Кадиров се похвали как непълнолетните му синове стрелят с гранатомет в Украйна

Той публикува видео в социалните мрежи
20 окт 2022 13:33, Нели Христова
115
Кадиров се похвали как непълнолетните му синове стрелят с гранатомет в Украйна
Снимка: БГНЕС

Чеченският лидер Рамзан Кадиров, който и преди е твърдял, че е изпратил непълнолетните си синове да воюват в Украйна, публикува видеоклип, в който твърди, че децата му са участвали в бойни действия на украинска територия.

Синовете на Кадиров - Адам, Ели и Ахмат - са на 14, 15 и 16 години. Чеченският лидер, който активно участва в руското нахлуване в Украйна (като при това не е в Украйна), твърди, че децата му са "посетили линията на съприкосновение", където в момента се водят "ожесточени боеве".

"Ахмат, Ели и Адам се промъкнаха близо до вражеските позиции и осигуриха огнево прикритие на настъпващите бойци", пише Кадиров в канала си в Telegram.

"Те се възползваха и от възможността да призоват чеченски говорещите шайтани от другата страна да се явят на фронта и да докажат в битката своята привързаност към европейските ценности. От няколко дни Ахмат, Ели и Адам, като част от делегация от Чеченската република, активно издирват членове на ичкерийските батальони", пише Кадиров, имайки предвид чеченците, които воюват на страната на Украйна.

В публикуваното видео се чува стрелба, а тийнейджърите стрелят с гранатомет по посока на стрелбата. Те са извършили изстрели и с други оръжия.

Конвенцията на ООН за правата на детето, която Русия е ратифицирала, задължава държавите да предприемат всички възможни мерки, за да гарантират, че лицата под 15-годишна възраст не участват пряко в бойни действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руска пропаганда по тиктокърски ! Нито кадирката нито отрочетата му са помирисвали Украйна. Снимат някакви глупави клипчета в задния си двор и се правят на завоеватели...
55
0
 
7
 
! Отговори
Мееее преди 1 година
Козички се дават след такива подвизи, а не като пишете коментари, драги кандидат- християни. Меее
54
0
 
5
 
! Отговори
Путин преди 1 година
Спокойно, дон, козичките други ще народят, дон!
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПУТИН Е АНТИХРИСТА
52
1
 
10
 
! Отговори
РЯЗАН ШУТ преди 1 година
Стана за смях с клиповете в Тик Ток :D ''велик вожд и войн''. Путина се е заобиколил с такива карикатури да му целуват м...те.0
51
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бой по неверниците в името на Аллах и неговия пророк Путин!!
50
2
 
6
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Тва тези Украинците са *** героите.Да изтребиш 100К руснака за няколко месеца си е огромно постижение в полза на целия Свят:):):)Дано войната продължи още дълго и да ги изтребват с този интензитед:):):)Ако я карат така,подпомагани от НАТО Украинците за 3/4 години могат да достигнат поне цифрата 1 Милион руски трупа:):):)Абе евала,Слава Украине:):):)Шапки долу:):):)
49
0
 
5
 
! Отговори
Бесен преди 1 година
Смешници!!!
48
1
 
9
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 1 година
Ша умра от смях.Чуват се изстрели все едно има 4-5 роти на бойното поле а всъщност се виждат само некви четирима брадати екземпляра които пуцат отвреме на време и си правят селфита.Ако това са синовете на ония Рамзанчо явно поговорката че под крушата слива няма да намериш важи с пълна сила.И те като баща си ще станат отлични тик-токари.Оооххх...ша умра от смях с тия чеченци ли са кви са там не ги знам.
47
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кви заблудени от пропагнада, искат да си умрете без наследство и така банкерите децата им се разпиряват притежанията, руснаците вкл.мюсюлманите им се бият срещу западния пробител, който има сърце ще го види
46
0
 
6
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Едно е да си обучен войник с времето , друго е да си надъхан чики.джия с меки ръчички от кремчета ... Нестава така на ти призовка вече си безсмъртен рамбо ... пълен цирк
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На путин мюсулманчетата. Няма страшно. Ако наистина са там, ще му ги върнат в костюми. Дървени. Ама по-скоро съм готов да се обзаложа че е фейк. Точно както той се снима "в Украйна" пред бензиностанция, която съществува само в чечня.
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Друго щеше ба бъде, ако ги беше изпратил на гейпарада.
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пожелавам му да ги зарови и съм сигурен, че скоро и това ще стане. След това дано живее дълго в някой пандиз, след края на войната със снимки на децата му забити на стената.
42
7
 
4
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Значи писал съм го преди и сега ше се повторя.За мене лично най- важното в тази война е Украинците да избият колкото е възможно повече Руснаци,ако ще и накрая да я загубят:):):)100К руски трупа мисля,че си е една прилична цифра:):):)
41
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадиров ще им покаже от къде изгрява слънцето на татуираните нео-нацисти в Укронациландия!
40
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То голямата хвалба,че децата ти са убийци.
39
4
 
18
 
! Отговори
Сосидж преди 1 година
За награда ще получат по една съпруга или както ние я наричаме- коза.
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой нормален човек не иска среща с убийци и малолетни терористи, 41. Такива "мъже" не ни трябват. Върви ти при тях, щом им се възхищаваш.
37
2
 
2
 
! Отговори
Насочват се преди 1 година
https://youtu.be/s51I0UG-7no Гледайте какво става насочват се десетки хиляди танкове оръдия, стотици хиляди военни.