Американски изтребители поразиха НЛО над езерото Хюрън

Имал е осмоъгълна структура без забележим полезен товар
13 фев 2023 07:18, Елка Василева
74
Американски изтребители поразиха НЛО над езерото Хюрън
Снимка: архив, БГНЕС

Американски изтребители поразиха с ракета "неидентифициран обект", летящ над езерото Хюрън, където минава границата между САЩ и Канада. Смята се, че е същият, проследен над Монтана и наблюдаван от правителството от предната вечер, съобщиха американски служители, цитирани от Асошиейтед прес.

Още по темата
Летящият обект бе свален, след като по-рано бяха поразени други обекти в Аляска и Канада, тъй като са летели на височина, която е представлявала заплаха за пътническите самолети.

По-рано вчера американските и канадските власти ограничиха част от въздушното пространство над езерото и бяха изпратени изтребители да прехванат и да се опитат да идентифицират обекта.

Това е четвъртият обект, свален този месец. Двама американски служители, говорещи при условие за анонимност, заявиха пред Ройтерс, че военните са свалили обекта, но отказаха да кажат дали той прилича на големия бял китайски балон, който беше свален по-рано този месец.

Високопоставен представител на САЩ заяви, че обектът е имал осмоъгълна структура без забележим полезен товар. Няма индикации, че обектът е представлявал военна заплаха или че може да е бил използван за шпионска дейност.

Канадският премиер Джъстин Трюдо съобщи, че са изпратени екипи да съберат отломките от поразения обект в канадската територия Юкон, за да бъдат анализирани.
(БТА, Любомир Мартинов)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешници
61
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Амриканските изтребители са навлезли във въздушното пространство на Канада. Все па, Хюрън си е едно от големите канадски езера. Добре поне, че не са го объркали с другото. Онтарио. То също си е канадско. Очаквам НАТО да задейство член 5. Все пак, това си е нападение на страна от алианса.
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
значииии пуснаха ковида - племето клъвна, викат си хм..дай да го пробваме с една война с актьори - няма проблем , хмм, дай да видим ще ядат ли буболечки - няма проблем ! еееее си казали , пускайте извънземните няма как да не повяват !
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ахахахахаххахахахаха хХХХхХААХхаахахахаххахахаххахаейтакова кежуъл както казват братята американци , си ги свалят тез енелота
58
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Ау !.."Войната на световете" ли е започнала?
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От две години го чакам този епизод с извънземните. Звучи интересно. Дано някой не вземе да им се върже.
56
2
 
9
 
! Отговори
Как се казва преди 1 година
филма? Том Круз ще участва ли?
55
2
 
12
 
! Отговори
да преди 1 година
мъск отказал на украйна да използва сателитите за военна информация! айде сега танкова атака и от беларус и да се свършва с тая измислена украйна!
54
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дошли да разгледат земята но без визи,зелена карта,сори,американците не дават така!
53
0
 
26
 
! Отговори
До 57 преди 1 година
Е те и по филмите винаги всички от вселената говорят английски хахахах
52
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тия извънземнищо все на САЩ налитат - незнам, а те пък - САЩ все ги свалят взривяват и унищожават и спасяват света -ииии - хуу уу уу
51
1
 
7
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Да ви видим как ще реагирате когато пуснат холограмите и ви имитират извънземна инвазия. Трябва да ви е ясно, че всичко ще изглежда съвсем реално и ще ви призоват да не излизате от домовете си.
50
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Китайско извънземно.Ха,ха,ха!
49
2
 
14
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
За миналата година "героичната" Армия на САЩ е декларирала рекордни разходи за психолози и виагра /???/ . Рекордни спрямо по-миналата година .... Смелите американски войничета не можели да си изпълняват съпружеските задължения след мисии и имали нужда от психолог на рамото на когото да си поплачат ... От години кандидатите да станат част от "най-великата армия" в света НАМАЛЯВАТ тревожно ... Потърсете инфо в Интернет. Ще се изумите до къде са стигнали краварчетата ... Убедете се сами...........
48
0
 
9
 
! Отговори
Добро утро преди 1 година
и на вас! Ако не беше трагично, щеше да е смешно! Който разбрал, разбрал! Ай със здраве!
47
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мдаа... омазаха работата със супер-гига-мега страшната ПАНДЕМИЯ и превключиха на ВОЙНА с лошите руснаци. И там върви работата към окъкване, та идва ред на нашествие от ИЗВЪНЗЕМНИ. Ха дано както рязко спря медийното облъчване за ковид като почна войната, така рязко да прекратят войната, за да ни сервират в пълен медиен синхрон сагата с извънземните. Това поне в началото изглежда забавно.
46
0
 
13
 
! Отговори
Дисниленд преди 1 година
Много се извиняваме за безпокойството . Наш служител - клооуна Бозо без да иска изпусна осем балона докато ги надуваше за децата в парка .... Доколкото разбираме Пентагона е свалил вече 5 от тях ....а още 3 летят някъде из въздушното пространство на Америка ... приканваме населението и ВоеноВъздушните ни сили да не се плашат ..... ТОВА СА ДЕТСКИ БАЛОНЧЕТА ВЕ ... а не китайски военни аеростати ... НЛО-та ... Севернокорейски шпионски балони .... Мнооого ви е развинтено въображението . Кеелееши.
45
0
 
8
 
! Отговори
Нагледен пример преди 1 година
как спукани кондоми, могат да са новина N 1 и да ни въртят плочата нон-стоп
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пуцай бай Дончо - пуцай - требва се пуца де що лети и фърчи - пък ще му викам извънземно -оооо - колко респектиращо звучи - дошли от незнам си колко милиона светлинни години извънземни свалени с фърчащите бракми на земляните -ахахахах
43
10
 
1
 
! Отговори
ЪХ ХХХЛ преди 1 година
До Анонимен 49 Ти си от онези умствено изостанал.Сигурно майчиният ти език е руският.