Киев: Войната в Украйна едва ли ще приключи до пролетта

Повечето хора по света убедени в неизбежната победа на Киев
20 ное 2022 11:35, Елка Василева
324
Киев: Войната в Украйна едва ли ще приключи до пролетта
Снимка: архив, БГНЕС

Ръководителят на канцеларията на украинския президент Володимир Зеленски Андрий Ермак заяви, че едва ли войната в Украйна ще приключи до пролетта, предаде Укринформ.

Още по темата
Ермак каза това в реч на Международен форум по сигурността в Халифакс в коментар на изказване на украинския заместник-министър на отбраната Володимир Гаврилов, че "украинските сили до края на декември ще се върнат в Крим, а цялата война с Русия ще приключи до пролетта".

"Това изказване на заместник-министъра на отбраната на Украйна звучи като мечта. Разбира се, милиони украинци мечтаят тази война да свърши час по-скоро. Впрочем аз ще бъда по-реалистичен", отбеляза Ермак.

Той припомни, че тази година Украйна е постигнала успехи на бойното поле, като е освободила Херсон и е напреднала на харковското направление.

По думите му въпреки негативните прогнози в началото на руското нахлуване сега повечето хора по света са убедени в неизбежната победа на Киев.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има нещо хубаво в тази война - вземат се радикални мерки за замяна на фосилните горива с алтернативни възобновяеми източници. Не е зле да се проточи малко, като страничен ефект - човечеството ще си припомни защо войната е лошо нещо.
195
4
 
0
 
! Отговори
Бой до преди 1 година
Последна победа по wатенките. Никакви компромиси сега като разкаля.Бой.Те и без това само от това разбират. Дано скоро започнат да падат ракети и дронове на руска територия та и в блатная да кусат от баницата. Бой бой и пак бой доо последния солдат.
194
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеления да не се е гътнал, че този говори.
193
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 264. Продължавай да си задаваш въпроси и ще почнеш да си отговаряш. Ако нямаш отговори, давай пак въпроси.
192
2
 
5
 
! Отговори
Света се обърка преди 1 година
КАКВА ВОЙНА ??? Нито Русия са обявявали война на УкраЙна... Нито пък УкраЙна са обявявали война на Русия след като територията им е била нападната. Има ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА процедура за обявяване на война и всички страни в света са се подписали в ООН че ще следват тази процедура. При обявена война се задействат изключително много клаузи на ООН които са в полза на нападнатата страна и задилжения на ВСИЧКИ членки на ООН да наложат изолация на агресора .. а не както сега САМО Евросъюза и САЩ... ЩО ЛИ ?
191
0
 
1
 
! Отговори
До 265 до 251 преди 1 година
Може да закупиш земя и да основеш комуна, и да си проповядваш идеологията....
190
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 251 собственика: Да, масата население в Америка и Канада са големи собственици на ипотеки, които и децата им ще изплащат. Те са крепостни и си го казват. Проблема е, че почнаха да осъзнават. Затова се търси външен враг. Но това ви е известно. Нищо ново от древността.
189
1
 
0
 
! Отговори
До 262 преди 1 година
И като прогледна, ка4кво?
188
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще прогледнем, че славянството е доктрина, така както е еврейсктвото, османизма или пък франкофонията, англосаксонизма или дори богомилството.
187
3
 
3
 
! Отговори
До 260 преди 1 година
Разликата е, че при едното имаш собственост и свобода на придвижване, а при другите си крепостен без собственост!
186
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква е разликата между фашизъм, комунизъм и либерализъм. Само са различни цветовете. Миризмата е еднаква, идва от един източник.
185
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има нова игра със печалби и награди ,убий скапаният руснак със утверка или чук ,нека всички пречупване по един гнусен руснак
184
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро във Москва нова статуя на свободата , и най добрият руснак е мъртвият
183
2
 
2
 
! Отговори
Антон Баев преди 1 година
До Гладиатор 243 , 244Благодаря за коментара(дано да те разберат)(Камбоджа-1992)
182
7
 
4
 
! Отговори
Антон Баев преди 1 година
До Анонимен 248Не не може защото срещу *** и терористи каквито в момента са в Кремъл(начело с Путин,Мадведев,Шойгу,Кадиров,и плешивият Пригожин)има само една правилна позиция-унищожение на инсектите.ТОТАЛНО!
181
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що бе до пролетта? Тогава ли влиза Киев в РФ? Укронацисти, никой не ви вярва вече. И западът се пропука. Хората там вече открито ви се ядосват, не ви псуват, защото нямат такива псувни като нас,
180
0
 
9
 
! Отговори
Гладиатор преди 1 година
Знаете ли какво е война??? Започва се от политиците, финансира се от богатите, а на фронта се бият децата на обикновените хора! Всяка война има край!!! Но когато войната свърши става следното!!! Политиците търсят друго горещо място да това война, богатите стават още по- богати, защото участват във възстановяването........ а обикновените, като мен търсят гробовете на своите деца! Това дали ще се хареса на нас, ако ни сполети???
179
0
 
8
 
! Отговори
Гладиатор преди 1 година
Как всички разбираме от политика, война и глобалните стратегии на великите сили??? Само, че от масата и компютъра! Няма значение, че някои от троловете или коментиращите не са виждали истинско оръжие или да са го използвали по мишени! Да не говорим, че не са виждали смърт на човек! Много хора на този свят са заблудени или не са хора!!! Какво е да се радваш на смърта на някого, било той и враг???
178
5
 
8
 
! Отговори
ХАХАХА преди 1 година
То и урките са употребени да воюват за САЩ, ама вече няма измъкване. Същото е и с България.
177
0
 
5
 
! Отговори
Бай Дрън : преди 1 година
Като ви спра парите,ще свърши!