Лавров увери: Готови сме на преговори за Украйна

"Ново поколение западни политици се опитват безотговорно да си играят с ядрената тема"
30 окт 2022 14:30, Красимир Ангелов
210
Лавров увери: Готови сме на преговори за Украйна
Снимка: БГНЕС

Руското ръководство, включително президентът Владимир Путин, остава готово да преговаря за Украйна, увери руският външен министър Сергей Лавров в интервю за филма "Светът на ръба. Уроците от Карибската криза", който беше показан по Първи канал.

"Готовността на Русия, включително на нейния президент, за преговори остава непроменена. Ние винаги ще бъдем готови да изслушаме какви предложения имат нашите западни партньори за намаляване на напрежението, така че ако към нас се обърнат с някои реалистични предложения, базирани на принципите на равнопоставеност и зачитане на интересите на другите, насочени към намиране на компромиси и балансиране на интересите на всички страни, разбира се, пречки от нас няма да има, както винаги е било в миналото“, каза Лавров, цитиран от БГНЕС.

Москва е разтревожена от желанието на Варшава да стане кандидат за разполагане на американски ядрени бомби, изтъкна още Сергей Лавров.

"Полша се натиска за "кандидат" по разполагането на американци ядрените си бомби там. Тази ситуация е много тревожна", каза ръководителят на дипломатическото ведомство.

Според него ново поколение западни политици се опитват безотговорно да си "играят" с ядрената тема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
19
 
4
 
! Отговори
Атанас Буров Банкеръ преди 1 година
"Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го грях няма. Кои са те? Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам който не обича Русия независимо какво управление има тя той е враг
116
1
 
3
 
! Отговори
До Алекс преди 1 година
Никакъв Крим! С него започна, и трябва да свърши!
115
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иииии кога по точно узряхте за преговори, а? Мисля да преживявате некъв катарзис!
114
2
 
10
 
! Отговори
Стига преди 1 година
си ни светкал, че светнах целия...
113
15
 
6
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
Американските военни експерти казаха как може да бъде потопена Великобритания под 200 метра силно радиоактивана океанска вода. Първо ще бъде ударена от тежката ракета Сармат със 16 броя хиперзвукови планиращи бойни модули Авангард движещи се със скорост 32 км./сек.. След това западно от британските острови ще бъде активирана 100 мегатонна ядрена бойна глава докарана там с помощта на ядрения дрон Посейдон движещ се със скорост 200 км./ч. на дълбочина до 1000 метра.
112
11
 
5
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
Не отдавна NOAA прогнозира какво ще се случи с питейната вода ако Русия взриви само една подводна атомна бомба с мощност 100 мегатона: Ще се формира цунами вълна висока над 500 метра която ще залее познатата ни суша до височини от 200 до 500 метра със солена вода и ще ликвидира 90 % от достъпните ни към момента источноци на питейна вода. Цунамито ще закара топла морска вода към северния и южния полюси която ще провокира засиленото топене на ледовете там. Това ще потопи допълнително достъпна суша
111
6
 
4
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
Лечителката Атанаска Стратева от Велики Преслав пък си спомня следното: Ванга казваше така: Краят на света идва, но да не се плашите, вие сте си го предизвикали. И орехи няма да има, а като орех няма и мозък няма.
110
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственият губещ при ядрена войа ще е Европа. САЩ са най-далече и дори я искат. Русия си искат просто малката Русия.
109
16
 
4
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
През 1981 Ванга изрича следното откровение: Много и незнайни болести ке се явят. Хората ке падат като круши по улиците без видима причина. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце. Разбира се, всичко е въпрос на тълкувание, но е голяма вероятността тук тя да е предрекла, че масовият мор ще си е човешко дело, т.е. изкуствено създадени вируси в лабораториите на ЦРУ в украйна!
108
2
 
12
 
! Отговори
До да ви светна преди 1 година
За Копейкин, какво казва пророчицата! Ще вземе ли третия мандат?
107
2
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Просията се бори за сеетовно господство. Всички лъжи, че ги било страх от нещо, са само камуфлаж. Тези мерсци могат да им се избият само с много бой. В момента са далече от смазани, още много има да се трепят.
106
12
 
2
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
Не само феновете на конспиративните теории, а и сериозни учени вече твърдят, че ковид пандемията е предизвиквана от човешка ръка и вероятно COVID-19 е създаден в лабораториите на ЦРУ в украйна, а после е изпуснат, нарочно. По този повод всевиждащата българка неведнъж е намеквала, че болестите, които вижда в бъдещето, са в нашите ръце, т.е. от човека зависи дали ще ни застигнат или не.
105
8
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Готови за преговори означава руската армия да се изтегли от Украйна/вкл.от цялата Донецка и Луганска области/.Като компромис може да остане в Крим,чийто статут ще се уточнява в хода на преговорите.Лавров отново лъже за руската готовност.
104
6
 
2
 
! Отговори
Вангелия Гущерова преди 1 година
Ще дойде време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, но вода няма да имаВодата, водата! Откога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. В България вода има и тя ще стигне, само да не я продавате, предупредила идните поколения всевиждащата жена.Предупредила, че човекът си играе с болестите
103
10
 
2
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
Близки до Вангелия Гущерова разкриват още, че през 1995 г. петричката пророчица смразила кръвта на околните, казвайки в момента на пророчески транс следното: Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които чрез делата си могат да причинят апокалипсиса или да го отложат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении.
102
3
 
8
 
! Отговори
във края на нещата преди 1 година
Като се знае със колко милиярдни суми разполга запада ,ТОЙ може да даде 6-цифрена сума на всеки военен и просто цялата им армия да се предаде и то със кеф ! Арусия може да стигне много напред ,но бе диктатор отгоре ! Имено за да се запази диктатора се внушава ч запада ще ги разграби и оплячкоса -- да запада може и да разработва техни природни залежи но ще си плаща и ползата ще е за всички и без комфронтация ,а диктатора така ще ги опази(богатствата ) та гледайте какво става !
101
1
 
11
 
! Отговори
До пророците преди 1 година
Каква е тази ядрена зима, сковала Европа от 2022г? Ако има такава ще скове цялата планета. Освен това остават само 2 месеца до края на годината.
100
7
 
3
 
! Отговори
да ви светна преди 1 година
има видеозапис от 1968 г., на който Вангелия Гущерова е дала покъртителна картина за бъдещето на Европа. Първо тя е пророкувала с феноменална точност войната в Сирия с думите: Cирия, Cирия! Кaк щe бoмбaрдирaт тaзи Cирия!". По-късно взорът на всевиждащото й око се е обърнал към съдбата на Стария континент. Тогава Рупската Касандра прeдрeклa, чe голяма вoйнa щe зaличи Eврoпa нaпълнo oт лицeтo нa зeмятa и държaвитe нa кoнтинeнтa щe прecтaнaт дa cъщecтвувaт. Другo прoрoчecтвo, кoeтo вeчe ce e cбъднaлo, e идвaнeтo нa влacт нa Зeлeнcки в Укрaйнa. "Бaрутът щe пaднe, a зeлeният влaдeтeл щe дoйдe дa г
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние винаги ще бъдем готови да изслушаме какви предложения имат нашите западни партньори за намаляване на напрежението,))))))Когато престанат да бръщолеват глуупоссти, тогава ще има преговори.Значи, че ще им се наложи да изслушат предложенията на Зеленски.
98
3
 
13
 
! Отговори
Зеленски преди 1 година
Преговори ще има само когато Путин легне в мавзолея до другите зверове.