Киев: Войната в Украйна едва ли ще приключи до пролетта

Повечето хора по света убедени в неизбежната победа на Киев
20 ное 2022 11:35, Елка Василева
324
Киев: Войната в Украйна едва ли ще приключи до пролетта
Снимка: архив, БГНЕС

Ръководителят на канцеларията на украинския президент Володимир Зеленски Андрий Ермак заяви, че едва ли войната в Украйна ще приключи до пролетта, предаде Укринформ.

Още по темата
Ермак каза това в реч на Международен форум по сигурността в Халифакс в коментар на изказване на украинския заместник-министър на отбраната Володимир Гаврилов, че "украинските сили до края на декември ще се върнат в Крим, а цялата война с Русия ще приключи до пролетта".

"Това изказване на заместник-министъра на отбраната на Украйна звучи като мечта. Разбира се, милиони украинци мечтаят тази война да свърши час по-скоро. Впрочем аз ще бъда по-реалистичен", отбеляза Ермак.

Той припомни, че тази година Украйна е постигнала успехи на бойното поле, като е освободила Херсон и е напреднала на харковското направление.

По думите му въпреки негативните прогнози в началото на руското нахлуване сега повечето хора по света са убедени в неизбежната победа на Киев.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички от висшата администрация на Путин имат имоти на запад. Нали уж бил гейски, неморален, гаден, гнил западът? Защо си купуват имоти там? И пращат децата си да учат на запад. Защо бе дрогари?
55
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки знае кога ще свърши специалната операция. Когато наркомана не е президент. И ще го свалт не руснаците ами самите хохли с помощта на евреи и хАмериканци.
54
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тролеите на Путин дето са с VPN и дето слагат колкото си искат плюсове и минуси трябва да знаят, че истина с минуси не се бори и лъжа с плюсове не става истина. Губите войната. Ако искате наистина да сте полезни за Путин отидете и умрете за него в Украйна. Ама вие сигурно са от тези дето избягаха от мобилизацията. А тук пишат и руски мамаши дето не желаят да се върнат в Русия, но иначе отдалече много я "обичат".
53
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде бе? А какъв ще е резултата? 3 на 1 за Русия? И войните в наши дни са по-скоро сензацийка, футболен мач, сълзи и яд, омраза, но повече ФЕЙК, от всичко :D
52
2
 
7
 
! Отговори
ковид вакса преди 1 година
тази война ще доведе до бързо налагане на контрол с дронове над всички, след това е чипа. ще искате Русия са спечелила, но ще е късно.
51
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам защо постоянно се говори за роби в западните държави, като реално роби са работещите в комунистическите държави, защото нямат право на частна собственост, получават мизерни заплати и пенсии и живеят в мизерия. Всички които отиват да работят на запад, независимо какво са в пъти по-добре платени от тук. Те и затова отиват. От Русия също постоянно бягат хора. В пиковите години по 400 хил. напускат Русия на година. А тази година, заради войната вече милиони избягаха. Никой не бяга от хубаво.
50
1
 
9
 
! Отговори
toti преди 1 година
май вече на никой не му е до тая търговска война,където оръжейниците станаха милиардери и какво ,кой оръжие имаше си го изпробва и сега ще се поменят запаси,стари барутарки,бронетехника,танкове и т.н....но се видя,че дроновете са основната сила в войната ,а не човека,който с гол *** срещу ракети нищо не може да направи освен да се скрие...както и бомбоубежиштата запазиха милиони да не загинат !!!ВРеме е да се прибират по казармите и да се почва да се възтановява инфраструктора,пътища,жилища....р
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците (малорусите) са се сформирали като народност според руската укипедия в 15 в. След тях се сформират като народност белорусите. И пак според руската укипедия съвременните руснаци (великорусите) се сформират като народност едва в 18 в. "Руската идея" се сформира някъде по това време от Петър I, който решава да промени съществуващата тогава държава по западен образец. Според философа Константин Леонтиев, Петър I, се опитва да премахне самобитността на Русия, което създава почва за разпад.
48
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Краят на войната зависи от много фактори. Може да приключи и след седмица, ако арестуват Путин и го пратят там където му е мястото. Може да приключи и до Нова година ако Украйна освободи Луганск, Донецк ири Мелитопол до тогава.
47
7
 
14
 
! Отговори
пазара в одрин преди 1 година
украинците ще са новите роби на ЕС и САЩ
46
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мммм сладки милиарди за усвояване! До последният украинец!
45
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как укрите да победят.Те искат да докарат световна война.
44
9
 
11
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Военната операция (не е война!) ще приключи в момента, в който Укрия стане част от Велика Русия и нито миг по-рано.
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Палето пак се е курдисало рано,рано,гайка с лайковете и се кефи!Съдба братче и то жалка е да изпитваш удоволствие от това!
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фабриката на еднорозите действа по лайковтет. Откакто ги отрязоха и от Туитър съвсем изтрещяха.
41
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Су-57 не може да влезе в действие, че има произведени едва 3 бройки... После като ги свалят какво ще показва Русия на различните авиоизложения? За повече от 3 г. са произведени едва 3 броя. Т. е. един самолет Су-57 се произвежда за повече от година... САЩ имат над 1000 броя самолети от същото поколение.
40
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бандерите - са свирепите пантери, които разкъсват народа в Украйна. Шовенисти е малко да се каже, неонацисти.
39
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Донецк и Луганск са си цели целинички без нито една съборена сграда за 8 години "обстрели", защото не е имало такива. Всички убити от украинската армия са сепаратисти и Вагнеровци, а цивилните са жертви именно на тези руски дeгeнерати.
38
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато и да свърши окрайна е история.
37
11
 
18
 
! Отговори
Ще го чегъртат преди 1 година
Зеленски май ще го чегъртат от някой тротоар скоро. И няма да е заради Руските удари или Американско предателство. Неговият собствен народ ще му ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ДО КОЕТО ГИ ДОКАРА! ЗАЩОТО ТОЯ Б-О-КЛ-УК ДОЙДЕ С ОБЕЩАНИЕТО ЗА МИР, А НЕ МУ СПИРА УСТАТА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. 2021 Новмври каза че атомна бомба щели да правят. Онзи ден говори за превантивни ядрени удари по Москва. Мост взривиха. Е виждат се резултатите!!