Тръмп обвини Буш, съхранявал документи в боулинг зала

Синът му, Джеб Буш, се възмути
10 окт 2022 15:28, Нели Христова
6
Тръмп обвини Буш, съхранявал документи в боулинг зала
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп заяви вчера, че бившият президент Джордж Буш е "занесъл милиони и милиони документи в бивша зала за боулинг, съчетана с това, което тогава е било стар и счупен китайски ресторант".

"Тя беше с разбита входна врата и счупени прозорци. Като изключим това, всичко беше доста сигурно", каза Тръмп, без да даде основание за твърдението си. Той поиска да знае защо бившият президент не е преследван за "укриване" на документи.

Тръмп вероятно има предвид доклади от 1994 г. за мястото на бъдеща президентска библиотека и музей на Джордж Буш в Тексаския университет. Обмисляше се те да са в стара зала за боулинг, като част от нея беше част от кухнята на китайски ресторат, който се помещаваше там.

Коментарът на Тръмп предизвика остър отговор в Twitter от сина на Буш, Джеб Буш. "Толкова съм объркан", каза той: "Баща ми се наслади на добра китайска храна. Какво, по дяволите, става с теб?"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
3, Това е, борбата е не републиканци с/у либерасти. Борбата е хората с/у естаблишмънта. Тръмп е неудобен защото го обвиняват з практики които са присъщи на всичките говведа от този естаблишмънт. Борбата е м/у доброто и злото, не синьо и червено.
3
2
 
2
 
! Отговори
Това е преди 1 година
Много интересна новина...да видим как един друг републиканците ще се издадат за всичките си престъпления. Много интересно става, но по-интересното е кои са замесените в този план от Евразия?!?
2
5
 
11
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Явно Тръмп не е от статуквото, не е подвластен на дълбоката държава. Затова и тази неистова кампания по всевъзможни фронтове от всевъзможни институции към него. Толкова за краварската демокрация, която изнасят със самолетоносачи по света.
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Буш, Обама, Клинтън, Байдън. Всичките до един са за разстрел, както и тези, които реално ги командват!