"Борба с бирени кореми" и бягане от полицай за титлата "Мъжкар на Флорида"

Надпреварата ще вземе на подбив репутацията на щата
14
"Борба с бирени кореми" и бягане от полицай за титлата "Мъжкар на Флорида"
Снимка: Pixabay

Състезание в няколко дисциплини, сред които „Борба с бирени кореми“ и „Бягане от полицай“, ще определи за пръв път през февруари догодина носител на титлата „Мъжкар на Флорида“, съобщи АП.

„Мъжкар от Флорида“ е комичен публичен образ, създаден от медиите, на определен тип представители на силния пол, обитаващи южния американски щат. Според обществената представа типичният мъж във Флорида обича бира, гледа алигатори в задния си двор, има обемисто полицейско досие и е фен на прическата тип „късо отпред, модерно отзад“.

Организаторите на игрите за титлата „Мъжкар на Флорида“ описват състезанието като „най-безумното атлетическо шоу на Земята“. Надпреварата ще вземе на подбив репутацията на щата Флорида като редовно произвеждащ потресаващи новинарски истории, включващи оръжия, наркотици, алкохол и влечуги - или някаква комбинация от четирите.

Според организаторите, състезанията, планирани за февруари следващата година в Сейнт Огъстин, Флорида, включват дисциплини като „Бягане от арест с препятствия“, в което участниците прескачат огради и тичат през дворове, докато са преследвани от истински полицаи, „Вземи парите и бягай“, в което състезателите се опитват да грабнат колкото се може повече банкноти в затворена кабинка с вентилатор, както и самообясняващата се „Борба с бирени кореми“.

Билетите за събитието вече се продават на цена от 45 долара. Две бивши звезди от телевизионното шоу

„Американски гладиатори“ от 90-те години на миналия век са се съгласили да бъдат съдии.

„Това няма да е просто състезание, а уникален спектакъл“, обещават организаторите на уебсайта на игрите. /БТА, Христо Кьосев/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: флоридасъстезание
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз имам централно затлъстявяне. Помогнете, какво да направя
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тези пък кога сме ги побългарили?
5
1
 
3
 
! Отговори
Шиши и БокосрещуППДБ преди 5 месеца
Едва ли ще е по-интересно от кметските избори в бг.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ква е тази снимка бе? Аз познавам пиячи на бира, но такива кореми не съм виждал от тях. По 10 бири изпиват на ден, но не ядат много. Коремите им са двойно по-малки.
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В Америка е невъзможно да не си дебел, ако не се храниш в изискани ресторанти. Аз за 2 месеца качих 10 кг, а се хранех със същото с което и в БГ. Храната е такава.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Отвратителна снимка!
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Радостна новина! Щата Тексас в Америка забрани Ковид Инжекциите!