Киев: Войната в Украйна едва ли ще приключи до пролетта

Повечето хора по света убедени в неизбежната победа на Киев
20 ное 2022 11:35, Елка Василева
324
Киев: Войната в Украйна едва ли ще приключи до пролетта
Снимка: архив, БГНЕС

Ръководителят на канцеларията на украинския президент Володимир Зеленски Андрий Ермак заяви, че едва ли войната в Украйна ще приключи до пролетта, предаде Укринформ.

Още по темата
Ермак каза това в реч на Международен форум по сигурността в Халифакс в коментар на изказване на украинския заместник-министър на отбраната Володимир Гаврилов, че "украинските сили до края на декември ще се върнат в Крим, а цялата война с Русия ще приключи до пролетта".

"Това изказване на заместник-министъра на отбраната на Украйна звучи като мечта. Разбира се, милиони украинци мечтаят тази война да свърши час по-скоро. Впрочем аз ще бъда по-реалистичен", отбеляза Ермак.

Той припомни, че тази година Украйна е постигнала успехи на бойното поле, като е освободила Херсон и е напреднала на харковското направление.

По думите му въпреки негативните прогнози в началото на руското нахлуване сега повечето хора по света са убедени в неизбежната победа на Киев.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
5
 
10
 
! Отговори
Сега накъде? преди 1 година
В Украйна затишие няма, ама и успехи също няма. Укронацистите тъпчат на място, а руската артилерия всеки ден изчиства поне по 200-300 от тях. Не му завиждам на Зеленски. Ако така върви, ще му спрат доларите.
115
7
 
7
 
! Отговори
Шефа преди 1 година
Напротив ,напротив ,очаква се Русия набързо да смачка натовската армия на Украйна с използуване на нови уникални оръжия за назидание на САЩ!
114
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 133...И как убедиха руснаците да бягат на Запад.Ще кажеш и че нас българите ,,убедиха" да бягат на Запад.2 милиона българи са подлъгани и ,,подготвени" от ЦРУ сигурно да избягат на Запад.А защо КГБ не убеди българите да бягат в Русия...Повтарям...Защо КГБ не убеди и подготви бягането на 2 милиона българи да стане на Изток А не на Запад.Америксндките и Западни ли служби сториха това ..
113
5
 
8
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
Украйна, ако иска да оцелее, трябва да жертва клоуна Зеленски. Той понатрупа доста долари от продажба на западно оръжие, няма да остане гладен.
112
2
 
5
 
! Отговори
ЦИПСО преди 1 година
Как Украйна може да победи Русия? Колкото и да им се иска на украинците, не на бойното поле. Между другото, през септември-октомври, след проучване на редица големи канали в Telegram, може да се каже, че много от тях са сигурни, че ще спечелят войната на бойното поле, не само ще си върнат териториите, но и ще превземат част от Русия. Това е следствие от положителни когнитивни удари, които вместо паника предизвикаха нездравословна еуфория.
111
1
 
2
 
! Отговори
ЦИПСО преди 1 година
Украинизацията е въвеждането на обществото в състояние на истерия (поради когнитивни удари) и зависимост от предателство-победи, тоест от постоянно търсене на информация, която се дели на перемога (победи, успехи) и зраду (поражение, предателство) . Хората започват постоянно да прелистват каналите на Telegram и изпадат или в състояние на еуфория от успехи, или в депресия или стрес поради неуспехи.
110
0
 
6
 
! Отговори
ЦИПСО преди 1 година
Когнитивната война е психологическа война, насочена към подкопаване на общественото доверие в изборните процеси, държавните институции, съюзниците, политиците и длъжностните лица чрез дезинформация и пропаганда. Целта на когнитивната война е да наложи желаното поведение на избрана публика. Основната цел е да подлуди обществото, да го потопи в психологически транс, лека лудост, благодарение на която обществото може да бъде контролирано отвън.
109
6
 
