Над 50% от американците не одобряват президента Байдън

Опасения, че той няма умствения и физически капацитет да е президент
25 сеп 2023 10:53, Елка Василева
47
Над 50% от американците не одобряват президента Байдън
Снимка: архив, БГНЕС

Рейтингът на неодобрение на президента на САЩ Джо Байдън е достигнал най-високото ниво до момента, сочи проучване на Ен Би Си нюз.

Подкрепата за президента Джо Байдън е спаднала до 41 на сто, а неодобрението за настоящият американски президент е вече 56%.

Много от гласоподавателите смятат, че възрастта на 80-годишния Байдън  е проблем. 74 процента от анкетираните имат опасения, че той няма умствения и физически капацитет да бъде президент, а според 44 на сто същото се отнася и за 77-годишния Тръмп, предаде кореспондентът на БНР в Чикаго.

Въпреки това избирателите запазват предпочитанията си към Доналд Тръмп  и той води значително пред опонентите си независимо  от четирите щатски и федерални обвинения.

Според проучването Тръмп има подкрепата на 59% от избирателите на републиканската партия, докато губернаторът на Флорида Рон ДеСантис получава само 16 процента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 7 месеца
Не само в САЩ
41
1
 
1
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 7 месеца
В ПОБЛИКАЦИИ В САЩ ДЪЩЕРЯТА НА БАИДЪН КАЗВА ЧЕ Е ПОЧИНАЛ ПРЕЗ 2019Г, КЛОУНИТЕ СЪЩО ЯДЪТ ХЛЯБ.
40
1
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 месеца
Не закачайте Бай Дрън,ей ***.Как да няма умствен капацитет бре,знае как се казва човека,е жена си и децата си понякога забравя,но какво от това.Тя държавата ви такава,какъв да бъде президента ви,лика прилика сте си,оли го френи
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За тези, дето смятат, че американците са избрали тази марионетка, всичко беше нагласено. Той сам си го каза, че изпълнява каквото му наредят / заповеди. Защото е назначен, а не избран. И върха ще е, като го преизберат!
38
1
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 7 месеца
финансов одит на сем баидън лобизъм офш сметки наркотици за демократитеса гласували *** и др белите са за тръмп
37
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кои са най-върлите русофоби-краваророби в България? Комунистите! Те се почувстваха предадени от КПСС-то и Русия, затова я намразиха! До вътрешността на червата си я намразиха. Останали сами сред зверовете, те се превърнаха в най-големите зверове, за да оцелеят! Закон на природата и социума! Примитивният социум, каквито са и тези екземпляри!
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И на тия не им е лесно Ако избора е между Байдън и Тръмп сигурно намя да гласувам
35
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дано светът се освободи от тоя военолюбец със интереси в Украйна.
34
1
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 7 месеца
Тръмп има подкрепа, ама ще видите на изборите, как в последните часове гласовете по пощата ще обърнат резултата :) Който е хванал кокала, няма да го пусне лесно при тия "супер технологии" за гласуване.
33
0
 
9
 
! Отговори
Спеца преди 7 месеца
Много повече са , но в САЩ избират из между 15 семейства , така че пак ще е свързан Военно Промишлния комплекс!
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Старобелско направление. Купянски район. Позиционните битки се водят в района на Синковка и Петропавловка. Руските въоръжени сили в тази област напредват стабилно и бавно. Това се дължи на внушителните горски насаждения, които са минирани.
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Артьомовск и околностите. На южния фланг на Артьомовск продължават ожесточени боеве. Става дума за селищата Клещеевка, Андреевка и Курдюмовка. Зомбитата на киевската хунта се опитват да пробият позициите на РВС зад жп линията. Руснаците не позволяват да направят това, тъй като чрез разширяване на зоната на контрол зомбираната по натовски стандарт биомаса ще може да обстрелва с артилерия и минохвъргачки пътищата за снабдяване на руските въоръжени сили в Артьомовск.
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Донецко направление. Авдеевски участък. Руските въздушно-космически сили атакуват Авдеевка, използвайки въздушни бомби с УМПК. Южно от Авдеевка зомбитата на киевският наркокартел атакуват в района на Опитное - опитвайки се да пробият до селото и да започнат битка там. Неуспешно.
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Направление Запорожие. Ореховски участък. Зомбитата на киевският наркокартел активизират настъпателните действия при Вербовой. Пехотни щурмови групи се опитват да проникнат в дълбочината на отбраната на РВС, но не успяват. Нападателите са отблъснати от артилерия.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тази нощ имаше поредна атака срещу цели в Украйна. Ударите са нанесени от дронове-камикадзе и ракети. Най-много пострадаха Днепропетровска и Одеска области. Съобщава се, че един от ударите в Одеса е по хотел "Одеса", който се намира на пристанището. Сградата не работи като хотел от 2011 г., но според сведенията е била използвана от зовбитата на киевската хунта. Освен това една от атаките е извършена на летище Долгинцево в района на Днепропетровск.
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Херсонско направление. Зомбитата на киевският наркокартел продължават да струпват сили в района на Херсон. Заедно с тактическата зомбирана биомаса "Омаха" продължават да се закрепват на остров Козацки, въпреки загубите. Дейността на ДРГ на зомбакнацистишена се прикрива от артилеристи и минохвъргачки. Руските бойци отговарят с артилерийски и въздушни удари. Съдейки по концентрацията на силите, зомбираната по натовски стандарт биомаса предпочита настъпление през Днепър за достигане на Крим. Затова продължават опитите за окупиране на островната зона на Днепър за осигуряване на плацдарм.
26
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 7 месеца
До Вин Вземи си напиши домашното а? провери чия собственост са всички споменати от теб сайтове а!!! ето малко нещо за размисъл твой - Днес бг е от Групата на медийния консорциум Блумбърг :-)
25
1
 
8
 
! Отговори
Момент, момент! преди 7 месеца
Това беше видимо още преди да прибутат на президент на САЩ. И то съвсем явно. Защо чак сега се оповестява? А да, защото войната в Украйна не върви по план и сега ще я припишат на Байдън, а по-нататък - "кромид 2 сезон". Показателно ще е къде вилнее болестта и какъв интензитет. Обзалагам се, че в Европа ще е най-зле.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не е важно кой как гласува, важно е кой брои резултата .
23
10
 
4
 
! Отговори
Вин преди 7 месеца
Естествено, първа грижа на руските сайтове Днес.бг, Епицентър, Петел, Гласове и много други, е вътрешно политическите настроения и борби в САЩ, защо ли?! Са, сетих се, надеждата да издрапат рашките до избор на оранжевия шебек, че а дано, да не размажат смрадливата бензиностанция! Няма да стане, нито времето ще стигне, нито всичко зависи от Президента!