Влудяващият звук на Световното

Феновете бранят вувузелите, въпреки оплакванията на футболисти и треньори
14 юни 2010 12:02,
192

 

Източник: Reuters

Феновете на Световното бранят вувузелите. Въпреки оплакванията на футболисти, треньори и спортни коментатори, на публиката по стадионите звукът със сила 130 децибела от пластмасовите тромпети й харесва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
31
 
! Отговори
monti преди 13 години
абе това за мен са мозъчно увредени хора, може ли да надуваш нон стоп тия фунии, *** ужасния звук, като че ли 10 кошера са влезли в стаята. Да им ги сложат някъде отзад тия вувузели.П.П. имам предвид в задните джобове, да не си помислите нещо друго :)
27
2
 
28
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Добре де, у нас "културна особеност" е да метаме бомби "миниумки" по пистата ... ако у нас се проведе Световно първенство, таво значи ли, че през 30 секунди на терена трябва да гърми бомба с размерите на половинлитров буркан?
26
0
 
1
 
! Отговори
sb преди 13 години
da gi mahat vuvuzelite i da razdavat miniumki!!!
25
2
 
9
 
! Отговори
/me преди 13 години
К1 могат софтуерно да филтрират гнусния звук - елементарно е. Добре ще е и да дават на коментаторите повече кафе, за да не си говорят на носа... Всичко това е само в сферата на желанията, разбира се. Всяка друга телевизия щеше да се е справила с проблема.
24
1
 
6
 
! Отговори
Див Петел преди 13 години
Да ми сакат дика...
23
1
 
9
 
! Отговори
Az преди 13 години
Е на световното са, защото са организатори, иначе кой знае дали щяха да бъдат.Пък и българите много по-дъбре разбират как трябва да се показва любовта към отбора. С песни, със скандирания....тия трумби какво постигат извинявай?
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като пчели се чуват
21
15
 
1
 
! Отговори
аз преди 13 години
Истината за проекта Бургас-Александуруполис на istinatazaproekta.bg
20
0
 
8
 
! Отговори
Димов преди 13 години
Абе, за забраняване неможе да се говори - прекалено е крайно, но да Ви кажа, аз следя световното и доста ме дразни това непрестанно "бучене" когато гледам някой мач...
19
9
 
5
 
! Отговори
КуРеЦ преди 13 години
Аз сум против тия Вувузели ли са какво са , обаче .... ако ги забранят , това означава , че трябва да забранят всякакъв шум и по този начин какво правят агитките ??? Ще ходим на мач да гледаме кино ли ? Всеки има право да гледа и да подкрепя отбора си както намери за добре , ако не използва насилие , саморазправа и т.н. ! Няма как да ги махнат - иначе наистина е МНООООГО ДРАЗНЕЩ ЗВУК , но ще се търпи !
18
3
 
27
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Добре че не четеш новини, че ако четеше пресата, щеше да разбереш, че на самите домакини им е писнало от тия вувузели и в момента обмислят да ги забраняват. Първо, вувузелите ги забраниха да се надуват, докато звучат химните на държавите, които играят мача. Със 300 зора, успяха да забранят на маймуните и да ходят чистак голи на мачовете (защото и това е част от "културните им традиции").
17
3
 
31
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Представете си какво им е на футболистите ... от това адско бучене, тия хора дори не могат да се чуят какво си казват на терена. Утре можи и свирката на съдията да не чуят! Като искат да бучат в вувузели - да бучат на първенствата на Африка. На Световно първенство, такива извращения са ненужни и вредни.
16
23
 
4
 
! Отговори
ВУВУЗЕЛА преди 13 години
аве, като ви гледам nick'овете, вие по цял ден се мъчете да докажете, колко сте ***, като пишете коментари под всяка новина и едвали гледате световното... тъй, че пишете, квото си искате а само да знаете, че светът небава ваще коментари и вувузелите ще ги има до края на първенсвото!
15
2
 
38
 
! Отговори
178889 преди 13 години
отвратителен е този звук, редовно сменям канала, като има мач само заради гадния звук
14
3
 
33
 
! Отговори
DDD преди 13 години
Немога да си представя цял ма4 някакво такова диване да надува тия ужасни *** с потресаващ звук - да ги забранят и да се мирнат посетителите на стадиона а и тези пред телевизора също.Манталитет било - ами като е манталитет да ги изолират и да си надуват на някой остров колкото искат - баси лудите хора.
13
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прави сте, тези са маймуни. Само *** може да се забавлява по този начин. Южна Африка е с този стандарт и респективно с настоящо домакинство на световното единствено благодарение на белите хора. Иначе сега щеше да е една от многото бананови републики като Ботсвана и Зимбабве.
12
4
 
36
 
! Отговори
........... преди 13 години
Много протиевн звук, съсипаха първенство - празни трибуни а пълните с 80 % маймуни.. направои си е ..бало фара!Само Аржентина
11
1
 
12
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Извинявам се - 300 Hz
10
44
 
14
 
! Отговори
комплексарчета преди 13 години
ей комплексарчета стига с тая дискриминация! маймуни ама маймуните са на световното а не кат българите...
9
3
 
17
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Който гледа онлайн или има еквалайзер на телевизора - ряз надолу на "min" плъзгача за 300 Mhz и "сбогом, тутурутки". Е, малко заминават и коментаторите, ама не мисля, че загубата е огромна