и склеротичен, поне не е ЛУД, като психопатското ботоксово джудже в Кремъл!
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бадъне а вдигаш ли самолета???83
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижте дрОгаре джОУрналя от днес.бг. Ако това е кампания, с която искате да изчистите една суперизвестна банкянска мутра, дето беше известна УНИКАЛНИЯ лаф "ще им го начука с 200 отзад" и т.н. - не сте познали. Байдън все още е президент на най-мощната икономика в света, а ние сме на опашката по БВП. А бб е на бунището, само дето гниенето е бавно, и той още не го е усетил.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това прецедента на САЩ ли е? От кой дом за възрасни хора го изкопаха... или от някое гробище... Знае ли се...
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бай дъньо, *** се на метеното?