Медведев: ДНР и ЛНР в Русия за необратими геополитически промени

Сепаратистите в Украйна трябвало да организират референдуми
Обновена: 20 сеп 2022 12:32 | 20 сеп 2022 12:22, Елка Василева
66
Медведев: ДНР и ЛНР в Русия за необратими геополитически промени
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият руски президент Дмитрий Медведев заяви, че е от "огромно значение" подкрепяните от Москва сепаратисти в Украйна да организират референдуми за присъединяване към Русия, предаде Ройтерс.

Още по темата
В публикация в социалните мрежи Медведев посочи, че официалното превръщане на подкрепяните от Москва Донецка и Луганска народна република (ДНР и ЛНР) в част от Русия е жизненоважна стъпка за гарантиране на интересите им и може в още по-голяма степен да оправдае употребата от Русия на военна сила за защитата им.

Медведев добави, че след приемането на ЛНР и ДНР в състава на Русия геополитическите изменения в света ще станат необратими, предаде ТАСС.

"След произвеждането (на референдумите) и приемането на новите територии в състава на Русия геополитическата трансформация в света ще придобие необратим характер", написа политикът.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
4
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Теляка на Джуджето по пътя на Хитлер! Дано и имат същия край!
49
10
 
7
 
! Отговори
Империя на злото преди 1 година
Тези кремълски гаддове прилагат изключително подла тактика с тези референдуми. Ще гласуват най-много 1/10 от цялото население (руснаци и русофили), отделно, че винаги могат да фалшифицират резултатите. За да могат после да кажат, че украинците нападат територии на русия. Ами то по тази логика ако някой в България нападне къща, купена от руснак, дай да вика червената армия, а? Креттени.
48
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този форум 90 % сорроски. Хора не смеят да влязат вътре такива европейски ценности се вихрят.
47
2
 
9
 
! Отговори
Кубрат преди 1 година
Ще има ли референдум за присъединяване на Волжска България и Крим към БГ.
46
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Донбас няма войски на РФ те са в Харков областта и Херсон.
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само по бързайте, че може да стане късно.
44
9
 
8
 
! Отговори
Недоразбрал преди 1 година
Тоа джуджак вместо да стяга мешката за Хага,седнал да си губи времето да разсмива безплатно украинците?!Не бой са брато,холандците не са те забраили!Заедно с Гиркин и другия плешив джуджак са ви запазили места на първите редове,да мой да чуйте оня с перуката,като набие чукът,дали ще сте живи или ще трябва да си пишете спомените за и,диотиите дето надробихте!!
43
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големи империалисти, брей...
42
4
 
10
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Много е ведър, винаги гледа напред и .....нагоре, оптимист е, дали ще е така, ако попадне на ....фронтовата линия , интересна персона е, може да е завършил география, щото всяка втора дума му е гео!Иска територии, добре, но добре ли управляваш тези които имаш !?Ако да, ок, но...данните са други май!
41
11
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Този кремълски де.ге.не.рат така и не проумя, че рассия вече не фигурира на картата на света, тя е тъмно петно което не присъства в световния мир, както и всичките и туморни образувания инжектирани в плътта на Украйна ... Крим, Донецк, Луганск и другите части на Украйна поругани от зелените човечета, никога на няма да бъдат признати от световната общност и в/у тях ще тегнат санкции и ограничения ... Единственият начин да стопира този процес е жужи и гномовете му, като този, да бъдат елиминирани
40
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 43 Украйна няма нужда от войници. А русия има, и то доста голяма. Така че заминавай ти. Няма какво да се тревожиш, като гледам войната няма да трае още дълго така или иначе и бързо ще те пленят.
39
8
 
13
 
! Отговори
Мочев преди 1 година
Абе този, слез на Земята най-сетне - стига сте ламтяли за чужди територии, бре ! Кой в света освен вас признава тези две измислени от вас републики ?! Ала-бала !
38
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Три дивизии украински киборги, обучавани три месеца във Великобритания идват през октомври да въведат ред при референдумите.
37
8
 
23
 
! Отговори
Медведка преди 1 година
Необратимо е само Вашето(На Путинска Русия) сгромолясване.Всичко друго е обратимо и живота пак ще си тече нормално и спокойно и без Вас!Вие ще отговаряте за престъпления срещу човечеството в Хага и с това ще приключат нещата.Вече не сте удобни и за останалите от "бандата".Те търсят начини да се отърват от Вас!
36
3
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
А Маша - алкаша отрязняла ли е и тя да се изкаже по въпроса? :))))))))))))))))))))
35
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слава на Русия!
34
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вие фашияги вярвате на *** василева какво е написала в тая статия е пррпаганда защо ви спряха руските телевизии да не чувате истината да не знаете истината да им вярвате на лъжите им г..ов..е..да такива
33
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЪЩИТЕ ДУМИ Е ПРИКАЗВАШ И ГЬОБЕЛС 1940 ГОДИНА
32
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е перманентен алкохолик и това го знае всеки в Русия!
31
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шиззиккка се посраа да пише коментарчета отричайки очевадното. А то е че референдуми ще има и хората ще гласуват да влязат в състава на Русия, защото това им гарантира защита. И не само.