Бивш шеф на MI6: Путин ще бъде приет в санаториум до края на годината

Той нямало да излезе от там като лидер на Русия
25 май 2022 19:00, Нели Христова
176
Бивш шеф на MI6: Путин ще бъде приет в санаториум до края на годината
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин ще бъде изпратен в санаториум до края на годината, прогнозира бивш шеф на МИ6.

С постоянните слухове, че здравето на руския лидер се влошава, един от методите за "продължаване на нещата" без нужда от насилствен преврат би било да го настанят в болница заради неизлечимата му болест, предположи Ричард Диърлов.

Различните руски системи на управление през вековете винаги са били автократични и никога не са били проектирани с мисъл за преходите на властта.

Но сега, когато Русия е изправена пред военно унижение и икономическа катастрофа, водена от лидер, за който се говори, че е болен от различни животозастрашаващи болести, в Кремъл започват да обмислят как да сменят човека на власт.

Така мисли Диърлов, който говори в подкаста One Decision, на който е съ-водещ.

"Мисля, че той ще си отиде до 2023 г., но вероятно в санаториум, от който няма да излезе като лидер на Русия", твърди той. "Не казвам, че няма да излезе от санаториума, но повече няма да излезе като лидер на Русия. Това е начин да продължим нещата без преврат."

През април беше съобщено, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза и е бил проследяван 24 часа в денонощието от лекар специалист.

Откритието на разследващата медия Proekt, който е блокиран в Русия и сега функционира от чужбина, подкрепя последните теории, че Путин е обявил война докато е страдал от медицински проблеми, скрити от руския народ.

Една от версиите е, че е бил лекуван със стероиди, което е довело до подуване на лицето и шията.

Твърдението беше подкрепено от режисьорът и носител на "Оскар" Оливър Стоун, който разкри, че Владимир Путин е болен от рак. Той обаче вярва, че руският президент се е справил с болестта.

Диърлав посочи Николай Патрушев, секретар на Съвета за национална сигурност и един от любимите служители на Путин, като вероятен заместник, ако Путин е откаран в санаториум.

"В руското ръководство няма план за наследяване", обяснява Диърлов. Той спекулира, че стигаме до "края на този режим в Русия", но "това не означава, че той ще изчезне".

"Това, което казвам е, че през следващата година или 18 месеца може би нещо, ще се разпадне. Няма съмнение, че това украинско начинание е катастрофа", добавя той. "Икономиката тъне в хаос, санкциите наистина ще започнат да хапят през следващите три до шест месеца, ще има много висока инфлация. Във военно отношение това е пълно фиаско."

Наред с съобщенията за рак на гърлото има сериозни спекулации, че Путин може да страда от Паркинсон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
13
 
! Отговори
Русия може... преди 1 година
Русия може да живее в пълна изолация от целия свят още 1000 години и пак няма да умре от глад или от студ. Има територия 3 пъти колкото ЕС и само 150 милиона население. За сравнение само Италия и Германия взети заедно имат население колкото Русия. Шефът на МИ6 и МИ8 по-добре да си вземат консерви боб и брашно, че какво ги чака... И след Путин нищо няма да се промени. Това е Русия, не някакви си индианоубийци с 300г. история... Иначе медийната манипулативна кампания на Запада работи добре - факт!
52
12
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
СЛАВА НА РУСИЯ!
51
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглосакски мечти...
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви глупости дрънкат? Няма нито един американец в Украйна!
49
6
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Стига вече с този Путин, ако искат да го откарат и в крематориум, няма значение! Вече направи достатъчно големи беди!
48
2
 
9
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Бивш шеф *** МИ-6,а казва "Това е начин да продължим нещата без преврат"?Откога бивш шеф на британското разузнаване за чужбина е от хората определящи кой ще управлява в Русия?Дайте нещо по да хваща дикиш.Че и продължили с Оливър Стоун - той да не е личен лекар на Путин?Май аватарът на сибирските мечки не се дава на нинджите Бай Дън и Сорос Бой и сега надеждите са отправени към Бога.
47
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що не си гледате дебелото рошаво нещо Джонсън,???
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не може да спечели тази война, безсмислие е да се бият братя! Да свършва и толкоз!
45
1
 
5
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Ново двайсе. Ама този път не от кого да е, а от всемогъщата ингилизка МI 6. Тя знае отвсякаде и всичко. И може да ти направи коктейл от запъртъци, от крокодилски дроб, абе, кво да разправяме. МI 6 е най, най, най. Нанай...Плащаш си и като го пусне по световните канали... тук ли си, там стой...
44
2
 
6
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ИМАТЕ ЛИ ОЩЕ ОТ ТЕЗИ ,, НОВИНИ " ???
43
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин в момента смело пилее парите на следващото руско поколение. Това че му се разрешава - такава е системата, манталитета и интелекта на гласоподавателите. После? Руснаците без тези пари, ще са по малко конкурентни и по зависими от света и по податливи на гръмки приказки. Светът е виждал достатъчно империи дето са останали само в учебниците по история и имат САМО археологична стойност
42
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Днес направете нещо хубаво за бъдещето на деца и внуци си - засадете дръвче, погребете руснак, скопете русофил, нахранете бездомно животно. И Господ ще ви благослови с благодат през земния ви живот, и седем-звезден рай в отвъдния." ............вие фашистите не се ли кланяхте на Сатаната, какъв Господ ти е на устата?
41
6
 
4
 
! Отговори
краят на света преди 1 година
най големите и ядренни сили в света се водят от дементни старчоци които им е се тая дали след тях ще има свят или не, това ще да е краят на цивилизациятам ако луи 14 имаше ядрени ракети отдаваня щяхме да сме приключили с фиаскотто на човечеството
40
6
 
8
 
! Отговори
Всички плоски преди 1 година
се набодоха с иглите. Платиха на фармацията на запад. На мафията. Обикновените хора не се набодоха. Само плоските.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ууууууууф, отегчен съм!
38
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес направете нещо хубаво за бъдещето на деца и внуци си - засадете дръвче, погребете руснак, скопете русофил, нахранете бездомно животно. И Господ ще ви благослови с благодат през земния ви живот, и седем-звезден рай в отвъдния.
37
4
 
5
 
! Отговори
до 35 преди 1 година
Антиваксър с нормално мислене, демек евроатлантик няма.
36
3
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
деменцията къде ще бъде приет ами това турско ме-ке-ре джонсън дето го ударилна ядене и пиене и всеки ден скандали хаиде си гледаите вашата градинказа путин не се тревожете където каже господ там ще отива
35
3
 
13
 
! Отговори
Те от 15 години преди 1 година
още от Мюнхенската конференция го изкарват умиращ П-***-ин. Явно 2008 година на конференцията в Мюнхен наистина е казал неща кпито не им се харесват на фашистите на Запад. И да, Путин не е безсмъртен. Рано или късно ще напусне този свят. Но идеите остават и след гибелта на човека.
34
3
 
2
 
! Отговори
Пак не е мордебил преди 1 година
И алцхаймериански дементор.