Украйна иска оръжие от Запада, да се предотврати по-голяма война

Кулеба призова за още санкции срещу Русия
14 мар 2022 13:38, Елка Василева
413
Украйна иска оръжие от Запада, да се предотврати по-голяма война
Снимка: архив, БГНЕС

Украинският външен министър Дмитро Кулеба призова Запада да достави оръжия на Украйна и да наложи още санкции срещу Русия, за да предотврати въвличането на други държави в един по-голям конфликт, предаде Ройтерс.

Украйна многократно призоваваше съюзниците си да помогнат повече за съпротивата й срещу руската инвазия, която започна на 24 февруари.

Още по темата
Някои западни правителства се страхуват, че подобни действия биха вкарали други страни, включително и членки на НАТО, във войната.

„За тези в чужбина, които се страхуват, че ще бъдат „въвлечени в Трета световна война. Украйна се бие успешно. Трябва да ни помогнете да се бием. Снабдете ни с всички възможни оръжия“, написа Кулеба в Twitter.

„Наложете още санкции срещу Русия и я изолирайте напълно. Помогнете на Украйна да принуди Путин да се провали и ще предотвратите по-голяма война“, заявява още Кулеба.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По- добре да помогнат с дипломация и даже ако султана постигне мир и него да го вземат в ЕС!
306
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига вече бе, и от къде ще мине това оръжие, руснаците казаха ясно че всеки керван с пушки ще бъде избомбен на момента.
305
14
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Анонимен: За Донецк и Луганск няма какво да измислят ново.... лъжите са им къси и дребни също като онзи бандит гном.
304
3
 
21
 
! Отговори
Дедо Либен преди 2 години
По време на карибската криза ние се опитахме да инсталираме ракети в Куба под прозорците на Флорида, ама нищо не стана. Сега янките искаха да инсталират НАТОвски ракети в Украйна под прозорците на Кремлин, но пак нищо няма да стане. ЗАЩО? Защото шубето е голям старх и на управляващите НЕ ИМ СЕ МРЕ. Те много добре знаят, че когато започнат да запрехвърчат ракетите, те не разграничават богати от бедни и янки от рашки. Ето това е възпиращият ефект от ядреното оръжие !!!!
303
4
 
33
 
! Отговори
Шефа преди 2 години
Само *** могат да наливат пари на вятъра в Украйна!
302
2
 
12
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 2 години
До В.Как да ги арестува, като те с указ на Зеленски са зачислени именно в армията и не е фейк, а чиста истина. Може да си е мислил, че така ще ги узапти, но се е излъгал, а после е станало късно.
301
6
 
16
 
! Отговори
mm преди 2 години
Киев е на две бомби FOAB живот ,но защо трябва до там да се стига
300
7
 
32
 
! Отговори
СС преди 2 години
Клоуна да хвърли кърпата и да приключва войната !!! Украйна се заигра със САЩ и отнесоха боя !!! Да бе мирно седяло не би чудо видяло !!!
299
7
 
20
 
! Отговори
ххх преди 2 години
Скоро Путин ще им пусне една ракета Искандер и войната приключва !!!
298
3
 
28
 
! Отговори
В. преди 2 години
Ако наистина съществува, армията на Украйна трябва да арестува фашистите и да ги предаде на съд
297
3
 
19
 
! Отговори
СС преди 2 години
Бедните украинци дали биха дали живота за олигарсите е техните деца в чужбина ???
296
6
 
0
 
! Отговори
Хайде преди 2 години
Лецгоу,дават ви пенсиите,бегайте,че кой взял,получил,кой не,да е. Че и олио са пуснали за 2 лв ае бегайтеее
295
6
 
21
 
! Отговори
ххх преди 2 години
Кой нормален ще се бие за политици и олигарси ??? Големите градове са обкръжени на какво се надяват украинците , повече жертви и никаква победа !!!
294
15
 
3
 
! Отговори
И тук преди 2 години
Същите поварняци путянопримати. И си мислят,че помагат на психясалика,скоро ще ви мобилизира,че яко е закъсал и солдати му трябват,тогава да ви видиме какви смелчаци сте и фира колко ще имате. Но войната е потерял ваш путявожд и от ще остане само вонята
293
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна и по-точно комика наркоман иска Трета Световна Война!
292
6
 
22
 
! Отговори
Мухахахахахахахахаха преди 2 години
Как ще влезе това оръжие ?! За Бандеровците ли е , или за останалите 200 украински войника на Зеленски ?!?!? За един ПрЕатеЛ питам....
291
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предлагам да изпратим в Украйна Методи Лалов, Иво Минджев, Атлантическият съвет и БХкК в пълен състав! То не става само с лаене и с плюене, предлагам гореизброените лица и заници да отидат да докажат на дело верността се към НАТО и САЩ
290
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно обратното ще постигне Украйна! И вместо да беше капитулирала тя иск тази война да е много дълга! Докато в Украйна остане само фашисткото и правителство! Мачкай евреина Вова!
289
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Схемите за източване на пари на краварите от правителствата са прозрачни, а народите им ръкопляскат и гледат зомбирано в Путин вместо да видят как САЩ изпращат чужда техника дори Полски и Български самолети, докато в същото време мята рушвети на правителствата да купуват още самолети и ощя тяхна техника, която или не пристига или се използва от тях както си поискат.
288
20
 
3
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Обективен - и така до днес 2,7 милиона украинци са нипуснали страната си. А ти си един "обективен" руски ботуш. От най миризливите.