Тайната на Джо Байдън за дългия брак е... добрият секс

Това разкрива нова книга за първите дами
26 фев 2024 07:13, Нели Христова
110
Тайната на Джо Байдън за дългия брак е... добрият секс
Снимка: БГНЕС

Президентът Джо Байдън се e пошегувал пред сътрудници, че ключът към дългия и траен брак е "добрият секс", според нова книга за първите дами на нацията, която хвърля светлина върху 47-годишната му любов с Джил Байдън.

"Американската жена – Трансформацията на съвременната първа дама, от Хилари Клинтън до Джил Байдън" е създадена от кореспондента на Ню Йорк Таймс в Белия дом Кейти Роджърс и излиза тази седмица.

Частта за секса заема само няколко параграфа в книгата от 276 страници, но вече генерира заглавия.

Роджърс пише, че Байдън е избрал да не се кандидатира за президент през 2004 г., когато Джил Байдън влязла в стаята, облечена в горнище с думата "НЕ", надраскана на корема.

Джо Байдън, който сега е на 81 години, каза пред група поддръжници същата година, че няма голям интерес да се кандидатира за президент. "Предпочитам да съм вкъщи и да правя любов с жена си, докато децата ми спят", казал той.

Коментарът накарал тогавашен говорител да повдигне рамене. Той казал, че тогавашният сенатор Байдън е „откровено напълно влюбен в жена си“, пише Роджърс.

"Джо може да е подправил публичните си декларации в спалнята за спечелването на президентския пост, но той се пошегува с помощниците си, че "добрият секс" е ключът към траен и щастлив брак, за голямо огорчение на жена му", според Роджърс.

Книгата описва страданието, което изпита Джо Байдън, когато първата му съпруга Неилия загива в автомобилна катастрофа през 1972 г. заедно с дъщеря им Наоми.

Той и Джил се женят през 1977 г., но са необходими пет предложения от Байдън, за да накара Джил да се съгласи.

"Бях толкова търпелив, колкото мога, но това вдигна ирландските ми нерви. Или ще решиш да се омъжиш за мен, или това е – вън съм. Няма да питам отново", казал Байдън при петия опит, пише Роджърс.

Джил Байдън, учителка по английски в общински колеж, беше първата първа дама, която продължи професионалната си кариера, докато беше в ролята.

В предишно интервю тя разкри, че когато Джо Байдън беше вицепрезидент, двойката решила да уреди разногласията си чрез текстово съобщение, за да избегне сбиване в присъствието на техните агенти от Тайните служби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
2
 
! Отговори
ха ха ха преди 1 месец
На една от последните си речи пред избиратели Джо обърка сестра си с жена си . Наложи се да му обясняват коя коя е .... хахахах. Искрено се надявам това със "секккса" да е грешка на някой млад служител от PR отдела му а не думи на самия Байдън.... че иначе голямо пооорнно става у тях. Абре, той нали имаше и куче ..... Мъжко ли е или женско ? За мен лично няма никакво значение , вероятно и за Джо , ако си е глътнал Виагграта, а жена му не е наблизо..... горкото куче.
93
0
 
2
 
! Отговори
Джо Бидона преди 1 месец
Само да си спомня къде ми е виаграта и как се казваше жена ми - ще я сксм!
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
/КРОСС/ Първият американски танк M1A1 "Абрамс" е бил унищожен край Авдеевка, това съобщи каналът Rybar Telegram, който публикува видео на горещият танк.Според руските военни, танкът първо е бил ударен от дрон-камикадзе, а след това е довършен с изстрел от гранатомет на бойци от 15-а мотострелкова бригада.
91
0
 
1
 
! Отговори
Sexmashine преди 1 месец
Понеже забравя много и повтаря направеното много пъти и за това е като секс машина! Подновяваш батериите и отново!
90
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Злоупотреба с човек в деменция - могат да твърдят, че е казал, каквото си искат. Пък иначе човекът с деменцията е президент на САЩ, което повдига едни други въпроси....
89
0
 
2
 
! Отговори
ПРЕДИЗБОРНИ СТРАСТИ преди 1 месец
Предизборно трябва да му излъскат и МЪЖКОТО РЕНОМЕ на Стария Джо.
88
1
 
0
 
! Отговори
Бай $0 Ви преди 1 месец
Па язе не съм пипал жена от 55г....е па не сам умрел. То така стана оти тия наще моми, като ми видят джоба, празен и бегат чак у другио град. Знаем само, че на комшии и приятели главите им често стават на кратуни.
87
0
 
4
 
! Отговори
питам се преди 1 месец
Чудя се, дали американците не смятат, че е унизително такъв екземпляр да им е президент!? Но от друга страна ние си имахме Плевнелиев, магарето на ББ, и си го търпяхме......
86
1
 
7
 
! Отговори
5КОВ преди 1 месец
Не е уточнил с кой ....
85
1
 
16
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 месец
Едва ли помни какво е това!
84
2
 
10
 
! Отговори
Хахах преди 1 месец
Добрият секс, но с кого? Бяха публикували доста приеснителни като съдържание части от дневника на дъщеря му и навикът му да влиза да се къпе с нея..
83
2
 
5
 
! Отговори
смях преди 1 месец
Тhere is only one question ? Байдъна от мъжката или от женската страна е в правенето на кекса ? Питам ? За жена му знаем.
82
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредната пропагандна статиика ни казва че спинкаме сладичко, или поне да спинкаме че нелигитимната схема да продължава.
81
3
 
6
 
! Отговори
Джо Байдън преди 1 месец
Мойта баба като си я представя на 12 години и ми става ! Поздрави от Вашингтон .
80
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аааааааааааааааааахаххахахахааа.....аааааа, ще падна! Тия надминаха и Северна Корея...!! Сега, Тръмп за да отговори на "удара", трябва да каже колко старици е "оправил" в съблекалнята. Ааа, пардон. Не може. Защото има хиляда обвинения и стотици милиони долари глоби, и ще лежи стотици години в пандиза. Това Ал Капоне, Дилинджър и компания ряпа да ядат. Тук говорим за най-опасния престъпник в САЩ за всички времена...Тръмп!
79
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Америка има един виц: Веднъж президента Бил Клинтън така се напил че спал ....с жена си .
78
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имах съмнения,но сайта ги потвърди. Истинския Байдън е МЪРТЪВ!
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А тия, които не правим секс и нямаме половинки
76
2
 
5
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 месец
До Бай Ч.е.п (69): Абе симпатяго защо ми ползваш ника бре? Вземи си измисли друго именце или и това не ти се отдава! А относно това, което е споменал Байдън... Ами възрастен човек, искал е да каже, че Джил му прави хубав КЕКС.
75
2
 
3
 
! Отговори
До 67 Сата НАТО преди 1 месец
Най-примитивния драскач! Щях да напиша коментатор за малко, но се сетих за кого пиша!