Киев съобщи за 650 убити руски войници

Според Украйна към момента във войната са ликвидирани над 80 000 руски войници
13 ное 2022 20:18, Красимир Ангелов
374
Киев съобщи за 650 убити руски войници
Снимка: БГНЕС

През изминалото денонощие, 12 ноември, въоръжените сили на Украйна ликвидираха 650 руски окупатори на украинска земя, съобщи Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна, цитиран от агенция УНИАН.

Общите руски загуби в жива сила от началото на пълномащабното нахлуване в Украйна бързо наближават 81 000 души, добавиха от Генщаба.

Вчера руснаците загубиха и около 40 единици различна военна техника, отчитат от украинската страна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 248...Византия оцелява два пъти заради българите през историята и.Един път заради Хан Тервел, спасявайки империята от арабите И един път от Калоян.Спасявайки ги и освобождавайки от Латинската империя.Която Калоян разбива ,убивайки императора им и прогонвайки от Балкански полуостров.Единствено Цариград остава под тяхно владение до идването на турците Опозна българската история и тогава говори Турчинов....
175
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съдбата на Русия ще се реши на срещата на Г20, а тя ще препотвърди решението на Г7 за свалянето на Путин и демилитаризацията на Русия включително и на ядреното им оръжие. Никой от Г20 не е против такова решение, нито Китай нито Индия, разбира се само Русия представена от путлеристкия кон Лавров ще е против.
174
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 241....не познаваш българската история.Българив след освобождението не е била истинска държава Тя е била половин васална и автономна.Но след войните и за национално освобождение , започнали веднага с Сръбско - българската война , България се е утвърдила и изградила като истинска силна държава В началото на миналия век , само 30 години след зараждането и, тя е била военното страшилище на Европа.Няма държава която да не сме победили в битки За това сега сме свободни А не заради руснаците.
173
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Излиза украта с автомата, прави 200 метра напред - ляга да спи в някой храст. Като се наспи - отупа се от прахоляка и се връща да яде, ама смело заявява: Утепах осем руснака! Ония си го знаят как лъже и пишат - шест. Докладват на Зеленяшка - нашио утепал шест руснака! Зеляняшка си ги знае как лъжат и пише - три! Накрая Зеленяшка смята - днеска сме утрепали 650! Хахаха. Ако цифрите им бяха верни, не знам как от 150 хилядна армия на Русия са останали въобще някакви хора.
172
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 238....Какво не занимава това украинците какъв народ са.Дя не би преди инвазията на руснаците тази земя да е била пуста.През миналото там е населявана от народности .И защо делиш хората.На по важни и по маловажни.Всички имат една земя и дишат един въздух.Няма свещен народ , както и свещена крава.Господ е казал на евреите...,,и от тези камъни ще направя чеда божии".Никой да не си въобразява че е нещо повече от другия.
171
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 238 Има такъв народ. Руснаците не разбират изобщо езикът им който е много по-близък до полския отколкото до руския. Живущите в Украйна независимо дали са рускоговорящи или не, разбират украински макар и да не го говорят. В много интервюта им задават въпроси на украински а интервюирания отговаря на руски или обратно. Тезата на Путтлер че са един народ е съвършенно глупава.
170
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един луд и побъркан КГБ ист си е въобразил , че културата си, каквато и да е тя , може се опази с балестични ракети.И каква ,,руска култура " може да е това което е само на 300 години.Првди това са били никому неизвестното и западнало Московско княжество Една Волжка България е била на много по високо ниво на развитие и много по древна.Това , че са станали васали на Чингис хан е предотвратило изтребването им.Българите не са се подчинили и са се пренесли в жертва.
169
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма фира дава руснака в Украйна. Всеки ден по една батальонно тактическа група заедно с техниката.
168
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно нещо не разбирам , кой дава право на Русия да променя правилата на играта . Водели в резултата след първото полувреме и искат да прекратяват мача , е къде дават така .
167
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво общо имат турците с войната в Украйна.Турция отдавна не е империя .Русия сега е заплаха за света и Европа.Ако можем се получи от историята е че.Всички войни са за територии.И неизбежното изтребване на населението и.Малко или много това си е убийство.Европа с нейното революционно мислене е създала безгранична европейска общност.Което автоматично премахва заплахата от териториално деление.Русофилите това не разбират.
166
8
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Погинали са за Родину и путину, само че не защитавайки Матушката си, а като военнопрестъпници тръгнали да поругават Родината на други ... кремълските фетиши за войната придобиват нови измерения, но все в името на подобни на Сталин сатрапи ... !!!
165
2
 
5
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
До 228 Какви турци по това време? Единствените хора които са търгували с хора са евреите. Защо си мислите, че един от най доходоносните бизнеси по онова време е бил хаотичен и немонополизиран?
164
7
 
8
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
До 217 Руснаци и украинци не са един народ. Според болшевиките ние сме монголи, украинците са руснаци а марсианците са юпитерианци. За религията (вярата е друго нещо) няма смиъл да говорим, руснаците извратиха дори лъжливото гърчо-християнство.
163
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се надяваме, че това, което пишат някои за включването на България като фронтова държава, няма да излезе вярно!
162
7
 
8
 
! Отговори
Е? преди 1 година
Аз пък гледах видео с десетки укр.трупове след завземането на опитное..Да ги покаже зеления тези 650 трупа , ама май и монтажите в Лондон не могат да ги докарат..
161
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видеа няма ,само голи думи на зеления клоун!
160
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е лесно един народ, с една вяра, от двете страни на една бразда да се самоизбива, ще го осъзнаят, но ще е твърде късно, страшно е!
159
6
 
6
 
! Отговори
Фашагите разстрелват преди 1 година
Ако броят разстреляните цивилни в херсонска област , да...
158
2
 
7
 
! Отговори
НАШ СКРОМЕН ПРИНОС преди 1 година
850 УБИТИ СЪС СНАРЯДИТЕ И ККУРШУМИТЕ ИЗНЕСЕНИ ОТ НИНОВА И РАДЕВ!
157
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жозеп Борел: Цялата автомобилна и железопътна инфраструктура на Евросъюза трабва да се преобурудва за бързи превозвания на военна техника на изток. ЕС ще включи страните от Балканите, Молдова и Украйня към проекти за увеличаване на военната мобилност за бързо разгръщане на боеви сили.