Лойд Остин е в болница

Лекарите казват, че се възстановява бързо
Обновена: 6 яну 2024 10:28 | 6 яну 2024 09:52, Нели Христова
55
Лойд Остин е в болница
Снимка: БГНЕС

Американският министър на отбраната Лойд Остин бе приет в болница в понеделник заради здравословни проблеми, съобщи вчера Пентагонът, цитиран от Франс прес и БТА.

Лойд Остин е бил приет в понеделник вечерта във военната болница "Уолтър Рийд", която се намира близо до Вашингтон "заради усложнения, последвали неспешна медицинска процедура", се казва в изявление на говорителя на Пентагона Пат Райдър. В изявлението обаче не се уточнява какви са медицинските усложнения и за какъв период от време е хоспитализиран Остин.

"Той се възстановява бързо и от днес (петък) ще започне отново да изпълнява всичките си задължения", уточнява говорителят.

"Във всеки момент заместник-министърката на отбраната беше готова да действа и да упражнява при необходимост правомощията на министъра", съобщава още Райдър.

Говорител на Пентагона заяви за Франс прес, че заместник-министърката на отбраната Катлийн Хикс е изпълнявала министерските задължения и е взела рутинни решения от името на Остин тази седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дъг Бандоу:" Белият дом вече не вярва в победата на Украйна! Рядко толкова много западни чиновници са грешали толкова много и то на ужасна цена! Единственото обяснение за това е,че са абсолютни ***!!!" Та лойта най-после е зацепил,че невероятните им,патологични фантазии са се сгромолясали безвъзвратно и е превъртял от недуомение каква я мислихме,а то какво стана?!
21
1
 
29
 
! Отговори
абе преди 4 месеца
Поболяха го този човек руснаците, ей! Наместо да се предадат, фалират, разпаднат и така нататък, взеха че надопиха храбрите укри и могъщото НАЦО. На Байдъня не му дреме, защото не осъзнава какво става, но всеки нормален човек се тревожи. И ей го - наместо да събира ястребите в Рамщайн, големият тъмен брат влезе в болница. Много са такиви тия руснаци!
20
1
 
25
 
! Отговори
Машина за говна преди 4 месеца
Получил запек от много плюскане по Коледа и Нова година.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Черни да само дяволите
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Америка отдавна нее бяла искат и ние да почернеем да живее белият богоподобен човек
17
3
 
22
 
! Отговори
Бойко Шпагин - ГЕРБ преди 4 месеца
Смърт за църния Ром от Африка ...Смърт и за Джони Байдъна .
16
14
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 4 месеца
До 20.Кланям се на Ашкеназкият герой Бенямин Нетаняху,а не на СЕФАРДСКИЯТ ром Адолф Хитлер.В нацистка Германия бяха горени БЕЛИ АШНЕНАЗИ,А НЕ ИБЕРО-ТЮРКСКИ СЕФАРДИ.Самият Хитлер бе обичан от турци и араби,а не от Европейците. И понеже си знаем,че си турчин,то те съветвам да се насочил към кумирът ти ласки Ердоган,който си е точно следовник на извергът Хитлер . Все пак грузинските тюрки са също ИБЕРИ ,а последните са предците и на Хитлер. Такива ти ми работи,турчин!
15
5
 
10
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 4 месеца
Една важна особеност у църнокожите е,че имат големи членове,но малки мозъци.Тук е и разковничето на мистерията ГОЛЯМ , НО УВИСНАЛ ЧЛЕН ! За да им става оная работа е нужен действуващ и творчески мозък,който да зарежда пълноценно с кръв творческа инструмента.Сигналите,които биват обаче доловени от централният крайник са половинчати и това обяснява феномена ГОЛЯМ, НО УВИСНАЛ МАРКУЧ. И за какво им е?
14
10
 
4
 
! Отговори
Тео преди 4 месеца
Веселинчо, не обичам да обиждам, ама ти хлопа дъската, драги! Отиди се кланяй на Адолфо Хитлерос и тем подобни. Не знам кое те е накарало да превъртиш така, ама сам се поставяш в лоша ситуация. Как се наричат хора, които смятат група от хора обединени по расов или народен принцип за по-висши от други?!? Имаше един, дето търсеше арийската раса, едни се смятат за богоизбрани, други са "иксепшънъл" ... винаги свършва зле, историята го е потвърдила!
13
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Господ Бог забавя, но не забравя!!!
12
17
 
5
 
! Отговори
Тео преди 4 месеца
Да е жив и здрав!
11
2
 
26
 
! Отговори
Вчера преди 4 месеца
Чул е че Русия е започнала щурм на Авдевка....
10
7
 
5
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 4 месеца
Изконното население на Америка бе БЯЛО ВИКИНГСКИ ! Да се знае! Индианците попадат там след като Иберите-тюрко-хазаро-испано-гръцки племена завладяват чрез конкистата Америка. Ей ония там испански арабо-сефарди ! Същичките,които по време на Баязид Втори надойдоха в България,за да продават децата ни на робските тържища в Алжер . След конкистата бяха нашите Ашкенази-англичани,германци,ирландци,шотландци,французи,които отидоха там да ловят тая отвратителна садистична африканска ч.yма! ТОВА Е!
9
2
 
28
 
! Отговори
Жададык преди 4 месеца
Явно се е развълнувАл от окраiнската перемога на източния фронт......
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Колкото по-набодена е една нация, толкова по-болнави са представителите й.
7
2
 
5
 
! Отговори
Не разбрах, извинете преди 4 месеца
До 1. Анонимен. БРАВО, това е добра новина!!! . . Това, че е в болница или това, че бързо ще излезе?
6
1
 
8
 
! Отговори
Мо та мо преди 4 месеца
. . . . заместник-министърката на отбраната Катлийн Хикс е изпълнявала министерските задължения и е взела рутинни решения от името на Остин тази седмица. . . . . Защо не джендървате или за САЩ не важи? За двуклетъчните трябва да е така: . . . . . . . заместник-министърЪТ (ката) на отбраната Катлийн Хикс е изпълнявал (а) министерските задължения и е взел (а) рутинирани (рутинни) решения от името на Остин тази седмица.
5
3
 
18
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 4 месеца
Тепърва ще влизат и няма да излизат от болници тия африканци гнусни,които са първовиновниците за злото в света.Единствената творческа раса в този свят е Бялата и извън Бялата Раса няма нищо друго освен омраза към Бялата Раса. На африканците им е даван не веднъж шанс да се завърнат в Африка и се трудят.Да,ама нито идеи за развитие им позволява генетиката,нито пък обичат трудът. Моля,крещяха срещу Апартейд,но защо?.Апартейд не ги е дискриминираше,а им казваше:бачкайте!
4
2
 
25
 
! Отговори
Щом го преди 4 месеца
Публикуват значи, нещата са сериозни!Един ден, всичко се връща!
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Преял е свинско по Нова година :)))