Лавров увери: Готови сме на преговори за Украйна

"Ново поколение западни политици се опитват безотговорно да си играят с ядрената тема"
30 окт 2022 14:30, Красимир Ангелов
210
Лавров увери: Готови сме на преговори за Украйна
Снимка: БГНЕС

Руското ръководство, включително президентът Владимир Путин, остава готово да преговаря за Украйна, увери руският външен министър Сергей Лавров в интервю за филма "Светът на ръба. Уроците от Карибската криза", който беше показан по Първи канал.

"Готовността на Русия, включително на нейния президент, за преговори остава непроменена. Ние винаги ще бъдем готови да изслушаме какви предложения имат нашите западни партньори за намаляване на напрежението, така че ако към нас се обърнат с някои реалистични предложения, базирани на принципите на равнопоставеност и зачитане на интересите на другите, насочени към намиране на компромиси и балансиране на интересите на всички страни, разбира се, пречки от нас няма да има, както винаги е било в миналото“, каза Лавров, цитиран от БГНЕС.

Москва е разтревожена от желанието на Варшава да стане кандидат за разполагане на американски ядрени бомби, изтъкна още Сергей Лавров.

"Полша се натиска за "кандидат" по разполагането на американци ядрените си бомби там. Тази ситуация е много тревожна", каза ръководителят на дипломатическото ведомство.

Според него ново поколение западни политици се опитват безотговорно да си "играят" с ядрената тема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
9
 
22
 
! Отговори
Реалиста преди 1 година
Никакви преговори с руските фашисти. Само бой по *** им канчета!
136
6
 
25
 
! Отговори
Слушай бемекере преди 1 година
Просто НЕЗАБАВНО НАПУСКАТЕ Украйна, и после после може да водите преговори за размера на обезщетенията, които трябва да платите !
135
15
 
6
 
! Отговори
до да ви светна преди 1 година
Чак сега разбрах защо на Путин не му пука за потъналите в Черно море кораби, унищожената руска техника и загиналите руски войници! Целта е много по висока: УНИЩОЖАВАНЕ НА ЗАПАДНИЯ СВЯТ. Така и така в резултат на задаващия се ядрен апокалипсис всички ще умрат, така че това, че ще потънат руските кораби и унищожена руската военна техника няма да има никакво значение. То това така или иначе ще стане в резултат на ядрения апокалипсис. Зачем нам такой мир, если там не будет России?
134
1
 
27
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
Готови са за преговори , ама да стане тяхната.Това е ултиматум.
133
1
 
14
 
! Отговори
До Да ви светна преди 1 година
По-добре светни себе си, че си тотално изтрещял, а мозъкът ти дава заето. Бегом давай на психиатър, може все още и да не е късно да ти се помогне.
132
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СССР и РФ нямат нищо общо с Руската Империя, която е Освободила България от турците. Даже чекистите като Путин са убивали белогвардейците, които са нашите реални Освободители. Така че стига с тези глупости, че сегашна РФ е равносилна на Руската Империя. Империята е била Православна Монархия. А РФ е с една "църква", която е болшевишка креатура пълна с ченгета на ЧК. Болшевиките са антихристи. Разрушават църкви, убиват православни клирици и православни миряни. Нищо християнско няма в болшевиките.
131
20
 
5
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
Освен Белгород и Хабаровск не се знае къде се намират и подводните ядрени ракетни крайцери от проект Акула. Възможно е да се намират някъде на юг в Тихия, Индийския или Антлантическия океани, далеч от американските брегове. Ракетите Булава имат далекобойност 10 000 км. както и междувпрочем подводния дрон Посейдон. Така, че подводниците могат да се намират край великденските острови близо до Чили и от там да ударят щатите.
130
3
 
20
 
! Отговори
Доктор Ох Боли преди 1 година
Този отдолу дето ни святка го изтървахме оня ден от лyдницaта
129
19
 
8
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
Русия разполага с 6000 ядрени бойни глави поставени на бойно дежурство основно на ракети от типа на Авангард, Булава, Воевода (Сатана), Сармат (Сатана-2), Ярс, Някой видове Кинжал и Искандер. Отделно има поне 12 бр. Подводни ядрени дронове снабдени със 100 мегатонни ядрени бойни глави (подводниците Белгород и Хабаровск) и неуточнен брой ядрени бойни глави от тип планиращи хипезвукови бойни модули от тип Авангард разположени на сателити на геостационарна орбита на около 35 786 km. над САЩ и ЕС.
128
8
 
5
 
! Отговори
До светна преди 1 година
В момента е в Марица до моста на гребния канал в Пловдив! Белгород!
127
18
 
8
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
Защо е важно да се евакуирате в град разположен на най малко 500 метра надморска височина? Защото съществува една специална подводница която се казва "Белгород". От два месеца е излязла от пристанището в Северодвинск и никой не знае къде се намира в момента. На борда и има 6 броя подводни ядрени дрона Посейдон всеки снабден със 100 мегатонна ядрена бойна глава. При подводен взрив на такъв заряд се формира цунами високо над 500 метра и това значи, че София ще стане новата ни морска столица.
126
9
 
3
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
Аз имам план за евакуация през Истанбул за Южна Америка. Най безопасно ще бъде за град Кордоба Аржентина или град Сантяго де Чили. Градовете са на юг далече от местата където ще падат ядрените бойни глави и най важното е, че са разположени на високо, защото и това е важно!
125
10
 
3
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
Чувстам се задължен да ви помогна за да вземете правилното решение за вас и вашето семейство и да се спасите. Затова най важното е да се действа бързо и овреме да обърнете паричните си средства който мислите, че ще ви трябват в злато и скъпоценни камъни, защото навсякъде където ще се евакуирате няма да приемат вашите евро и долари, защото държавите който стоят зад тези валути няма да съществиват и тези хартийки ще са ви безполезни.
124
14
 
5
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
До края на годината на територията на САЩ и Европа няма да има останал жив човек! Всички ще измрат в задаващия се ядрен апокалипсис! В световен мащаб до 2036 г. ще оцелеят само 30 % от наличното на земята към този момент население. От вас зависи дали ще сте част от оцелелите 30 % или от онези 70 % който предстоят да бъдат утилизирани! Тази информация идва от комуникациите с духовете на долмените проведена на 23.06.2020 г.
123
39
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
Българите сме 100% с Русия!! Нашите православни, кръвни братя и освободители!!
122
9
 
3
 
! Отговори
Ото фон Бисмарк преди 1 година
Политиката на Англия винаги се е заключавала в това, да се намери такъв *** в Европа, който на свой гръб да защитава английските интереси.
121
4
 
20
 
! Отговори
Йосиф преди 1 година
Ахаааа мечката я хвана страх от НАТО и ЕС !!!
120
16
 
5
 
! Отговори
С Русия в сърцето преди 1 година
За Украйна важи правилото. Като не искаш мира, ще получиш секира!!
119
4
 
15
 
! Отговори
Съвет преди 1 година
Лавров, побързайте с изтеглянето, че украинските дронове съвместна разработка с Турция били с радиус на действие 1000 километра, а Масква е само на 800 километра от Киев, пък и доста големи бомби могат да носят 250 килограма ще събори поне 2 етажа от Кремъл.
118
1
 
6
 
! Отговори
бай Ставри преди 1 година
До да ви светна Няма нужда да ми светиш! На пр0сквам ти го даже и със затворени очи