8
 
! Отговори
Слава на Русия преди 1 година
С каквото се е заел Путин, никога не се е провалял. По времето на пияницата Елцин Русия наистина беше стигнала до разпад. И наш Соломончо Паси даже го разправяше вече. Но дойде Путин и ги вдигна на крака. Приключи войната в Чечня, натири Саакашвили обратно в Грузия, присъедини Крим, направи бази в Сирия. Сега дойде ред и на укронацистите в Украйна.
108
1
 
8
 
! Отговори
ЦИПСО преди 1 година
ЦИПСО означава Център за информационни и психологически операции. ЦиПСО е център, създаден през 2004 г. от представители на Силите за специални операции на Украйна, насочен към разпалване на омраза към всичко руско. Казано по-просто, ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия.
107
2
 
9
 
! Отговори
Кога ще свърши преди 1 година
Тръмп е прагматичен политик, който не робува на идеологеми. Ако той стане президент на САЩ, ще се договори с Путин и войната в Украйна ще приключи.
106
4
 
11
 
! Отговори
Пловдив преди 1 година
Операцията,ще спре,тогава,когато,Русия си изпълни целите.Това е Просто и ясно е.
105
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От Руско - Грузинската война 2008 г. има 200 хиляди безследно изчезнали грузинци.Руснака трепе поголовно и обезлюдява.Така руснака печели ,,любовта " на народите които владее .Но се подведоха за украинците.Удариха тоз път на камък.Където ще върнат всичко дължимо Ще закрият вмири*саната си от кръв и убийства държава.Грешка която Путин вече разбира.Но не може да върне назад.
104
1
 
12
 
! Отговори
Липса на здрав разум преди 1 година
Време е да се спре войната? Да, би било добре. Но коя страна какво очаква от мира? Русия призна независимостта на Донбас и Запорожие и това няма да се върне обратно. Засега от западните политици единствено Хенри Кисинджър предложи Украйна да направи териториални отстъпки. Върху него бяха изсипани много негативни мнения. На Запад все още се надяват да победят Русия чрез украинската армия. А това всеки разумен човек ще ви каже, че не е възможно. Но така мислят. Затова мир скоро няма да има.
103
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от тези *** лъжливи.Да ги гърчат,като са марионетки в ръцете на щатите.Нещо ми писна от тях.Нали шяха д продават ток,в замяна на ремонт на военна техника .Смешници.
102
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 120 Руснака убиваше наред. А московските мисири и *** твърдяха че някакви украинци убивали руснаци. Докато руснака си стоеше в ко44ината Русия никой никого не убиваше в Луганск и Донецк.
101
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 119....Тя и оная избягала при не* гър....Щото там било по хубаво.Нищо против него* рите , че ми служат за сравнение Но хора сме....Размера по някокога...Човешко е да търсиш по добър живот Но не там е заровеното куче....Руснаците и Русия не искат да живеят в държава на неравноправието.За едни законите и правилата не важат.Крядътжот наследството и стават милиардери.А обикновения руснак мизерства и преживява.Но Путин е решил със сила да спре този процес.И сплашване...Е , получава ли се ..
100
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 119....Тя и оная избягала при ***....Щото там било по хубаво.Нищо против *** , че ми служат за сравнение Но хора сме....Човешко е да търсиш по добър живот Но не там е заровеното куче....Руснаците и Русия не искат да живеят в държава на неравноправието.За едни законите и правилата не важат.Крядътжот наследството и стават милиардери.А обикновения руснак мизерства и преживява.Но Путин е решил със сила да спре този процес.И сплашване...Е , получава ли се ..
99
0
 
6
 
! Отговори
999 преди 1 година
До 121 ___ Благодаря,че използвайте думичката ,,срам".Срамно е,че човечеството все още се поддава на ,,идеологии" и не вижда кой е истинският враг,на който политическият елит с удоволствие служи.
98
0
 
1
 
! Отговори
Много преди 1 година
се радвам за Русия и Путин, само не разбирам, какво спечелиха от цялата работа?
97
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 112 ...Абе олиг* френ...Да не би украинците да взривяват бомби в руски градове.Да не би украинците да изстрелват ракети по руска територия.Че ми сравняваш украинците с палестинците.Нещо по смислено не можа ли да направиш.Например да си гледаш леките наркотици , докато ти се разложи моз* ъка хептен.