Бивш шеф на MI6: Путин ще бъде приет в санаториум до края на годината

Той нямало да излезе от там като лидер на Русия
25 май 2022 19:00, Нели Христова
176
Бивш шеф на MI6: Путин ще бъде приет в санаториум до края на годината
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин ще бъде изпратен в санаториум до края на годината, прогнозира бивш шеф на МИ6.

С постоянните слухове, че здравето на руския лидер се влошава, един от методите за "продължаване на нещата" без нужда от насилствен преврат би било да го настанят в болница заради неизлечимата му болест, предположи Ричард Диърлов.

Различните руски системи на управление през вековете винаги са били автократични и никога не са били проектирани с мисъл за преходите на властта.

Но сега, когато Русия е изправена пред военно унижение и икономическа катастрофа, водена от лидер, за който се говори, че е болен от различни животозастрашаващи болести, в Кремъл започват да обмислят как да сменят човека на власт.

Така мисли Диърлов, който говори в подкаста One Decision, на който е съ-водещ.

"Мисля, че той ще си отиде до 2023 г., но вероятно в санаториум, от който няма да излезе като лидер на Русия", твърди той. "Не казвам, че няма да излезе от санаториума, но повече няма да излезе като лидер на Русия. Това е начин да продължим нещата без преврат."

През април беше съобщено, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза и е бил проследяван 24 часа в денонощието от лекар специалист.

Откритието на разследващата медия Proekt, който е блокиран в Русия и сега функционира от чужбина, подкрепя последните теории, че Путин е обявил война докато е страдал от медицински проблеми, скрити от руския народ.

Една от версиите е, че е бил лекуван със стероиди, което е довело до подуване на лицето и шията.

Твърдението беше подкрепено от режисьорът и носител на "Оскар" Оливър Стоун, който разкри, че Владимир Путин е болен от рак. Той обаче вярва, че руският президент се е справил с болестта.

Диърлав посочи Николай Патрушев, секретар на Съвета за национална сигурност и един от любимите служители на Путин, като вероятен заместник, ако Путин е откаран в санаториум.

"В руското ръководство няма план за наследяване", обяснява Диърлов. Той спекулира, че стигаме до "края на този режим в Русия", но "това не означава, че той ще изчезне".

"Това, което казвам е, че през следващата година или 18 месеца може би нещо, ще се разпадне. Няма съмнение, че това украинско начинание е катастрофа", добавя той. "Икономиката тъне в хаос, санкциите наистина ще започнат да хапят през следващите три до шест месеца, ще има много висока инфлация. Във военно отношение това е пълно фиаско."

Наред с съобщенията за рак на гърлото има сериозни спекулации, че Путин може да страда от Паркинсон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
11
 
! Отговори
Влади-Мир преди 2 години
"Това, което казвам е, че през следващата година или 18 месеца може би нещо, ще се разпадне."....Това на всеки е ясно - образуванието украйна
32
2
 
8
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Днес го видяхме по тв.да посещава ранени воени в болницата.
31
11
 
10
 
! Отговори
До 22 преди 2 години
Странно, че се имаш за интелигентен, пък във фиша със заплатата ти пише друго. Такива сте антиваксърите- бедни бачкатори русофили, мислещи се за умни, ама тотални аутсайдери таван шофьори ахахахахаха.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдън обаче ще продължи да управлява хамериканците хахахах.
29
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по-скоро..
28
13
 
3
 
! Отговори
нЕкой си преди 2 години
Прав е в едно. Скоро джуджака си заминава
27
1
 
5
 
! Отговори
Ехааа преди 2 години
Е й?!
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мали, ако шефовете на ми6 са такива злета, представям си агентите
25
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от простотии
24
7
 
12
 
! Отговори
българин преди 2 години
Тези вече,нали Не са в ЕС? И в качеството,на какви се изказват?-:((( Пропаганда ясно! Жив и здрав да е г-н Путин! Предстои съдебен процес в Русия срещу Азовските фашисти!-:)) Мислите ли че Путин,понеже само заради тези индивиди влезе в Украйна! Та дали ще ги пропусне?!-:))) Мачкай Запада Вова! -:))) Тук е Европа а не " запад"!
23
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние не се интересуваме дали Путин ще мре от рак или от 10 гр. олово. Резултата е важен. В момента гангрената на санкциите пълзи по руската икономика и въпреки активното доларово лечение се разраства. Когато засегнатите органи са 10-15% се реже до живо месо и си инвалид, но жив. Изпусне ли се момента - гарантирана агония и споменаване мимоходом в следващите издания на учебниците по история
22
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брех, то не остана болест, която да приписаха на Путин! В такава безизходица ли са враговете му, че трябва да го "разболяват" за себеуспокоение?
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вадете кристалните топки и почвайте да използвате метода Силва хахахаха
20
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз вярвам на КГБ не на МИ6.
19
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 18 Чиба бе бот. Интелигентните хора не се набодоха и са ок плосите като теб се бодоха.
18
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората в безсилието си пускат слухове за известните личности с надеждата да ги уязвят. Често хора научават от медиите, че са починали. Фалшивите новини се разпространяват като вирус. Но в случая Путин ще се смее от сърце.
17
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали ще може този бивш шеф на М16 да даде една прогноза за числата от тотото за България?
16
13
 
13
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 2 години
ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ПУТИН ЗНАЕ ЗА ТЕЗИ БОЛЕСТИ?МНОГО МУ ГО ПРЕСКАЧАТЕ И ДАНО ВИ СЕ ОТБЛАГОДАРИ С ДУЗИНА ХИПЕРЗВУКОВИ РАКЕТИ С ЧДРЕНИ ГЛАВИ .ДЕНОНОЩНО ПРОДАЖНИТЕ НЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ НИ ОБЛЪЧВАТ С ФАЛШИВИ АНТИРУСКИ "НОВИНИ" РУСИЯ Е ВЕЛИКА МИРОЛЛЮБИВА СТРАНА И ТЯ НЯМА ДА КЛЕКНЕ НА ЗАПАДНИТЕ ДОБИЧЕТА.ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ.ДОЛУ САЩ И НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД.
15
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ас сам учила шес години биологиа и сам почти лекар.на путин ништо му ниама заштото не е ваксинирван срешту кови!!!!!!!!!!!!!111111
14
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той и цялата му свита дърти пияници. С цялата им рода в лагерите да копаят . А руския народ да плаща компенсации на Украйна.